Voňavé sáčky nebo voňavé pytle do koše

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3627
1.5.10 13:17

Voňavé sáčky

Holky poraďte,
používáte někdo nějaké voňavé pytle nebo sáčky do koše? Mám spešl koš na pleny, ale klasické náplně tam nepasují, tak tam dávám normální pytel na odpadky, ale plínky celkem dost páchnou. Používáte nějaké a kde je kupujete?
 Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
IMI
2766
1.5.10 13:30

To ti beztak neprebije, ty pytle ne ze vonej, ja bych rekla, ze spis nesmrdej. Podle me je prave kvuli tomuhle zvlast kos na pliny blbost, protoze kdyz je davas do normalniho, tak to castejc budes vynaset a nebude to tak smrdet. Jinak jedine delaj kose specialni na plinky http://www.kiddicare.com/…oductDisplay?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
1.5.10 13:39

To bych ale musela letět s každou plínkou :o)) Páč stačí jedna a je na pořádný smrádek zaděláno :o))) Já mám právě ten speciální koš na plíny, ovšem prodala mi ho jedna velice šikovná paní přes internet a nějak mi zapomněla říct, že do toho nepasují ty sáčky, které voní a používají se do všech ostatních košů :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IMI
2766
1.5.10 13:47

Ewule, ja ma dve deti, obe nosej pliny, kazdou plinku dam do igelitaku, malyho obycejnyho, udelam na nem uzel a hodim do kose, kos za den a pul plnej, smrad zadnej :wink: O tech specialnich sem uvazovala, pak sem se na to vyprdla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4221
1.5.10 16:10

Evule prodávaj. V Tescu v regálu s plínama. Velikost balíčku jak vlhčené ubrousky. Posílám obrázek - to modré napravo. Voní, ale stejně, když je plína pokaděná, tak je z odpaďáku divný zápach. I když o trochu menší. Je tam 75 kusu a stojí cca 40 Kč

Ještě - není to pytel do odpaďáků, ale prostě igelitový pytlík na plínku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21480
1.5.10 17:53

no, tak já jsem prostě měla odpadkový koš na balkoně a byl klid ;-) sice je to trošku nepohodlné, ale zvykla jsem si. u nás to teda bylo i z dalšího praktického důvodu, protože malá byla všetečka a já měla koš v kuchyni na volné ploše na zemi, ne ve skříni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
1.5.10 19:47

Ahoj,
taky máme koš na balkoně a je to vyřešené. Koš vynášíme jednou za den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
2.5.10 07:54

Díky holky, napře zkusím ty sáčky z Tesca asi a když ani to nepomůže, tak šup s ním na balkon, sice budu muset z pokoje do ložnice a pak na balkon, ale aspoň se projdu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
2.5.10 11:10

Ahoj,

Jednou jsem měla ty modré sáčky z tesca a už nikdy víc. Hrozně mi smrděly, víc jak pokaděná plenka :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný