Voněl vám partner?

3
28.1.22 22:42

Voněl vám partner?

Ahoj,
chtěla bych se zeptat, ‘‘voněl‘‘ vám partner, když jste se seznámili?
Když jsme se s partnerem seznámili moc mi ‘‘nevoněl‘‘, spíše mi smrděl 8o
chtěla jsem to vzdát, nebyl to ani můj typ, zkrátka se mi moc nelíbil, ale dostal mě svou povahou (srdce na správném místě), tak jsme se poznávali více a chemie mezi námi byla silnější a silnější a začal mi ‘‘vonět‘‘. Nyní jsme spolu 5 let a máme miminko a mohu říci, že mám skvělého chlapa :palec:
Skoro pokaždé co jsem dala jen na vzhled a zamilovanost, to dopadlo hrozně (samý blb) :pocitac:
Zajímá mě, jestli jste to některá měla podobně nebo jsem prostě divná :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3
28.1.22 22:47

Určitě nejsi divná ;)
jednou mi babička řekla, že zamilovanost se taková smlouva s ďáblem, lidé většinou koukají na vzhled (samozřejmě tě musí nějak přitahovat), ale bohužel to není vše, zamilovanost stejně jednou vyprchá ať je to po půl roce, roce, nebo 3 letech. Důležitě je, jak se ten k tobě chová ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25193
28.1.22 22:54

Mě jo, překvapilo mě to. Říká se, že ženy beroucí HA toto mají utlumené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
782
28.1.22 22:55

Buď v klidu. Mám to stejně. Jen jsme spolu 18 let a máme ty děti 3. A ne! Nezměnila bych nic. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.1.22 22:59
@Anonymní píše:
Ahoj,
chtěla bych se zeptat, ‘‘voněl‘‘ vám partner, když jste se seznámili?
Když jsme se s partnerem seznámili moc mi ‘‘nevoněl‘‘, spíše mi smrděl 8o
chtěla jsem to vzdát, nebyl to ani můj typ, zkrátka se mi moc nelíbil, ale dostal mě svou povahou (srdce na správném místě), tak jsme se poznávali více a chemie mezi námi byla silnější a silnější a začal mi ‘‘vonět‘‘. Nyní jsme spolu 5 let a máme miminko a mohu říci, že mám skvělého chlapa :palec:
Skoro pokaždé co jsem dala jen na vzhled a zamilovanost, to dopadlo hrozně (samý blb) :pocitac:
Zajímá mě, jestli jste to některá měla podobně nebo jsem prostě divná :D

Já bych teda neřekla, že mi nevoněl, to si už tak nějak neuvědomuju, ale vím, že to nebyl chlap, který by mě zaujal, že bych po něm chtěla vyjet. Zato on se naštěstí nevzdal a jak s oblibou říká, mě ukecal a už jsem spolu 15 let. A jsem za to moc rád, mám vedle sebe super chlapa, který je suprový pro rodinu i pro mě jako perfektní partner.

• Citovat
  • Upravit
1702
28.1.22 23:05

Mě teda taky na poprvé nezaujal, možná i vzhledově trochu zklamal :mrgreen: (zpětně fakt nevím proč, všude je za krasavce, asi to teda bylo oblečením - to měl tričko s výstřihem a teplákový kraťasy, se to tehdy nějak nosilo nebo co :lol: ), ale naopak voněl od začátku. Máme za sebou teprve první sedmiletku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.1.22 23:30

Ano, voněl, pořád voní. Líbil se mi. Jsme spolu už 17 let ;)

• Citovat
  • Upravit
5837
28.1.22 23:33

…vždycky to dopadlo blbě…

Proto jsem vybrala rozumem a jsem rozvedená s dětma :nevim: nepodlamovaly se mi kolena, vzhled fajn, ale nebyli tam motýli v břiše, sex nuda…ale pro rodinný život to mělo samá plus. Po rozvodu se ukázalo, že bylo vše uplně jinak - někdy trvá než se chlap „vykuklí“ a ukáže pravou tvář :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
28.1.22 23:34

Voněl a pořád voní. Už 18 let. Nejenom tím, jaký používal parfém, ale celkově miluju vůni jeho pokožky. :srdce: On nesmrdí ani když se potí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
28.1.22 23:37

Jasně že voněl, všichni mi voněli. Pro mě důležité kritérium; je mi v podstatě fuk, jak je na tom vzhledově, jestli má oči zelené nebo hnědě, vlasy dlouhé nebo žádné, ale taková ta chemie, pižmo, vůně, ta tam být musí.
A u chlapa, který mi voní, mi ani nevadí, že chvíli smrdí (třeba po půlmaratonu nebo tak).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
28.1.22 23:40

No já si pod pojmem “voněl” představím, že mi nevadí jeho pot, takže mě může obejmout i když právě uběhl maraton :lol:. Prostě takováta pravěká chemie, co má zaručit genetickou různorodost. Je to pro mě základní parametr a pokud by mi to bylo hodně nepříjemné, tak bych s takovým chlapem žít nemohla. Antikoncepce to podle mě ovlivňuje hodně. Pokud tohle nefunguje, tak pak dochází k těm situacím, ze se partneři buzerujou, aby se pořád myli a zásadně to naruší intimitu. A na tohle se zvyknout nedá. Leda, ze by se po covidu nevrátil čich ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
29.1.22 00:10

S chlapem, co mi nevoni, kdyz se ted zpotil, nema cenu si zacinat.

Cich je dost dulezity. Jedna moje kamaradka ma kolegu, jehoz pot ji velmi pripomina jejiho bratra. Smala se tomu a rikala, ze kdyby teoreticky melo k necemu dojit, trva na testech DNA, aby neplodili deti s plovacima blanama. Dopatrali se, ze kdysi davno jejich prarodice spolu pracovali v Kolbence. Co my vime. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.22 00:33

Vlastně jsem si poprvé, když jsem ho uviděla, myslela že je nějaký bezďák. :lol: On dodneška nosí takové na pohled obnošené oblečení. Byl, a pořád je, příjemný na koukání. Dali jsme se trochu do řeči a on mě pozval na kafe. Mě ještě nikdy nikdo na kafe nepozval, tak proč to nevyzkoušet. Alespoň konečně poznám, jaký to je, jít na rande s neznámým. Líbilo se mi to a přijala jsem poznání na další schůzku. Pak na nějaké z dalších jsme se poprvé dostali tak nějak blíž k sobě a on mě objal. Jak se přitočil a přitiskl, čichla jsem mu k rameni a PÁNI!! Málem to se mnou šlehlo. A pořád mi voní. :P

• Citovat
  • Upravit
3958
29.1.22 05:33

Pro mě vzhled důležitý není (ve smyslu, že to nemusí být zrovna Ronaldo), ale musí se mi muž líbit a určitě mi musí vonět.
Manžel není žádný prvoplánový krasavec, ale líbí se mi a voní mi.
V práci mám kolegu, který je fajn, jsme dobří kamarádi i mimo práci, vypadá dobře, ale nevoní mi. A troufám si říct, že kvůli tomu bych s ním být nemohla, i když by mi v jiných parametrech třeba mohl vyhovovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2236
29.1.22 07:23

Mně můj manžel voní a voněl od začátku, ale když přijde z tréninku, tak ho opravdu nemám potřebu objímat, naopak ho ženu rychle do sprchy :lol: Můj bývalý partner mi nevoněl a opravdu se to projevilo jako problém po tom, co jsem vysadila antikoncepci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí