Prožitek při sexu u žen

Anonymní
28.1.22 19:29

Prožitek při sexu u žen

Holky, chci se zeptat a nemám kde. Jde mi o duševní prožitek při sexu, nebudu teď řešit ten fyzicky (=projevy orgasmu, chvění, křeče atd.), ale duševní.
Máte taky při sexu různé duševní prožitky nebo možná hloubky/roviny? Já mám vlastně tři roviny:
1.normalni sex, kdy mě to baví hlavně fyzicky, tj. klidně je orgasmus, ale jsou to spíš rychlovky nebo prostě normální sex, který se zaměřuje hlavně na tělo :-)
2.milovani = dlouhé, něžné, kdy se nějak úplně emočně uvolním a cítím strašnou blaženost (cítím se milovaná, je mi strašně dobře, emočně si to strašně užiju)
3.sex spíš hrubý, kdy je muž dominantní a já se dostávám asi to nějakého stavu jako „flow“, že vnímám jen jeho a úplně vypnu a jsem pak jak po restartu, mimo, ale strašně příjemně mimo, jako znovuzrozena, cítím se fakt dobře - u tohoto mám nejsilnější psychicky prožitek bez ohledu na tělo, délku sexu…

Vše mám s manželem, jsme spolu 15 let. On mi tvrdí, že to má furt stejně, že žádné emoční vlny/vykyvy/změny u sexu nemá.
Jak to máte vy, ženy? Nemám se koho ptát…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Lenka_VER
28.1.22 19:55

Zkus se mrknout na něco o vědomém milování. Doporučuju knížky od Mantaka - chce to hned neodsoudit a číst s otevřeností… prostě tomu dát šanci, ať se na to díváš jakkoli nebo si najít jiný přístup, který Ti osobně sedne.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.1.22 20:53

@Lenka_VER díky, myslela jsem, že to tak mají ženy normálně, ale nějak mi chybí odpovědi, zkušenost jiných…

• Citovat
  • Upravit
Lenka_VER
28.1.22 20:59
@Anonymní píše:
@Lenka_VER díky, myslela jsem, že to tak mají ženy normálně, ale nějak mi chybí odpovědi, zkušenost jiných…
Řekla bych, že je to normální, ale naopak různými traumaty z dětství, nepřijetím vlastního těla, sexuality a podobně si to řada žen blokuje. Stejně jako je normální prožívat orgasmus… pokud ho žena neprožívá, je zpravidla někde problém, většinou v psychice.
  • Citovat
  • Upravit
680
28.1.22 22:12

Podle 3. bodu bych usoudila, že v tobě dříme typická subina, jen to v tobě zatím pořádně nikdo neprobudil. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
29.1.22 11:36

mužský sex

Chlap má pravdu. Rozměry sexuality muže a ženy lze těžko srovnat. U chlapů je vše kratší a daleko více lokální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí