Vrácení daní

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5736
19.1.15 11:50
@Mallorka píše:
Já se připojím s dotazem. Dokdy se musí daňové přiznání podat? Nějak se mi to motá, jestli do ledna nebo do března.

Do ledna se dava priznani k dani z nemovitosti, do brezna priznani z dani prijmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
19.1.15 11:56

Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.1.15 12:03

Do konce ledna se podává také přiznání k silniční dani a popř. dalším daním… a také vyúčtování sociálního a zdravotního pojištění ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
1.10.15 09:31

Ahojte holky, mám dotaz na daně. Vím že je možná trochu brzo, ale stejně se to za chvíli bude řešit. Nechci už daně uplatńovat přes firmu, protože jsme přesvědčili, že skoro vůbec nic nedostaneme. Dvakrát jsme uplatnovali daně přes finančního poradce a vyneslo nám to pár tisíc k dobru. Bohužel pán už šel do důchodu a budeme muset jít na finanční úřad. Víte prosím někdo, kde se zjistí, na jaký úřad vlastně musím jít a jaké formuláře vyplnit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101751
1.10.15 09:36

@chipsa Finanční úřad podle trvalého bydliště a formulář je přiznání k dani z příjmů fyzických osob.

EDIT: Dobrý online formulář je tady https://adisepo.mfcr.cz/…/vstup.faces

Příspěvek upraven 01.10.15 v 09:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
1.10.15 09:37
@j.a.n.i1 píše:
@chipsa Finanční úřad podle trvalého bydliště a formulář je přiznání k dani z příjmů fyzických osob.

OK, díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
1.10.15 09:40

Chtěla jsem se podívat na ten formulář a vybaflo na mě toto :roll:

http://www.danovapriznani.cz/…zickych-osob

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
1.10.15 09:51

Poslední dva roky jsem odnesla všechny dokumenty finančnímu poradci, on to naklepal do počítače a byl klid a pokoj, nyní z toho mám hlavu jako balon :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
1.10.15 10:09
@chipsa píše:
Chtěla jsem se podívat na ten formulář a vybaflo na mě toto :roll:http://www.danovapriznani.cz/…zickych-osob

a jste fyzická osoba nebo právnická osoba? Vlevo jsou záložky s další nabídkou daňových formulářů, tak stačí překliknout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
1.10.15 10:09

Nebo zeptala bych se spíše takto: nemáte prosím někdo známého finančního poradce po Brně? Nevím kolik si účtují druzí, ale tomu předchozímu poradci jsem dala pětikilo a on vše obstaral. Jen jsem tam přišla, donesla papíry které potřeboval a v březnu přišly penízky. Jestli máte někdo známého, budu moc vděčná a nechala bych rovnou uplatnit daně i příteli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
1.10.15 10:10
@Regina Hero píše:
a jste fyzická osoba nebo právnická osoba? Vlevo jsou záložky s další nabídkou daňových formulářů, tak stačí překliknout…

fyzická

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
1.10.15 10:13
@chipsa píše:
fyzická

no tak pak je ten odkaz správně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
1.10.15 10:41

Já si byla daně taky dát rovnou na finančák. Měla jsem papíry o výdělku, vyplnila formulář - s tím klidně poradí, odevzdala a věděla jsem hned, kolik mi vrátí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8514
1.10.15 11:11

@chipsa jaké máš příjmy? Ze zaměstnání, podnikání?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30317
1.10.15 11:40

@chipsa pokud jste trošku zběhlí v práci na PC a nejste úplní finanční negramoti tak daně zvládnete sami. Na netu jsou formuláře, kam jen dle návodu doplníš informace a vše ostatní ti to vyplní samo. Pak jen vytisknout, podepsat a odnést a máš hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák