Vrácení daní

35
20.1.12 09:19

Vrácení daní

Ahoj, zdravím Vás tady, chtěla bych se zeptat, když jsem byla v minulém roce 7 měsíců na nemocenské tak by mi měli vrátit daně. Nemáte někdo potuchu kolik by to cca bylo? Předem díky za všechny odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9588
20.1.12 09:24

taky to řeším … co a jak je potřeba na daně … :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101751
20.1.12 09:30
kimbrly píše:
Ahoj, zdravím Vás tady, chtěla bych se zeptat, když jsem byla v minulém roce 7 měsíců na nemocenské tak by mi měli vrátit daně. Nemáte někdo potuchu kolik by to cca bylo? Předem díky za všechny odpovědi.

No, to záleží kolik si na těch daních zaplatila, víc ti nevrátí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9588
20.1.12 09:38

no počítám, že nějaká kačka za tu nemocenskou asi mude … mě jde spíš o vrácení úroků z hypošky … a za rok 2011 sem nikde růžovej papír nepodepisovala … :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
20.1.12 09:42

tak o tom premylsim ja byla loni ale jen 20 dni na nemocensky a zbytek na matersky… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Taky anonym
20.1.12 09:43
  • Citovat
  • Upravit
9588
20.1.12 09:46

já prostě nevím kde co si mám oběhat, na co mám nárok a tak … já byla na neschopence od prosince 2010 do dubna 2011, mateřská byla do října 2011 a sem na rodičáku … z práce mě nikdo nevolal, že mám jít podepsta růžovej papír … takže nevim co a jak kde … :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101751
20.1.12 09:50
Pavouk píše:
já prostě nevím kde co si mám oběhat, na co mám nárok a tak … já byla na neschopence od prosince 2010 do dubna 2011, mateřská byla do října 2011 a sem na rodičáku … z práce mě nikdo nevolal, že mám jít podepsta růžovej papír … takže nevim co a jak kde … :nevim:

No, tak to je jednoduché, nemusíš zařizovat nic, protože si žádné daně neodvedla, tak ti logicky nemohou ani nic vrátit.
Pokud jde o odpočet úroků, tak tam maximálně pokud je partner vedený jako spoludlužník, tak by se je mohl odečíst on.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9588
20.1.12 09:56
j.a.n.i1 píše:
Pavouk píše:
já prostě nevím kde co si mám oběhat, na co mám nárok a tak … já byla na neschopence od prosince 2010 do dubna 2011, mateřská byla do října 2011 a sem na rodičáku … z práce mě nikdo nevolal, že mám jít podepsta růžovej papír … takže nevim co a jak kde … :nevim:
No, tak to je jednoduché, nemusíš zařizovat nic, protože si žádné daně neodvedla, tak ti logicky nemohou ani nic vrátit.
Pokud jde o odpočet úroků, tak tam maximálně pokud je partner vedený jako spoludlužník, tak by se je mohl odečíst on.

no s přítelem máme hypošku společnou, sme tam psaný oba … ale na LV sem jen já, jelikož nejsme manželé, jak teda mám zařídit, aby ty úroky z hypošky uplatnil v práci on??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101751
20.1.12 10:19

Ať vezme ten papír o úrocích a smlouvu na hypotéku jejich účetní, zda mu to bude ochotná udělat (občas se cukají, pokud to není úplně jasné).
A pokud mu to nebude chtít udělat, tak ať nahlásí, že si DP udělá sám, prostě do DP ten odpočet uvede, přiloží kopii smlouvy o hypotéce a ten papír. No a pokud to finančáku nebude stačit, tak ho vyzve k doplnění dalších dokladů, nebo mu to v nejhorším neuznají a přepočítají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tttiiinnnyyy
6.3.12 10:42

Taky mám Odbytých 7 měsíců na neschopence. A také mě to velice zajímá… :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1398
19.1.15 11:38

Ahojte, nevíte náhodou někdo jak je to s vracením daní, když jsem minuký rok byla do února na mateřské a pak až do prosince na rodičáku s tím, že jsem si přivydělávala na DPP, měsíčně šlo cca o 2000kč. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
19.1.15 11:45

Já se připojím s dotazem. Dokdy se musí daňové přiznání podat? Nějak se mi to motá, jestli do ledna nebo do března.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24184
19.1.15 11:46
@Mallorka píše:
Já se připojím s dotazem. Dokdy se musí daňové přiznání podat? Nějak se mi to motá, jestli do ledna nebo do března.

do března. Jde o daň z příjmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5736
19.1.15 11:49
@Majkelka píše:
Ahojte, nevíte náhodou někdo jak je to s vracením daní, když jsem minuký rok byla do února na mateřské a pak až do prosince na rodičáku s tím, že jsem si přivydělávala na DPP, měsíčně šlo cca o 2000kč. :nevim:

A odvádela jsi dan z prijmu? Pokud ano tak pozadej toho u koho jsi pracovala, ze by jsi chtela at ti udela danove priznani, pokud nebude ochoten, tak jestli ti neposlal a tak si od nej vyzadej kolik sis u nej vydelala(souhrn prijmu nebo tak neco) a pak si zajdes na urad pro ruzovy papir a vyplnis sama, prijmy, pokud si muzes neco odecist, zivotko, penzijko, dite (pokud si neodvadi otec ditete) a odevzdat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák