Vracíte darované oblečení, když z něj děti vyrostou?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@ka2ka ze začátku to dávala na FB volně, takže se mi to párkrát zobrazilo. Pak si mě v těch skupinkách asi blokla, tak jsem poprosila známou, aby se na ni na bazaru koukla. Mě to mrzí spíš proto, že jsem jí chtěla fakt pomoc, kolem Corony si stěžovala, že na tom nejsou moc dobře. Byly tam i mnou šité věci, které jsem šila pro své děti, některé fakt jednou nošené, kvalitní bundy. Ale radši to fakt daruji někomu, kdo si toho bude vážit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to je snad její věc, co s těmi věcmi udělá. Krom toho, proč jsi ji nic neřekla, když ti to vadí?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aduš8 píše:
@ka2ka ze začátku to dávala na FB volně, takže se mi to párkrát zobrazilo. Pak si mě v těch skupinkách asi blokla, tak jsem poprosila známou, aby se na ni na bazaru koukla. Mě to mrzí spíš proto, že jsem jí chtěla fakt pomoc, kolem Corony si stěžovala, že na tom nejsou moc dobře. Byly tam i mnou šité věci, které jsem šila pro své děti, některé fakt jednou nošené, kvalitní bundy. Ale radši to fakt daruji někomu, kdo si toho bude vážit.
tak asi potřebovala peníze a ne věci… proč ses jí na to nezeptala?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ZustanSeMnou vadí, protože jsem se jí ptala, jestli chce věci pro malou a řekla mi, že za ně bude ráda. Tak nějak to v naší rodině bylo vždycky normální. Neptala jsem se jí, jestli nechce věci po mém dítěti, aby je dál prodávala, to můžu udělat sama. Neřekla bych ani slovo, kdyby to dala dál poté, co to použije, ale když se to na bazaru objeví tři dny potom, co jí ty věci přivezu, to už je trochu hloupé.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@roba18 no, nepotřebovala. Ona prodává všechno, je to evidentně její koníček a baví se tím na mateřské. Sama si pro malou kupuje daleko dražší kousky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aduš8 píše:
aha tako to je trošku trapný tohle ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:náhodou, když se jedno z dětí narodilo, tak tu zimu takové mrazy byly, ale pravda v noci a v mrazech jsme ven nechodili
ale tak víš co, musím si trochu zapřehánět
Já si pamatuji i třicetistupňované mrazy a je mi teprve 50
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aduš8 píše:
@roba18 no, nepotřebovala. Ona prodává všechno, je to evidentně její koníček a baví se tím na mateřské. Sama si pro malou kupuje daleko dražší kousky.
No je to neslušné! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit