Vrátil se a zase odešel

jujingova
29.11.14 07:59

vrátil se a zase odešel

Dobrý den. S přítelem jsem byla osm let. Po osmi letech si našel jinou. S tou se po 2 měsících rozešel a vrátil se ke mě. Byli jsme spolu 4 měsíce zase mi odešel za jinou, prý mě nemiluje a byla jsem jeho první láska, tak chce zkusit neco jiného. Já ho stále miluju. Chybí mi. Vzpomínám na to co jsme spolu prozili. Zeptala jsem se ho proč odešel, jak jsem psala, ze mě nemiluje a potrebuje cítit lásku. Je mi 27 let. Dala jsem mu šanci po třetí a nabídla jsem mu at se vrátí. Nechce. Nechce se mnou komunikovat, nepíše mi. Já nepíšu jemu. Myslíte, ze se vrátí? Zkoušela jsem navázat nový vztah, bohužel ho vsude vidím. Jak mám zapomenout? Uz jste nikdo byl v podobné situaci? Jen mi říkal, ze kdyz mu to nevýjde, tak se ke me vrátí a budeme mít mimino. Na to jsem mu napsala, ze ho nezaracuji, ale čekat na nej nebudu. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
sissi79
29.11.14 08:04

Chudak dite, bude lepidlo vztahu.. Zapomen a najdi si jineho, tohle nefunguje uz ted. Casem zapomenes.

• Citovat
  • Upravit
4373
29.11.14 08:06

8o no to si děláš srandu…
Jooo, udělejte si mimino, aby ti před porodem zase utekl…
To fakt nemáš žádnou hrdost??!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3608
29.11.14 08:07

Jedna věc je milovat a druhá ponižovat se mám svojí hrdost takže já bych ho nevzala zpět ani poprvé. Špatný vztah dítětem nezachráníte řekla bych že spíš naopak :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
668
29.11.14 08:08

@jujingova
Ty hces bytolka co bude na zmetka cekat az mu to treba nevyjde jinde?? Nevazis si samu sebe uplne stejne jako on si nevazi tebe.
Chapu, ze kazdemu muze prijit do cesty nekdo, v zivote, kdo mu hne s city at uz je zadany 8 let nebo 30… Ale aby delal hlupaka z nekoho o kom vi, ze jej ma rad a ze se urcite bude za techto okolnosti trapit pak je to sobec a ubozak.
Zarazi me, ze by nekdo chtel s takovym clovekem mimino hned po tom, co pritahne odnekud kde mu to asi nevyslo. Za techto okolnosti mi prijdes a to te neznam extremne slepa…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4750
29.11.14 08:11

Tak se vrátí a budete mít miminko?! Bere tě jako jistotu. Myslím že pokud chceš aby se vrátil, tak zapracuj na tom, aby jsi pro něj byla zajímavá, že už s ním nepočítás…
Já se chtěla takhle pomstít několikrát, udělat se pěknou a sexy aby chlap zabral a pak říct že ne, ale dopadlo to tak, že jsem s každým chodila dvakrát :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jujingova
29.11.14 08:14

Jenze to nepůjde, kdyz se mi ani neozve.

• Citovat
  • Upravit
jujingova
29.11.14 08:17

A myslíš, ze ho mám nechat být, nebo ho kontaktovat? Je to týden co odešel.

• Citovat
  • Upravit
15995
29.11.14 08:19

Zjevne nema zajem. Promin, ale mozna kruta pravda je nejlepsi. Jsi pro nej maximalne „pojistka,“ kdyby mu nic jineho nevyslo. Cim driv si to uvedomis, tim driv budes mit sanci najit nekoho, kdo zajem ma. Po tak dlouhem vztahu navic neukoncenem z tve strany to chvili potrva. Musis si projit procesem ztraty, pak to bude lepsi.

Příspěvek upraven 29.11.14 v 09:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jujingova
29.11.14 08:21

Aha. Jenze já porád doufám, ze mi napíše at se vrátím a prý by se mnou nemohl ani spát, coz jsme spolu nespali.

Ale prý mu budu chybět, ale milovat mě nemůže.

• Citovat
  • Upravit
29.11.14 08:27

Zabudnut sa da, ale trva to. Ze vraj za kazdy spolocny rok mesiac, alebo ako to ma byt. Najprv si musis zvyknut ze nie je, potom ze nebude, a az potom sa pomalicky zahravat s myslienkou, ze bude niekto iny. To znamena, ze aj chlapa, ktoreho si najdes teraz, netreba brat az tak vazne, bude len ‚prevadzac‘ cez najhorsie obdobie. Neboj, podda sa to, tu lasku k nemu v sebe mozes vedome zabit. Bude to boliet, bude to trvat, ale bude to vzdy menej bolestive ako jeho navraty a odchody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.11.14 08:29
@jujingova píše:
Aha. Jenze já porád doufám, ze mi napíše at se vrátím a prý by se mnou nemohl ani spát, coz jsme spolu nespali.Ale prý mu budu chybět, ale milovat mě nemůže.

Toto si opakuj. Nemiluje, nemiluje, nemiluje. Viem, tazke. Ja sa potykala s tym istym, navyse ked som ho zbadala, videla som mu na ociach ze ma miluje stale. No ale stal si za svojim, a ja som mohla pohnut zemou aj nebom, on si vytrval. Tak som sa vydala za ineho, a som milionkrat stastnejsia nez by som bola s nim ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
29.11.14 08:33

@jujingova Promiň, ale to snad nemůžeš myslet ani vážně.
Chápu, že Tě to bolí, ale je to teprve týden, co odešel. Zkus to nějak překonat, neozývej se mu. Zde opravdu plati ta známá rada, že tomu pomůže čas. Najdi si někoho, kdo Tě bude milovat a kdo si Tě bude vážit, ne někoho, kdo Tě bere jako nouzovku.
Zapracuj na svém sebevědomí, je asi dost nízké.

• Citovat
  • Upravit
jahuhudka
29.11.14 08:35
@jujingova píše:
Aha. Jenze já porád doufám, ze mi napíše at se vrátím a prý by se mnou nemohl ani spát, coz jsme spolu nespali.Ale prý mu budu chybět, ale milovat mě nemůže.

A co je na něm teda tak skvělého, že ho tak chceš? Posílá tě do hájku zelenýho, tahá se s jinými a s těmi i spí, a tobě řekne, že s tebou by nemohl. Co je na něm tak k pomilování? 8o Takovej se ke mně chtít vrátit (což se ten tvůj nechce, spíš ho uháníš ty) tak by letěl tryskem a cestu by ukončil tam, kde slunce nesvítí.

• Citovat
  • Upravit
5533
29.11.14 08:37

@jujingova
Osm let je dlouhá doba. Bude to pro tebe chvíli těžké, ale už mu šanci nedávej. Jsi mladá holka, máš na něco víc, než na zoufalce, který se k tobě vrací ve chvíli, kdy ho jiná nechce. Tohle není láska, ale vypočítavost. On je sobec, který nechce být s tebou, ale ani nechce být sám. Takže si sem tam občas užije jinde, pár týdnů bude pryč a pak se vrátí.
Nemiluje tě. Netrap se s ním. A už vůbec si s ním nepořizuj dítě. Nakonec to totiž odnese hlavně ten prcek a ty. Dítě ještě žádný vztah neslepilo, naopak více rozvrátilo.
Zapomeň na něj. Až se ti příště ozve, řekni mu, že svou příležitost už promarnil a teď chceš žít. Nemůžeš pořád čekat na to, že se zase zamiluje jinde a odejde. To není život. Ty jsi na něj zvyklá, ale dá se žít i bez chlapa. Najdi si nějakého koníčka, zábavu, sport. Užívej si život bez něj a až to budeš nejméně čekat, tak se objeví ten pravý :hug:.
Jen už tomuhle nepiš, nevolej, nečekej na něj a hlavně NEDÁVEJ DALŠÍ ŠANCI

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria