Vrátit ohřáté mléko do ledničky?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Anonymní píše:
Ahoj… když si odsaju mléko, tak ho vždycky dám do ledničky a malému ho podávám v noci… když ale celou dávku nevypije, je možné vrátit již jednou ohřáté mléko zpátky do lednice a schovat ho na druhý den, případně do něj ještě dál odsávat?? Kolikrát nechá docela dost a mě je pak líto to vylít, s tou odsávačkou docela bojuju, nemá takovej tlak jakej bych asi potřebovala, takže každej mililitr je pro mě úspěch
rozhodně ne, ohřivej menší dávku, podle potřeby pak ohřat další
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V žádném případě..dítě do té lahve,,naplive,, a množí se tam potom různé fujtajblíky.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Určitě ne. Taky jsem vylívala a bylo mi to líto, ale nedá se svítit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Rozhodně né do něj ještě odsávát. Jako dnešní se včerejším atd to by to staré nedopíl nikdy… A pro smíchání by měly mít stejnou teplotu čili neodsávat teplé přímo do vychlazeneho…
Nevím proč anonymně teda ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Určitě znovu neohřívat již jednou ohřáté mléko. Ani s jídlem by se to nemělo dělat. Já ohřívám spíš méně a když nestačí, tak radši dohřeju. Taky je mi totiž líto to vylévat. Na odstáté mléko mám lahvičky od přesnídávek, ve kterých mléko v lednici skladuju. Na nově odsáté mléko vždy novou lahvičku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj… když si odsaju mléko, tak ho vždycky dám do ledničky a malému ho podávám v noci… když ale celou dávku nevypije, je možné vrátit již jednou ohřáté mléko zpátky do lednice a schovat ho na druhý den, případně do něj ještě dál odsávat?? Kolikrát nechá docela dost a mě je pak líto to vylít, s tou odsávačkou docela bojuju, nemá takovej tlak jakej bych asi potřebovala, takže každej mililitr je pro mě úspěch