Vrátit ohřáté mléko do ledničky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
21.5.13 08:14

Vrátit ohřáté mléko do ledničky?

Ahoj… když si odsaju mléko, tak ho vždycky dám do ledničky a malému ho podávám v noci… když ale celou dávku nevypije, je možné vrátit již jednou ohřáté mléko zpátky do lednice a schovat ho na druhý den, případně do něj ještě dál odsávat?? Kolikrát nechá docela dost a mě je pak líto to vylít, s tou odsávačkou docela bojuju, nemá takovej tlak jakej bych asi potřebovala, takže každej mililitr je pro mě úspěch :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2451
21.5.13 08:17

Já bych to nedělala, ani umělé mléko se nemá 2×ohřívat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
21.5.13 08:20
@Anonymní píše:
Ahoj… když si odsaju mléko, tak ho vždycky dám do ledničky a malému ho podávám v noci… když ale celou dávku nevypije, je možné vrátit již jednou ohřáté mléko zpátky do lednice a schovat ho na druhý den, případně do něj ještě dál odsávat?? Kolikrát nechá docela dost a mě je pak líto to vylít, s tou odsávačkou docela bojuju, nemá takovej tlak jakej bych asi potřebovala, takže každej mililitr je pro mě úspěch :)

rozhodně ne, ohřivej menší dávku, podle potřeby pak ohřat další

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
21.5.13 08:24

Rozhodně ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
21.5.13 08:29

V žádném případě..dítě do té lahve,,naplive,, a množí se tam potom různé fujtajblíky.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
21.5.13 08:44

Ne. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
21.5.13 08:48

Určitě ne. Taky jsem vylívala a bylo mi to líto, ale nedá se svítit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4750
21.5.13 09:42

Rozhodně né do něj ještě odsávát. Jako dnešní se včerejším atd to by to staré nedopíl nikdy… A pro smíchání by měly mít stejnou teplotu čili neodsávat teplé přímo do vychlazeneho…

Nevím proč anonymně teda :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1174
21.5.13 10:09

Určitě znovu neohřívat již jednou ohřáté mléko. Ani s jídlem by se to nemělo dělat. Já ohřívám spíš méně a když nestačí, tak radši dohřeju. Taky je mi totiž líto to vylévat. Na odstáté mléko mám lahvičky od přesnídávek, ve kterých mléko v lednici skladuju. Na nově odsáté mléko vždy novou lahvičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí