Vrozený jeden vejcovod?

2672
15.8.11 16:15

vrozený jeden vejcovod?

mám vrozený jen jeden vejcovod a obávám se ze me picha v brisku na druhe strane kde levy vejcovod není:(mám mít ovulaci, tak asi to je nanic tenhle mesic co myslite..?nebo muze prebrat ten jeden vejcovod funkci toho co nikdy nebyl.? :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1054
15.8.11 16:22

Ahoj, já mám taky jend jeden, ale díky mimoděložnímu. Tato otázka mě taky zajímala od samého počátku po operaci a každý dr. mi řekl měco jiného. Někdo že jo, někdo že ne, že šance je jen z toho zdravého. Kde je ale pravdy si myslím nikdo opravdu neví, už jsem se někde v diskuzích po tom taky pídila :-) Ale je fakt, že mě se tím jedním vejcovodem podařilo otěhotnět 2×, vždycky po 3MS cyklu snažení se. Jednou to byl zamlklý a teď jsem v 10+1tt a zatím snad OK. Jsem zvědavá, jestli to někdo objasní :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
15.8.11 16:26
Peettrraa píše:
Ahoj, já mám taky jend jeden, ale díky mimoděložnímu. Tato otázka mě taky zajímala od samého počátku po operaci a každý dr. mi řekl měco jiného. Někdo že jo, někdo že ne, že šance je jen z toho zdravého. Kde je ale pravdy si myslím nikdo opravdu neví, už jsem se někde v diskuzích po tom taky pídila :-) Ale je fakt, že mě se tím jedním vejcovodem podařilo otěhotnět 2×, vždycky po 3MS cyklu snažení se. Jednou to byl zamlklý a teď jsem v 10+1tt a zatím snad OK. Jsem zvědavá, jestli to někdo objasní :-)

TAKZE vzdycky s tím zdravym vejcovodem to vychazi ne..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
15.8.11 16:30

No pokud ovuluješ na straně, kde vejcovod není, nemůže funkci převzít ten druhý :wink: . Ale i s 1 vejcovodem v pohodě otěhotnět můžeš, ale ne v měsíci, kdy ovuluje špatná strana…Přeji hodně štěstí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
15.8.11 16:32

no prave jsem četla ze funkci nekdy muze prebrat ze chňapne po tom vajicku z druheho vaječníku..nevím no:(ale boli me ta strana kde není vejcovod ach jo:( :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
15.8.11 16:34

cvano, já si myslím, že u mě to bylo vždycky z té strany co ho mám, podle pobolívání břicha, ale fakt mi bylo řečeno že to lze a dokonce jsem někde psala i dotazy a tam taky řekli že jo. Můj dr. řekl že ne. Ale když vidím třeba nakreslený obrázek v knihách či na netu, jak to vlastně v těle vypadá, tak si nedovedu představit jak by to mohl uchopit ten druhý. A ty jsi ještě nebyla nikdy těhu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
15.8.11 16:35
Peettrraa píše:
cvano, já si myslím, že u mě to bylo vždycky z té strany co ho mám, podle pobolívání břicha, ale fakt mi bylo řečeno že to lze a dokonce jsem někde psala i dotazy a tam taky řekli že jo. Můj dr. řekl že ne. Ale když vidím třeba nakreslený obrázek v knihách či na netu, jak to vlastně v těle vypadá, tak si nedovedu představit jak by to mohl uchopit ten druhý. A ty jsi ještě nebyla nikdy těhu?

NO PRÁVE nebyla ale ja koukala jedno video o ovulaci jak chňapa po vajíčku zkusím to najít..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
15.8.11 16:36

taky jsem o tom četla, někde tady na emiminu, do té doby by mě to teda ani nenapadlo…já už prostě věřím i na zázraky :) my zas otěhotněli s úplně mizernýma spermiema, kdy nikdo nedával na přirozený naději a hle :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
15.8.11 16:37

no tak video:D http://www.youtube.com/watch?… a zkuste od minuty a 24vterin asi..začina to vajičko jit ven:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
15.8.11 16:39

ps. a v gynekolog.zpráve mám napsáno. ze mam vaječníky schované blízko sebe za delohou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
15.8.11 16:40

Víš co my jsme s manžou ještě dělali? Vždycky když mě vycházela ovulace dle teploty i bolestí, tak mě manžel ještě vždycky po sexu, po jeho ejakulaci, ještě jednou přivedl k orgasmu.A pak druhý den znovu, protože vlastně spermie vydrží asi 18 hodin, jak píší. Četla jsem, že když je ejakulát v pochvě a dojde k orgasmu u ženy, tak jak jsou stahy dělohy při tom, tak že tím se to sperma jakoby víc nasává dovnitř a je snadnější průchod spermiím k oplodnění vajíčka. Jestli to nějaký vliv mělo nebo jestli to byla jen shoda náhod…kdo ví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
15.8.11 16:44

----myslela jsem 48 hodin :-)

Jinak video zajimavý.....držím pěstičky ať jsi brzy taky těhulka ;-) :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
15.8.11 16:47

mně pomohlo trapně až to, když jsem si myslela, že prostě otěhotnět nemůžu - po dvou spermiogramech, kde to vyloučili a začli jsme léčbu u čínské lékařky, která taky řekla, tak za rok a půl zkoušet umělý nejdřív…byla jsem zklamaná a zničená a vzdala to, bylo mi jedno, kdy souložíme a kdy ovuluju…a pak si říkám, sakra ať už to dostanu a můžu začít brát ty čínský pilule (měla jsem je začít brát až v novém cyklu) a miminko bylo na cestě
taky přeju, ať se to podaří :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
15.8.11 17:30

2 roky se snažímes 1 vejcovodema vubec nic,s oboumi nebyl problém otěhotnět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
15.8.11 17:43

Mě dr. říkal, že je šance otěhotnět i když dozraje vajíčko na straně, kde není vejcovod. Že prý si pro něj dokáže „sáhnout“ ten druhý vejcovod. Přišla jsem o vejcovod po mimoděložním a otěhotněla jsem s jedním, ale pravda je, že vajíčko dozrálo na straně, kde mám vejcovod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí