Spermie a pak bílkový hlen?

2672
15.8.11 11:34

spermie a pak bílkový hlen?

ahojky mam dotazek, snazíme se s prítelem o mimi dle kalendare budu mit zitra asi ovulaci zatím není overená nicméne vcera jsme meli sexík-pak jsem se trosku oplachla ne uvnitr a sla spat a rano teda spis az ted jak jsem prisla do prace jsem mela bilkovy hlen pruhledny..?muze to byt ovualční hlen??nebo jeste semeno..smichane trosku s hlenem mojim-včera nebyl bílkovy jen pruhledny vodnaty..??díky:Djestli mam pojistit i dnes a zítra radeji:D :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
69142
15.8.11 11:52

Pokud jsem měla sex, nikdy jsem nebyla schopná sperma od plodného hlenu rozeznat, vypadá skoro stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1366
15.8.11 11:58

já bych spíš řekla, že to byl hlen patřící k ovulaci. ze mě druhý den po sexíkku (a to se vždy osprchuju) ještě trocha spermatu vyteče, ale už je to řídké, vodové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
15.8.11 12:16
ugluk píše:
Pokud jsem měla sex, nikdy jsem nebyla schopná sperma od plodného hlenu rozeznat, vypadá skoro stejně.

a vedela si ze den po tom sexu si mela mit ovu hlen..?:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
15.8.11 12:16

jinak me píchájí prsa..a pobolivaji.a delala jsem si ovu testy.. od 7DC..NICMENE 11.DC BYLa celkem nejsilnejsi ale tak do pulky čarky pak zas normalni 12.dc.-coz bylo včera a dnes je 13.dc a test jsem jeste nedelala jen mam ten bilek bolavá prsa..a jsem nadr…:Dtak myslím ze ten 11.dc jeste ovu nebyla nebo tak silna zas nebyla ta čárka testovací..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69142
15.8.11 12:27

Dle BT jsem naprosto přesně věděla, kdy ovulace proběhla, ale hlen už jsem prostě nekontrolovala, protože kolem ovulace jsme se prostě snažili dost intenzivně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
15.8.11 12:29
ugluk píše:
Dle BT jsem naprosto přesně věděla, kdy ovulace proběhla, ale hlen už jsem prostě nekontrolovala, protože kolem ovulace jsme se prostě snažili dost intenzivně.

a treba i kazdý den?ja ji fakt nechci obejít mam malo času do operace..:(ja vim ze se ma ob den..ale nenmuzu kazdy den aspon do konce ovu??buuu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69142
15.8.11 12:39

Pokud je OK spermio, tak klidně denně. Z mnoha vlastních spermiogramů - při častějším sexu sice bylo spermií na počet míň, ale zase byly rychlejší a bylo jich větší % morfologicky OK. Takže v konečném výsledku jich při jednom sexu těch pěkných a rychlých bylo +- stejně. Spermie dozrává přes 70 dní, takže teorie o tom, že se každé dva dny obnoví, je poněkud… Ale v podstatě minimálně jednou za 2-3 dny, klidně častěji, ale hlavně - pokud je na to chuť a nálada, sex na povel mnoho radosti nepřinese a dost brzy omrzí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
15.8.11 12:48
ugluk píše:
Pokud je OK spermio, tak klidně denně. Z mnoha vlastních spermiogramů - při častějším sexu sice bylo spermií na počet míň, ale zase byly rychlejší a bylo jich větší % morfologicky OK. Takže v konečném výsledku jich při jednom sexu těch pěkných a rychlých bylo +- stejně. Spermie dozrává přes 70 dní, takže teorie o tom, že se každé dva dny obnoví, je poněkud… Ale v podstatě minimálně jednou za 2-3 dny, klidně častěji, ale hlavně - pokud je na to chuť a nálada, sex na povel mnoho radosti nepřinese a dost brzy omrzí :wink:

to nevíme jeste jaké ma spermio uvidi se az to nepujde..zkusame ofiko 2mesíc:Dno prave jsme oba od rana do noci v praci:Da na sex jsme lenivi i kdyz je chut:Dale zapracujem:D:D:Da pak vzdy usnem:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31332
15.8.11 12:52

tak já měla bílkový hlen nerozeznatelný od spermatu (ráno po večerním sexu)…takže když jsem věděla, že večer předtím proběhl sex, tak jsem „bílkový hlen“ brala s rezervou, a to hlavně dopoledne, odpoledne nebo k večeru už ze spermatu nebylo „nic“ zatímco případný plodný hlen byl i tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
15.8.11 13:12
Mar__tanka1983 píše:
tak já měla bílkový hlen nerozeznatelný od spermatu (ráno po večerním sexu)…takže když jsem věděla, že večer předtím proběhl sex, tak jsem „bílkový hlen“ brala s rezervou, a to hlavně dopoledne, odpoledne nebo k večeru už ze spermatu nebylo „nic“ zatímco případný plodný hlen byl i tak…

děkuji..nicméne mam tam dole i tak slizko..:Da boli me prsa..uf.ted jsem vlastne 13.DC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31332
15.8.11 13:50

jinak taky pozor, můžeš mít plodný hlen i několik dní, ale jako ovulační se považuje doba před změnou plodného hlenu v krémový…
já mívala okolo 3-4 dní za sebou plodný hlen, a ovulace dle teploty probíhala ten čtvrtý den, a někdy i pátý, kdy už se měnil na krém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
15.8.11 14:04
Mar__tanka1983 píše:
jinak taky pozor, můžeš mít plodný hlen i několik dní, ale jako ovulační se považuje doba před změnou plodného hlenu v krémový…
já mívala okolo 3-4 dní za sebou plodný hlen, a ovulace dle teploty probíhala ten čtvrtý den, a někdy i pátý, kdy už se měnil na krém…

tak jsem byla na wc po pár hodinách…byl rano teda bílkovy pak nic a ted zas bílek vypadnul..tak muzem zkouset kazdy den?:)):Dpar dní nez mi neskoncí hleník asi ze?:Da vyjde ovu na testu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
15.8.11 16:05

a ještě jeden dotázek..mám vrozený jen jeden vejcovod a obávám se ze me picha v brisku na druhe strane kde levy vejcovod není:(tak asi to je pass tenhle mesic co myslite..?nebo muze prebrat ten jeden vejcovod funkci toho co nikdy nebyl.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí