Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahojky mam dotazek, snazíme se s prítelem o mimi dle kalendare budu mit zitra asi ovulaci zatím není overená nicméne vcera jsme meli sexík-pak jsem se trosku oplachla ne uvnitr a sla spat a rano teda spis az ted jak jsem prisla do prace jsem mela bilkovy hlen pruhledny..?muze to byt ovualční hlen??nebo jeste semeno..smichane trosku s hlenem mojim-včera nebyl bílkovy jen pruhledny vodnaty..??díky:Djestli mam pojistit i dnes a zítra radeji:D ![]()
Pokud jsem měla sex, nikdy jsem nebyla schopná sperma od plodného hlenu rozeznat, vypadá skoro stejně.
já bych spíš řekla, že to byl hlen patřící k ovulaci. ze mě druhý den po sexíkku (a to se vždy osprchuju) ještě trocha spermatu vyteče, ale už je to řídké, vodové.
ugluk píše:
Pokud jsem měla sex, nikdy jsem nebyla schopná sperma od plodného hlenu rozeznat, vypadá skoro stejně.
a vedela si ze den po tom sexu si mela mit ovu hlen..?:D
jinak me píchájí prsa..a pobolivaji.a delala jsem si ovu testy.. od 7DC..NICMENE 11.DC BYLa celkem nejsilnejsi ale tak do pulky čarky pak zas normalni 12.dc.-coz bylo včera a dnes je 13.dc a test jsem jeste nedelala jen mam ten bilek bolavá prsa..a jsem nadr…:Dtak myslím ze ten 11.dc jeste ovu nebyla nebo tak silna zas nebyla ta čárka testovací..
Dle BT jsem naprosto přesně věděla, kdy ovulace proběhla, ale hlen už jsem prostě nekontrolovala, protože kolem ovulace jsme se prostě snažili dost intenzivně.
ugluk píše:
Dle BT jsem naprosto přesně věděla, kdy ovulace proběhla, ale hlen už jsem prostě nekontrolovala, protože kolem ovulace jsme se prostě snažili dost intenzivně.
a treba i kazdý den?ja ji fakt nechci obejít mam malo času do operace..:(ja vim ze se ma ob den..ale nenmuzu kazdy den aspon do konce ovu??buuu
Pokud je OK spermio, tak klidně denně. Z mnoha vlastních spermiogramů - při častějším sexu sice bylo spermií na počet míň, ale zase byly rychlejší a bylo jich větší % morfologicky OK. Takže v konečném výsledku jich při jednom sexu těch pěkných a rychlých bylo +- stejně. Spermie dozrává přes 70 dní, takže teorie o tom, že se každé dva dny obnoví, je poněkud… Ale v podstatě minimálně jednou za 2-3 dny, klidně častěji, ale hlavně - pokud je na to chuť a nálada, sex na povel mnoho radosti nepřinese a dost brzy omrzí ![]()
ugluk píše:
Pokud je OK spermio, tak klidně denně. Z mnoha vlastních spermiogramů - při častějším sexu sice bylo spermií na počet míň, ale zase byly rychlejší a bylo jich větší % morfologicky OK. Takže v konečném výsledku jich při jednom sexu těch pěkných a rychlých bylo +- stejně. Spermie dozrává přes 70 dní, takže teorie o tom, že se každé dva dny obnoví, je poněkud… Ale v podstatě minimálně jednou za 2-3 dny, klidně častěji, ale hlavně - pokud je na to chuť a nálada, sex na povel mnoho radosti nepřinese a dost brzy omrzí
to nevíme jeste jaké ma spermio uvidi se az to nepujde..zkusame ofiko 2mesíc:Dno prave jsme oba od rana do noci v praci:Da na sex jsme lenivi i kdyz je chut:Dale zapracujem:D:D:Da pak vzdy usnem:D
tak já měla bílkový hlen nerozeznatelný od spermatu (ráno po večerním sexu)…takže když jsem věděla, že večer předtím proběhl sex, tak jsem „bílkový hlen“ brala s rezervou, a to hlavně dopoledne, odpoledne nebo k večeru už ze spermatu nebylo „nic“ zatímco případný plodný hlen byl i tak…
Mar__tanka1983 píše:
tak já měla bílkový hlen nerozeznatelný od spermatu (ráno po večerním sexu)…takže když jsem věděla, že večer předtím proběhl sex, tak jsem „bílkový hlen“ brala s rezervou, a to hlavně dopoledne, odpoledne nebo k večeru už ze spermatu nebylo „nic“ zatímco případný plodný hlen byl i tak…
děkuji..nicméne mam tam dole i tak slizko..:Da boli me prsa..uf.ted jsem vlastne 13.DC
jinak taky pozor, můžeš mít plodný hlen i několik dní, ale jako ovulační se považuje doba před změnou plodného hlenu v krémový…
já mívala okolo 3-4 dní za sebou plodný hlen, a ovulace dle teploty probíhala ten čtvrtý den, a někdy i pátý, kdy už se měnil na krém…
Mar__tanka1983 píše:
jinak taky pozor, můžeš mít plodný hlen i několik dní, ale jako ovulační se považuje doba před změnou plodného hlenu v krémový…
já mívala okolo 3-4 dní za sebou plodný hlen, a ovulace dle teploty probíhala ten čtvrtý den, a někdy i pátý, kdy už se měnil na krém…
tak jsem byla na wc po pár hodinách…byl rano teda bílkovy pak nic a ted zas bílek vypadnul..tak muzem zkouset kazdy den?:)):Dpar dní nez mi neskoncí hleník asi ze?:Da vyjde ovu na testu..
a ještě jeden dotázek..mám vrozený jen jeden vejcovod a obávám se ze me picha v brisku na druhe strane kde levy vejcovod není:(tak asi to je pass tenhle mesic co myslite..?nebo muze prebrat ten jeden vejcovod funkci toho co nikdy nebyl.?