Vrtí se jak had

51
15.4.11 13:24

Vrtí se jak had

Ahojky mám jeden dotaz ohledně mého synka(13měsícu), když ho položím na záda, začne sebou vrtět jako had, dělá to už pár měsíců, někdy i v noci když spí! Nemáte někdo podobnou zkušenost? Zatím mě napadlo jen to, že by ho mohli třeba lehtat záda :-D , jinak mě nic nenapadlo. Děkuji předem za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10802
15.4.11 13:46

Přesně to dělá jeden náš taky, nedávno začal… Ale on má na zádech ekzém, tak to přisuzuju tomu, že se takhle vlastně škrábe, jak ho to svědí :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
15.4.11 16:33

Luky na zádech právě nic nemá, proto je mi to divný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
8.2.18 07:25

Ahoj holky, chtěla bych obnovit konverzaci. Přišly jste tenkrát na to, proč to děti dělaly?? Mně to začla malá dělat před dvěma týdny, je jí půl roku. Žádný ekzém ani nic podobného na zádech nemá :lol: je to dost vtipný, ale nemůžu přijít na to, proč to dělá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31288
8.2.18 07:53

@Wespery1 protože se jí to líbí? :mrgreen: Každej máme rád, když nám někdo podrbe záda a ona prostě zjistila, že to jde takhle „o postel“ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
8.2.18 09:43

@Mar__tanka1983 no ono kdyby se jí to líbilo od nás, tak bych si to taky myslela. Ale když jí drbeme, nebo jsme zkoušeli i takový to drbátko na hlavu, tak se jí to moc nelíbí. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí