Vrže zoubkama – 8měsíční syn

7257
13.11.10 20:59

vrže zoubkama

ahojte maminky, mám ten problém že malej (8m) vrže zoubkama. Má už dva dole, jednu dvojku nahoře a teď se mu prořízly obě horní jedničky. To si ale pomohl těma dolníma zoubkama,pořad si kousal do horních dásniček. No a teď začal strašně vrzat zoubkama. Ve spaní a i když je vzhůru :(. Bojim se aby si ty zoubky nějak neponičil nebo aby se mu nezačaly hejbat. Vždy když to začne dělat tak mu dám do pusinky prst,sice kousne :) ale občas ho to přejde. Tak se ptám dělá to taky něčí dítko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
merett
13.11.10 21:03

jasně, náš to dělal jakmile mu narostly jednicky nahoře, cca 14 dni, pak na to zapoměl :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
11502
13.11.10 21:33

Ahoj, náš to dělá taky, za jedno je to dost nepříjemný a vždycky mi z toho vyskáče husina a za druhý se taky bojim aby si s nima něco neudělal, takže mu hned strkam dudlika, ale on ho vždy vyndá a má z toho příšernou srandu a to začal dělat hned jak mu začaly růst horní jedničky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Baba Jaga
13.11.10 21:36

Ahoj,můj to dělal taky,má trošilinku poničenou sklovinu,ale zubařka mi říkala,že to nic není.Teď je mu 16 měsíců a udělá to někdy i teď,ale to už je naschvál :cert:

• Citovat
  • Upravit
3960
13.11.10 21:42

Píšeš o našem Kryštůfkovi? :lol: Vrže zoubkama teď pořád. Asi ho to bolí, tak se snaží nějak ulevit. Věřím, že to přejde. Taky když „zavrže“, hned cpu do pusky cucátko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
13.11.10 21:44

jasne, nas broucek asi cely mesic, ted uz umi jine vylomeniny, takze tohle ho preslo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
13.11.10 22:02

Nas Krystof i Bertik to delaji, je to hnus, zabere jen krupka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.11.10 22:13

To nic není, dělal to syn mojí švagrové. Nevím přesně jak dlouho, ale po nějaké době ho to samo přešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
13.11.10 22:43

Samík to dělá vždycky, když mu rostou zuby. Jak narostou, tak ho to přejde a pak u dalších zas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
13.11.10 23:19

Můj to dělal když mu narostly horní i dolní jedničky, rostli mu až po dvojkách, zjistil, že má něco v puse tak skřípal, ale za 14dní ho to přešlo úplně :-) :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7257
14.11.10 07:14

všem moc děkuju, snad ho to brzy přejde :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56772
14.11.10 07:26

To ho přejde. Našemu narostly první zuby už ve 4 měsících, takže tohle jsme si užili v půl roce. Dost jsem z toho byla taky vyvalená, aby si něco se zuby neudělal, ale neudělal a přestalo ho bavit, radši opět začal do všeho a do všech kousat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.