Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Proste mu rekni at radsi nejezdi, ze je venku hruza a ze mas o nej strach… pokud pojede i tak, tak co…ma svoji palici. Muze byt rad ze ti na nem zalezi
jen bych mu rekla at me prozvoni az bude s nema na miste at muzu byt klidna
@vejisek píše:
Tak jeď s nima ne?
To by se jich asi neveslo tolik do auta na zpatecni cestu
@Anonymní píše: Mela jsem náročně období. Ano, měla bych zvládat v 22 noce sama. Neprijel, s tím, že není otrok a už je unavený. Situace byla ojedinělá.
Ano, jsi dospělá a takové stavy bys mohla zvládat sama a ano, on se zachoval jako pitomý buran.
@Anonymní píše: Teď tu máme opak. Venku je tak jak je, u nás uplně černo, blesky, jak při konci světa. Jemu napsali kamarádi, že 50km od něj oslavují a že by ještě mohl odvést, tak tam jede autem. Strašně se o něho bojím. Nemá prostě rozum. Asi to mám nechat a nepoučovat ho, že je venku příšerně? A nepřemlouvat, že se o něj bojím..?
Zbytečně se strachuješ.
Přijde mi, že na něm hodně visíš. To a priori není zlé, ale je lepší umět se spolehnout i sama na sebe. Myslet na sebe.
Příspěvek upraven 15.06.19 v 22:06
A jak je vlastně venku? U nás hic a divoko
, slyším štamgasty za rohem na zahrádce ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, chtěla bych znát váš názor, mám 4 letý vztah, přítel je fajn, ale někdy mi přijde, že má dvojí metr.
Asi před měsícem jsem byla v našem bytě sama, on u rodičů, volala jsem mu asi v 10, že mám nějakou depku, jestli za mnou nemůže prijet. Mela jsem náročně období. Ano, měla bych zvládat v 22 noce sama. Neprijel, s tím, že není otrok a už je unavený. Situace byla ojedinělá.
Teď tu máme opak. Venku je tak jak je, u nás uplně černo, blesky, jak při konci světa. Jemu napsali kamarádi, že 50km od něj oslavují a že by ještě mohl odvést, tak tam jede autem. Strašně se o něho bojím. Nemá prostě rozum. Asi to mám nechat a nepoučovat ho, že je venku příšerně? A nepřemlouvat, že se o něj bojím..?
Už jsi sem psala, viď? Jo, trochu riskuje, ale je velký kluk. Asi má chuť slavit a ještě není unavený. Proč nejedete spolu?
U nás před chvilkou amatérský ohňostroj. Sice trochu pršelo, ale je to rozumne?
A čeho se jako zakladatelko bojíš? že co se mu stane, když jsou blesky? v autě je člověk před blesky chráněn asi nejvíc, jak jen to je možné, auto vytváří Faradayovu klec
jedině se mu může stát, že se na oslavě opije a bude řídit opilý, v tom případě je zas jedno, jaké je počasí
Bouřka trvá chvilku. Auto je proti bleskům ochráněný, ve tmě má světla, při dešti stěrače (proto je tam dávají, aby se mohlo jezdit i v noci a když prší). Já bych to spíš viděl na to, že jsi úzkostlivá a bylo by lepší dělat něco s tím. Navíc píšeš, že tehdy byl unavený, teď třeba nebyl. Předpokládám, že s tebou je pořád, s kamarády jenom občas. Takže tu nevidím žádný dvojí metr, ale dvě odlišný situace, který je potřeba posuzovat každou zvlášť.
@Lexter No já nevím. My se navzájem podporujeme a jsme si oporou
. Takže nevidím důvod, proč by tu jeden pro druhého nemohli být.
@171Jirka píše:
@Lexter No já nevím. My se navzájem podporujeme a jsme si oporou. Takže nevidím důvod, proč by tu jeden pro druhého nemohli být.
Všeho moc škodí. Třeba má ponorku.
Ahoj, chtěla bych znát váš názor, mám 4 letý vztah, přítel je fajn, ale někdy mi přijde, že má dvojí metr.
Asi před měsícem jsem byla v našem bytě sama, on u rodičů, volala jsem mu asi v 10, že mám nějakou depku, jestli za mnou nemůže prijet. Mela jsem náročně období. Ano, měla bych zvládat v 22 noce sama. Neprijel, s tím, že není otrok a už je unavený. Situace byla ojedinělá.
Teď tu máme opak. Venku je tak jak je, u nás uplně černo, blesky, jak při konci světa. Jemu napsali kamarádi, že 50km od něj oslavují a že by ještě mohl odvést, tak tam jede autem. Strašně se o něho bojím. Nemá prostě rozum. Asi to mám nechat a nepoučovat ho, že je venku příšerně? A nepřemlouvat, že se o něj bojím..?