Vše pro jeho kamarády

Anonymní
15.6.19 21:14

vše pro jeho kamarády

Ahoj, chtěla bych znát váš názor, mám 4 letý vztah, přítel je fajn, ale někdy mi přijde, že má dvojí metr.
Asi před měsícem jsem byla v našem bytě sama, on u rodičů, volala jsem mu asi v 10, že mám nějakou depku, jestli za mnou nemůže prijet. Mela jsem náročně období. Ano, měla bych zvládat v 22 noce sama. Neprijel, s tím, že není otrok a už je unavený. Situace byla ojedinělá.
Teď tu máme opak. Venku je tak jak je, u nás uplně černo, blesky, jak při konci světa. Jemu napsali kamarádi, že 50km od něj oslavují a že by ještě mohl odvést, tak tam jede autem. Strašně se o něho bojím. Nemá prostě rozum. Asi to mám nechat a nepoučovat ho, že je venku příšerně? A nepřemlouvat, že se o něj bojím..?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35791
15.6.19 21:19

Že by je mohl odvézt nebo tam dojet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.19 21:22

Aby jel za nimi na párty, a že je pak alespoň odveze autem

• Citovat
  • Upravit
495
15.6.19 21:30

Tak jeď s nima ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2450
15.6.19 21:51

Proste mu rekni at radsi nejezdi, ze je venku hruza a ze mas o nej strach… pokud pojede i tak, tak co…ma svoji palici. Muze byt rad ze ti na nem zalezi :nevim: jen bych mu rekla at me prozvoni az bude s nema na miste at muzu byt klidna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2450
15.6.19 21:52
@vejisek píše:
Tak jeď s nima ne?

To by se jich asi neveslo tolik do auta na zpatecni cestu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21333
15.6.19 21:52

A jemu se chce dělat někomu řidiče na zavolání? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
15.6.19 21:53
@Anonymní píše: Mela jsem náročně období. Ano, měla bych zvládat v 22 noce sama. Neprijel, s tím, že není otrok a už je unavený. Situace byla ojedinělá.

Ano, jsi dospělá a takové stavy bys mohla zvládat sama a ano, on se zachoval jako pitomý buran.

@Anonymní píše: Teď tu máme opak. Venku je tak jak je, u nás uplně černo, blesky, jak při konci světa. Jemu napsali kamarádi, že 50km od něj oslavují a že by ještě mohl odvést, tak tam jede autem. Strašně se o něho bojím. Nemá prostě rozum. Asi to mám nechat a nepoučovat ho, že je venku příšerně? A nepřemlouvat, že se o něj bojím..?

Zbytečně se strachuješ.

Přijde mi, že na něm hodně visíš. To a priori není zlé, ale je lepší umět se spolehnout i sama na sebe. Myslet na sebe.

Příspěvek upraven 15.06.19 v 22:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21333
15.6.19 21:53

A jak je vlastně venku? U nás hic a divoko :mrgreen:, slyším štamgasty za rohem na zahrádce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
15.6.19 21:55
@Anonymní píše:
Ahoj, chtěla bych znát váš názor, mám 4 letý vztah, přítel je fajn, ale někdy mi přijde, že má dvojí metr.
Asi před měsícem jsem byla v našem bytě sama, on u rodičů, volala jsem mu asi v 10, že mám nějakou depku, jestli za mnou nemůže prijet. Mela jsem náročně období. Ano, měla bych zvládat v 22 noce sama. Neprijel, s tím, že není otrok a už je unavený. Situace byla ojedinělá.
Teď tu máme opak. Venku je tak jak je, u nás uplně černo, blesky, jak při konci světa. Jemu napsali kamarádi, že 50km od něj oslavují a že by ještě mohl odvést, tak tam jede autem. Strašně se o něho bojím. Nemá prostě rozum. Asi to mám nechat a nepoučovat ho, že je venku příšerně? A nepřemlouvat, že se o něj bojím..?

Už jsi sem psala, viď? Jo, trochu riskuje, ale je velký kluk. Asi má chuť slavit a ještě není unavený. Proč nejedete spolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
15.6.19 22:26

U nás před chvilkou amatérský ohňostroj. Sice trochu pršelo, ale je to rozumne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76666
15.6.19 22:32

A čeho se jako zakladatelko bojíš? že co se mu stane, když jsou blesky? v autě je člověk před blesky chráněn asi nejvíc, jak jen to je možné, auto vytváří Faradayovu klec
jedině se mu může stát, že se na oslavě opije a bude řídit opilý, v tom případě je zas jedno, jaké je počasí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
15.6.19 23:12

Bouřka trvá chvilku. Auto je proti bleskům ochráněný, ve tmě má světla, při dešti stěrače (proto je tam dávají, aby se mohlo jezdit i v noci a když prší). Já bych to spíš viděl na to, že jsi úzkostlivá a bylo by lepší dělat něco s tím. Navíc píšeš, že tehdy byl unavený, teď třeba nebyl. Předpokládám, že s tebou je pořád, s kamarády jenom občas. Takže tu nevidím žádný dvojí metr, ale dvě odlišný situace, který je potřeba posuzovat každou zvlášť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
16.6.19 21:35

@Lexter No já nevím. My se navzájem podporujeme a jsme si oporou :nevim:. Takže nevidím důvod, proč by tu jeden pro druhého nemohli být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
16.6.19 21:41
@171Jirka píše:
@Lexter No já nevím. My se navzájem podporujeme a jsme si oporou :nevim:. Takže nevidím důvod, proč by tu jeden pro druhého nemohli být.

Všeho moc škodí. Třeba má ponorku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria