V manželství všechno špatně, ale proč?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33005
15.4.14 20:42

Chlapovi nějak nedošlo, že život s miminem nebude jako život bez mimina. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4566
@Anonymní píše:
Já fakt, nevím, přemýšlím, kde se stala chyba, myslím, že by se takhle muž k ženě nikdy chovat neměl, hrozně mě to bolí, okolí už na nás taky poznalo, že je něco špatně, přitom dřív by mě na rukou nosil. Je to nehorázný zvrat.. :nevim:

promin, ze se tak blbe ptam, ale nemuze mit milenku?
Tim by se dalo vysvetlit, ze je na tebe hruby az sprosty :nevim:

Příspěvek upraven 15.04.14 v 20:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408

Chováte se jako malé děti. Ale je dobrá šance, že z toho vyrostete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.4.14 20:43
@Dajdula píše:
A zkoušeli jste si sednout a promluvit si o tom? Osobně bych takové chování nesnesla.

Samozřejmě několikrát, vždy jsem se ho otázala, co dělám špatně, ale nikdy mi neřekl konkrétní věc.. večer se mi potom vždy omlouvá, že je přepracovaný a podobně, ale to už to teda moc nezachrání, přijdu si jak nějaká nula…

• Citovat
  • Upravit
779
15.4.14 20:44
@Anonymní píše:
@Micink teprve 8měsíční, spánek je pro ní hodně důležitý, nevyspalá je hrozně protivná… :?

tak trochu z vlastní zkušenosti vím, že narození miminka zahýbe manželstvím v mnoha rodinách, bohužel i u nás to nebylo po narození dcerky úplná pohodička domácí, co poradit bohužel nevím, vydržet, snad to přejde, u nás se to pomalu lepší, dceři je 15 m. Ale popravdě vrtat v 21 h bych tedy nedovolila, moc držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
15.4.14 20:46
@Anonymní píše:
Já fakt, nevím, přemýšlím, kde se stala chyba, myslím, že by se takhle muž k ženě nikdy chovat neměl, hrozně mě to bolí, okolí už na nás taky poznalo, že je něco špatně, přitom dřív by mě na rukou nosil. Je to nehorázný zvrat.. :nevim:

No to by neměl, to máš pravdu, jako fakt síla :nevim: jako přemýšlím nad tím, jestli jsem takový slovní spojení (vyliž si pr.el) někdy použila a možná na základce, když sme se hádaly se ségrou :think: jako toto mi říct můj chlap… no nevim co bych dělala, ale asi bych mu jednu střihla :oops: možná bych dostala zpátky, ale takhle bych se sebou jednat nenechala, fakt ne :nevim: a aby vrtal v 9 večer do zdi :zed: nechápu, fakt ne 8o mluvilas s ním o tom? Co se s ním stalo, proč se tak chová? A jen tak mimochodem, po tom, co by mi chlap řekl ten hnus, by o sex mohl říkat o rána do večera, s primitivama nespím :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4566
15.4.14 20:46
@Micink píše:
tak trochu z vlastní zkušenosti vím, že narození miminka zahýbe manželstvím v mnoha rodinách, bohužel i u nás to nebylo po narození dcerky úplná pohodička domácí, co poradit bohužel nevím, vydržet, snad to přejde, u nás se to pomalu lepší, dceři je 15 m. Ale popravdě vrtat v 21 h bych tedy nedovolila, moc držím palce

ja byt vase sousedka a mit doma kojence a vy by jste v 21h vrtali-udelam poradne toco, promin, ale nebydlite v baraku sami i sousede chteji mit vecer klid natoz jejich deti na spani…
U nas je nocni klid od 8hod. protoze mame hodne malych deti a neni problem to dodrzovat a i tak ve 21 ani 22hod nikoho normanliho nikdy nenapadlo vrtat a desit deti silenym hlukem 8o :cert:

Příspěvek upraven 15.04.14 v 20:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
15.4.14 20:47

Myslím, že toho máte oba dva dost… tvůj manžel i ty… každý trochu jinak… dovedu si představit, jak mu je… možná i nevyspaný kvůli miminku, plnou hlavu starostí, samá práce, žádný odpočinek… nejdřív maká v práci, dorazí domů a šup a maká na rekonstrukci…
Podobnou rekonstrukci máme za sebou, každou volnou chvilku manžel dělal to, co bylo třeba, doma tříletá a mimino a pes… když bylo třeba, pomáhala jsem… někdy jsme padali večer únavou na hubu, leželi jsme na sedačce v obýváku a nebyli schopni ani mluvit… byli jsme rádi, když jsme byt dali jakžtakž do pořádku… mezitím jsme si dva víkendy naordinovali nutný odpočinek a výlet, protože se to táhlo už dost dlouho a bylo to fakt potřeba…
Nejdůležitější je si to v takovém stavu nebrat osobně, neurážet se… nikdo není dokonalý, každý máme nárok to někdy i přehnat a naštvat se… dnes už chápu všechny ty páry, kteří spolu pár let stavěli dům a když byl hotový, tak se rozešli… ono to udělá svoje… my jsme během čtyř let takhle zrekonstruovali dva byty, vždy když jsme čekali další dítě, tak jsme začali, abychom se mohli nastěhovat do většího… a když se ohlédnu zpět, ano, byl to docela záhul… o to větší, že u nás byl manžel přes týden pryč a tam dělal od rána do večera a o víkendu makal na té rekonstrukci…
Prostě potřebujete oba dva vypnout… fakt si zkuste udělat aspoň jeden víkend oddechový, vyražte někam, kde se vám líbí… do hor, do lesa, na chalupu, k bazénu s vířivkou… nebo buďte doma a vyražte o víkendu na výlet a nebo dejte dítě babičce a jen si ležte, nevstávejte, pusťte si film a nic nedělejte… až bude ta rekonstrukce za vámi, bude to zase dobré… když chtěl jít pro recept k mamince, měla jsi ho nechat… prostě chtěl asi „maminčin dobrý koláč“… neznamená to, že jsi ňouma, který neumí najít recept… nesmíš být tak vztahovačná, ač se ti to ve vašem rozpoložení může tak zdát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.4.14 20:47

@hanka.br. Chováme se jako děti, protože mi je nepříjemné, že mě muž uráží? To snad nemyslíte vážně, ne? Nechápu co to má spjitost s tím, co jte mi napsala.

• Citovat
  • Upravit
29350
15.4.14 20:48
@blecha72 píše:
Nejhorší období v našem vztahu bylo, když se stavěl barák. Manžel pořád na stavbě, doma na netu pořád hledal info ke stavbě. Byl nervózní a vyčítal mi, že bych jako mohla občas přijít pomoci. Já jsem chodila do práce, studovala, starala se o prvňáka. Mimo jiné jsem byla úplně sama na výměnu oken v paneláku včetně následné výmalby bytu 4 plus 1.
Po přestěhování se to zlepšilo, ale zase jsem musela nějak přežít zateplování domu s miminkem.

Je to pryč, včetně stresu.

Tedy problémy s matkami jsme nikdy neřešili.

Jo, taková stavba nebo rekonstrukce prověří člověka dokonale… :mrgreen: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
15.4.14 20:50
@Anonymní píše:
Samozřejmě několikrát, vždy jsem se ho otázala, co dělám špatně, ale nikdy mi neřekl konkrétní věc.. večer se mi potom vždy omlouvá, že je přepracovaný a podobně, ale to už to teda moc nezachrání, přijdu si jak nějaká nula…

ježíš, ale ono není nic špatně… tak co chceš slyšet? Vždyť ti říká pravdu… je přepracovaný, má toho až nad hlavu… on nekecá, zkus mu věřit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
15.4.14 20:56

@Regina Hero hele já nevim, já s manželem jsme rekonstruovali dům, oba jsme chodili do náročné práce, pak se narodil prcek, takže dům zůstal v podstatě jen na chlapovi, malej byl jako mimino uřvanej nespavec a nikdy!!! mi chlap neřekl ať si vylížu… a to jsme padali na hubu oba a můj ještě jako „bonus“ dostal zánět do zubů, léčil to asi měsíc? :think: ale toto je prostě přes čáru a může být unavenej jak chce :nevim: ten recept je prkotina, i když věřím, že to mohlo zamrzet v souvislosti s tím vším :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
15.4.14 21:01
@Anonymní píše:
@hanka.br. Chováme se jako děti, protože mi je nepříjemné, že mě muž uráží? To snad nemyslíte vážně, ne? Nechápu co to má spjitost s tím, co jte mi napsala.

já Hanku chápu naprosto přesně. To s tím receptem? Záleželo na tom tolik? Mohl mít dort jako od maminky, místo toho z toho byla hádka a urážení jeho ega, že je mamánek.
Oba si navzájem znepříjemňujete život, jako dvě děcka, která se škorpí a znepříjemňují si život.
Máte být parťáci, on rekonstruuje, nemá asi moc volného času a dělá to, aby se vám líp bydlelo.
A pak tě natruc ponižuje v sexu, že není spokojený, ani když uděláš, co chtěl.
Je to začarovaný kruh a oba se musíte naučit ustupovat a vycházet si vstříc. Jinak to skončí rozbitými talíři a kufry přede dveřmi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
15.4.14 21:03

@Verunecka289 já zase chápu, že když je člověk v takovém rozpoložení, tak se někdy může stát, že řekne i to, co by nikdy neřekl a může mu z pusy vyletět i velmi sprostá věc… pokud to bylo jednou a výjimečně, tak bych to fakt nebrala jako stěžejní důvod a nerozváděla bych se kvůli tomu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4566
15.4.14 21:04
@McQueen píše:
já Hanku chápu naprosto přesně. To s tím receptem? Záleželo na tom tolik? Mohl mít dort jako od maminky, místo toho z toho byla hádka a urážení jeho ega, že je mamánek.
Oba si navzájem znepříjemňujete život, jako dvě děcka, která se škorpí a znepříjemňují si život.
Máte být parťáci, on rekonstruuje, nemá asi moc volného času a dělá to, aby se vám líp bydlelo.
A pak tě natruc ponižuje v sexu, že není spokojený, ani když uděláš, co chtěl.
Je to začarovaný kruh a oba se musíte naučit ustupovat a vycházet si vstříc. Jinak to skončí rozbitými talíři a kufry přede dveřmi

s tim souhlasim, my jsme taky meli perme dny, mesice a mozna cely provni rok syna a cele moje prvni tehu, prace, rekonstrukce, moje nalady, pak porod a urvane dite, ja nervni, manzel unaveny, domacnost na spadnuti, sex minimalne, rekord byl skoro 3mesice bez a oba s milenci…
ale ustali jsme to…proste krize :nevim:
poradila bych si vzpomenout, ze v jadru duse ho milujes a proc ho milujes a snazila se k nemu chovat lip a to same chtela od nej…chce to prestat se hadat jako dve male deti na pisku, kdo to a kdo tamto a byt partaci a rodice :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí