Všem pripadam divna

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4705
22.8.21 11:41
@Veronnie píše:
Ahoj, jsem od roku 2017 na materske. Ted pred dvemi mesici jsem nastoupila do prace a na vse jsem prevazne sama, muz je hodne v praci nebo na vedlejšaku. Takze se synem vse delam ja, v domacnosti pracuju jen ja a ted do toho jeste prace.
Jsem stastna za tu praci, vypadnu od toho stereotypu doma a je mi tam fajn.
Ale. Podle mych kamaradu, znamych jsem divna. Protoze nemam potrebu chodit za zabavou po veceru. I kdyz je treba maly na vikrnd u tchyne, tak jsem doma, maximalne vyrazim po obchodech, ale to je stopka. Proste jsem hrozne rada sama, kort vecer. Mam rada takovou tu vecerni pohodu, kdy si vemu caj a knihu a jsem jen ja.A vsem to prijde. hrozne divne, ze ve 27 letech se nechodim bavit, nechodim na akce a radsi drepim doma. Driv jsem takova nebyla. Nevadili mi davy lidi, nevadil mi hluk, nevadili mi tlacenice, ale ted? Asi bych se zblaznila.
Tak si tak rikam, opravdu jsem divna, jak to o me rikaji ostatni nebo je na tom nekdo podobne. 8)

Bezdětným / extrovertům / akčním typům lidí to možná přijde divné.
Rodinné / introvertnější / klidnější typy lidí ti budou rozumět.

Buď se budeš srovnávat s okolím a žít stylem, který ti nesedí, nebo budeš žít v souladu se svým nastavením - je to sakra úleva k tomu dojít.
Zažila jsem obojí a trvalo mi docela dlouho, než jsem si tohle v sobě porovnala, tak ráda posílám zkušenost dál… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
22.8.21 13:14

@Takyjedna Tak snad dá pokoj. Furt bude rejpat a furt, baba jedna. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
22.8.21 13:27
@eva valoi píše:
@Takyjedna Tak snad dá pokoj. Furt bude rejpat a furt, baba jedna. :lol:

Od tebe to sedí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
22.8.21 14:38

@Veronnie Nepřipadá mi na tom nic divného navíc v situaci jakou popisuješ. Já se občas s manželem jdu bavit, ale musí na to být čas, pracuji na směny, víkendy, svátky, noční a pak pokud někam jdu a i mě to třeba baví většinou okolo půlnoci končíme a jdeme domu. Za 13 let slouzeni nočních jsme ráda že mám večer taky klid. Že se můžu vyspat. Muž to chápe, holky z práce mají podobný názor a je mi úplně jedno kdo si o tom co myslí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
22.8.21 14:41

@LP4 Jo ti jsou extra divni navíc když to tahají po hospodách koncertech apod. Děti jsou pretazeny, nervni. Takovi by je mít vůbec neměli a nebo si mají zařídit hlídání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
22.8.21 14:43

@eva valoi Jo a nebo smuzemkouknem na seriál, povídáme u vína, zahraje si karty, čteme. Když jsme se seznámili byl únor a covid. Takže jsme byli zvyklí být doma. Jen tak vycházka ven a kafe v okynku. Zima byla nádherná. Zasněžené, mrazivá. Pak jsme večer byli doma v posteli. Bylo to faj a neřešili jsme kdo si co myslí. Doma byli beztak všichni když to jinak nešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí