Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Zlatonkaa tak tohle jsem taky slyšela, ale kadeřnice mi říkala, že ty bestie to přežijou.. neriskovala bych, přeci jen ty alergické reakce jsou někdy fakt hrozné i u dospělých ![]()
Je fakt, že v barvách na vlasy bývají kdejaký chemický sajrajty, aby to vypudilo i vši. Ale asi by to chtělo nějaké „nešetrné“ barvy, žádný naturals komplexy, ale obyčejnou paletku a pod., ale asi by se mi tím zase nechtělo dítku ničit vlasy.
Mě třeba barva na vlasy parádně vyžírá seborheu, pálí to, ale do druhého dne mám hlavu čistou ![]()
Co všechno si už vyzkoušela? možná to nebylo všechno ![]()
Za nas ano, ale je lepsi barvu. nechat pusobit.dyl a hnidy. musite vytahat stejne nezmizi, jen jakoby uschnou a, ale nemusi byt chciple vsechny, takze musite stejne vytahat…ale ja zkousela u dcery octove zabaly, capisan, ortosan, difusil a stejne to ty mrchy prezily, barva jedina zabrala
@Mar__tanka1983 paletka nam nezabrala, jen syoss, sice je tam amoniak, je to. pekny svinstvo, ale vsi byly pryc a vlasky.diky.bohu.neutrpeli
Prý pomáhá žehlička na vlasy, vyžehlit pořádně hned u té hlavy po pramínkách ![]()
@Zlatonkaa píše:
Holky poraďte, nemůžeme se zbavit všíUž jsme vyzkoušeli snad všechno i ortosan na psi. Chtěla bych poradit zda nemáte někdo zkušenost s obarvením hlavy. Dcerce je skoro 9.Včera mi švagrová říkala ať ji vlásky
obarvím a že budou pryč i hnídy. Je to prý jedíný řešení jak se jich zbavit. Prosím PORAĎTE
![]()
Děkuji. P
barvou je nezabijete všechny, také jsem je od neteře chytla, barvila jsem dvakrát a nepomohlo to, pomohl až přípravek Liquido duox, je to sérum a šampón, po dvou procedůrách byl klid ![]()
držím palečky, ať se jich brzy zbavíte
Pracuju ve skolce a vsi me asi maji rady. Nenavidim je.
Bojuji s nimi skoro kazdy rok a vzdycky u toho nadavam. Me barveni nepomohlo, barvim si vlasy kazdy mesic a vsi to preziji. Prezili i zehleni. Zkousela jsem i orthosan pro psy, asi zabral, ale znicil mi vlasy, takze jsem se musela ostrihat.
Nastesti u me 100% zabira paranit. Takze, kdyz se u nekoho objevi vsi, tak ho preventivne pouzivam 2× tydne a s tim to zvladam.
Podle me na kazdeho funguje nevo jineho.
Jestli ma delsi vlasky, tak zehlicku na vlasy…pry to funguje, rikala jedna znama, co jeji dcera donesla vesky ze skolky.
Kadeřnice radila vzít žehličku na vlasy a tím vši zničíš dokonale
Alpu a olej. Nekde na netu je pomer, ale ja ho udelala podle sebe,1:1.
@viky23 píše:
Prý pomáhá žehlička na vlasy, vyžehlit pořádně hned u té hlavy po pramínkách
to bych celkem verila, protoze jsem slysela o prevratne metode - hodinu fenovat vlasy.prej se vysusi. ani to nema byt moc horkym vzduchem, ale hlavne dlouho. barveni jsem slysela, ze prezijou
@viky23 píše:
Prý pomáhá žehlička na vlasy, vyžehlit pořádně hned u té hlavy po pramínkách
to bych celkem verila, protoze jsem slysela o prevratne metode - hodinu fenovat vlasy.prej se vysusi. ani to nema byt moc horkym vzduchem, ale hlavne dlouho. barveni jsem slysela, ze prezijou
Holky poraďte, nemůžeme se zbavit vší
Už jsme vyzkoušeli snad všechno i ortosan na psi. Chtěla bych poradit zda nemáte někdo zkušenost s obarvením hlavy. Dcerce je skoro 9.Včera mi švagrová říkala ať ji vlásky
obarvím a že budou pryč i hnídy. Je to prý jedíný řešení jak se jich zbavit. Prosím PORAĎTE
Děkuji. P