Vši - zabírá barvení hlavy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11565
16.10.22 13:14

@Linduš91 Ještě bych doporučila, jak píšou na těch šamponech, jednu repetici po týdnu. Kdyby přece jen něco uniklo, aby se za týden armagedon zopakoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42240
16.10.22 13:16
@Linduš91 píše:
Aho, moc děkuji všem za rady. Zakoupila jsem spirálkový hřeben a to je úplně jiná práce než z plastovým, který jsem měla z lékárny. Až jsem se vyděsila, jak bylo ve vlasech živo :mrgreen: Takže jsme pořádně vyčesaly, daly šampon Paranit, hodně balzámu a zase vyčesaly mrtvolky. Zítra ještě dáme jeden olejový zábal, pak zopakujeme šampon a snad bude pokoj. Syn to chytil taky, ale ten má vlasy krátké, takže tam je pročesávání záležitost 10 minut.

Opakovat za 10 dní. Jinak jste zpátky tam, kde jste byli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76904
16.10.22 16:53
@Linduš91 píše:
Aho, moc děkuji všem za rady. Zakoupila jsem spirálkový hřeben a to je úplně jiná práce než z plastovým, který jsem měla z lékárny. Až jsem se vyděsila, jak bylo ve vlasech živo :mrgreen: Takže jsme pořádně vyčesaly, daly šampon Paranit, hodně balzámu a zase vyčesaly mrtvolky. Zítra ještě dáme jeden olejový zábal, pak zopakujeme šampon a snad bude pokoj. Syn to chytil taky, ale ten má vlasy krátké, takže tam je pročesávání záležitost 10 minut.

z vlastní zkušenosti s dítětem ti doporučuji po tomhle všem ještě aspoň týden každý den vyčesávat bez použití šamponu, vlásky namočit, použít bezoplachový kondicionér a vyčesávat - až jsem to udělala takhle, tak jsme se konečně vší zbavili - ťuk ťuk na dřevo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
16.10.22 17:26

@Havlova Jasně, budem opakovat a hlavně každý den pročesávat tím novým hřebínkem. Ale každopádně vidím světlo na konci tunelu, které jsem při zakládání diskuze fakt neviděla, protože jsem teda měla špatný všiváček, kterým jsem nevyčesala ani ťuk. Ještě budu pročesávat večer po umytí a jestli to bude ok, pošlu už ji do školy. Doufám teda, že můžu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42240
16.10.22 17:39
@Linduš91 píše:
@Havlova Jasně, budem opakovat a hlavně každý den pročesávat tím novým hřebínkem. Ale každopádně vidím světlo na konci tunelu, které jsem při zakládání diskuze fakt neviděla, protože jsem teda měla špatný všiváček, kterým jsem nevyčesala ani ťuk. Ještě budu pročesávat večer po umytí a jestli to bude ok, pošlu už ji do školy. Doufám teda, že můžu…

Můžeš. Vlasy spleť di copu/drdůlku. Teď asi stále, dokud budou ve škole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí