Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hledám paní která by se mi podívala do vlasů a při nejhorším vybrala vsi a hnidy penízky samozřejmě Havířov Šumbark víc do zpráv bohužel přípravky nepomáhají a já už to nedávám děkuji
@Michaela345 píše:
Hledám paní která by se mi podívala do vlasů a při nejhorším vybrala vsi a hnidy penízky samozřejmě Havířov Šumbark víc do zpráv bohužel přípravky nepomáhají a já už to nedávám děkuji
Jde to i sobě. Kup si kouzelný všiváček, použij přípravek. Hlavu předkloň dopředu a pramínek po pramínku tím kouzelným všiváčkem projeď. Zaměř se zvlášť na zóny, kde se vši udržují nejvíce - za ušima, na temenu a u zátylku.
Potom nanes běžný šampón a umyj.
Každý den si projeď hlavu čistým kouzelným všiváčkem. Nabere většinu hnid.
Jednou jsem to pomáhala vyčesat kamarádce, která to chytla od dcery. Vybírala jsem i děti z intru v práci. Mně by to nevadilo někomu s tímto pomoct v jeho domácnosti.
Jestli chceš, napiš SZ odkud jsi.
Kup si tohle a zvládneš to sama.
Ja musim zaklepat, ale u nas jsme se jich zbavili na poprve. Ja a dve dcery na prvnim stupni, vsechny dlouhovlase. Pouzila jsem sampon Nyda plus, pak peclive vycesala vsivackem a prekvapilo me, ze i ja ty mrsky v hlave mela. Pote jsem vsem 3 vyzehlila vlasy zehlickou na vlasy, vyprala gumicky (z jedne gumicky taky vypadla ves, br), cepice, povleceni, vydesinfikovala sedacku apod. A uz se nevratili. Kuru jsem opakovala jeste 2× a nic.
Poradím skvělý recept. Dcerka minulý týden přišla ze školy s tím, že jí svědí hlava a samozřejmě vši. Nechala jsem v lékárně 600,– Kč za nějaké přípravky a pořád je živé měla ještě ve vlasech, a to nemluvím o tom, že vajíčka z vlasů nešla dolů, byly stále živé. Pak jsem se dočetla domácí recept - 4 panáky oleje, 2 panáky čirého alkoholu (já měla doma jen domácí kalvados) a pár kapek tea trea oleje. Napatlat na vlasy, zabalit do fólie a ručníku a nechat působit. Dcerce jsem nechala asi půl hodiny. Už při mytí vlasů padaly mrtvé vši do vany. Když jsem pak kontrolovala, nebyla ve vlasech ani jedna a vajíčka šly také dolů. Každý den jsem pak kontrolovala, už je to týden a musím klepat…máme klid. Tak zkuste, třeba Vám to taky pomůže ![]()
Živou veš zabiješ olejem. Najdi si životní cyklus vši. Když budeš dělat olejový zábal ob den, nebo každý třetí den, tak máš za týden po nich. Protože nově vylíhlé zabiješ dřív, než jsou schopné klást vajíčka.
Doporučuji olej, ocet, Alpa 1:1:1
@Aries6 koupila jsem si různé šampony celý měsíc jsem umývala vlasy a furt je cítím ve vlasech tak já už na to nemám nervy dostala jsem je skrz syna Který chodí do zábavného centra
Já se právě kvůli tomu nechala ostříhat na krátko ani sampon nepohl tak už jsem unavená furt něco kupovat když to nepomáhá vůbec proto hledám někoho kdo by mi stým pomohl
@KaCinDa takže jestli to chápu tak musím koupit ten Tea čaj a alkohol a obyčejní olej
Nevím, jestli paní a tohle zrovna mi dělal partner. Od čeho ho mám, že jo ![]()
@1Pears1 já právě už měsíc to dělám a furt nic každých deset dní sem sem milá samponen vyčesávala a furt nic jsem doufala já pracve kvůli tomu šla na krátko aby měla lepší vyčesávání ale ani to nepomohlo
@Aries6 prosím vás a to jedna jedná a jedna mám chat tak že bulku do hrnku od každého nebo celý hrnek z každého nezlob té se ale já už nevím co vše mam dát na hlavu ![]()
Možná je to jen psychické, vzhledem k předchozí diskusi.
https://www.emimino.cz/…-vsi-501511/
@vokishka taky jsem si myslela ale pukla jsem si něco měla jsem jít do holá ale nesla jsem šla jsem jen na krátko
ale i tak prostě je cítím ve vlásek jak tam běhají jak o závod už si dělám s toho jen srandu ale ![]()
@Michaela345 píše:
@vokishka taky jsem si myslela ale pukla jsem si něco měla jsem jít do holá ale nesla jsem šla jsem jen na krátko![]()
ale i tak prostě je cítím ve vlásek jak tam běhají jak o závod už si dělám s toho jen srandu ale
To je v těch vlasech jen cítíš, nebo i nějakou vyčešeš??