Vlasy a vši - svedění i po oholení vlasů

5.7.23 13:11

Vlasy a vši

Dobrý den chtěla bych se zeptat, nějakou dobu jsem měla vši veškeré přípravky jsem použila a nic rozhodla jsem se ostříhat hlavy až do holá ale stále cítím něco jak to napsat na hlavě i když vám hlavu do holá teď už mám pár vlásku cítím jak mě něco lechta na hlavě můžou to být vši že by se udrželi i když sem přes trojek sjela vlasy :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16215
5.7.23 13:17
@Michaela345 píše:
Dobrý den chtěla bych se zeptat, nějakou dobu jsem měla vši veškeré přípravky jsem použila a nic rozhodla jsem se ostříhat hlavy až do holá ale stále cítím něco jak to napsat na hlavě i když vám hlavu do holá teď už mám pár vlásku cítím jak mě něco lechta na hlavě můžou to být vši že by se udrželi i když sem přes trojek sjela vlasy :cert: :cert:

Jsi si jistá, že nejde o svědění kůže? Taky mě poslední dobou svědí hlava, ale zřejmě nějaká nerovnováha, protože se mi začaly dělat lupy a mám suchou kůži, takže se to snažím zlepšit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.7.23 14:10

@Dahlia0409 no nevím já už jsem se asi zbláznila kvůli těm vším musela jsem si oholit hlavu abych si mohla lehnout v klidu u syna donesli se to přes švagrové dětí tak nechci aby malý je dostal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16215
5.7.23 15:20
@Michaela345 píše:
@Dahlia0409 no nevím já už jsem se asi zbláznila kvůli těm vším musela jsem si oholit hlavu abych si mohla lehnout v klidu u syna donesli se to přes švagrové dětí tak nechci aby malý je dostal

Pak mít vši už nemůžeš, na čem by se držely?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
5.7.23 18:45

Pokud máš hlavu dohola, nemůžeš mít logicky vši ;) Ona psychika dělá strašně moc, ale pokud máš tu kůži svědivou, tak mám vyzkoušený šampon + balzám Hask Tea Tree :kytka:

• Citovat
  • Upravit
472
5.7.23 21:22

Klid bud máš suchou kůži na hlavě nebo to děl[á psychika. Ono jak ti rostou ty kratičké vlasy taky to může svědit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.7.23 07:36

@shadowbabe děkuji @Markuska85 psychika @Dahlia0409 vím že by neměli na čem držet ale u těch sviní nikdy nevíte :D a

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16215
6.7.23 08:02
@Michaela345 píše:
@shadowbabe děkuji @Markuska85 psychika @Dahlia0409 vím že by neměli na čem držet ale u těch sviní nikdy nevíte :D a

Tak zrovna u vší je jasné, že se bez vlasů nemají kde držet :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.7.23 12:41

@Dahlia0409 četla jsem no bez hostitele 24 h nepřežijí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16215
6.7.23 12:43
@Michaela345 píše:
@Dahlia0409 četla jsem no bez hostitele 24 h nepřežijí :dance:

Přesně tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12569
6.7.23 16:17
@Michaela345 píše:
Dobrý den chtěla bych se zeptat, nějakou dobu jsem měla vši veškeré přípravky jsem použila a nic rozhodla jsem se ostříhat hlavy až do holá ale stále cítím něco jak to napsat na hlavě i když vám hlavu do holá teď už mám pár vlásku cítím jak mě něco lechta na hlavě můžou to být vši že by se udrželi i když sem přes trojek sjela vlasy :cert: :cert:

To jsi fakt uplne dohola kvuli vsim? JaSne chlapi tak chodi, ale holohlave zenske moc videt neni, samozrejme nemocne nosi satecky atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24621
6.7.23 22:03
@Dahlia0409 píše:
Tak zrovna u vší je jasné, že se bez vlasů nemají kde držet :nevim: :mrgreen:

Veš na pleši se udrží jen vší silou. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16215
6.7.23 22:20
@lucad77 píše:
Veš na pleši se udrží jen vší silou. :P
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.7.23 17:48

@lilith1 ano oholila je to několik roků zpět co jsem je měla a teď zas trpím uz víc jak dva roky možná i díl snažila jsem se několik měsíců se z toho dostat ale nic oholena hlava je o proti tomu nic když vím že můžu vklidu ležet ze synem a nebát se že je dostane odměnu já nosím páruku doma jsem bez je to nejlepší rozhodnutí co jsem udělala ne každý na to má odvahu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.7.23 17:51

@Dahlia0409 ano je to směšné ale pokud člověk netrpí každý den na psychiku kvůli tomu tak cítí i věci které tam nejsou a já se musela zeptat jinak bych každý den neusla některé komentáře mi hodně pomohli se uklidnit :think: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová