Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den chtěla bych se zeptat, nějakou dobu jsem měla vši veškeré přípravky jsem použila a nic rozhodla jsem se ostříhat hlavy až do holá ale stále cítím něco jak to napsat na hlavě i když vám hlavu do holá teď už mám pár vlásku cítím jak mě něco lechta na hlavě můžou to být vši že by se udrželi i když sem přes trojek sjela vlasy
![]()
@Michaela345 píše:
Dobrý den chtěla bych se zeptat, nějakou dobu jsem měla vši veškeré přípravky jsem použila a nic rozhodla jsem se ostříhat hlavy až do holá ale stále cítím něco jak to napsat na hlavě i když vám hlavu do holá teď už mám pár vlásku cítím jak mě něco lechta na hlavě můžou to být vši že by se udrželi i když sem přes trojek sjela vlasy![]()
Jsi si jistá, že nejde o svědění kůže? Taky mě poslední dobou svědí hlava, ale zřejmě nějaká nerovnováha, protože se mi začaly dělat lupy a mám suchou kůži, takže se to snažím zlepšit ![]()
@Dahlia0409 no nevím já už jsem se asi zbláznila kvůli těm vším musela jsem si oholit hlavu abych si mohla lehnout v klidu u syna donesli se to přes švagrové dětí tak nechci aby malý je dostal
@Michaela345 píše:
@Dahlia0409 no nevím já už jsem se asi zbláznila kvůli těm vším musela jsem si oholit hlavu abych si mohla lehnout v klidu u syna donesli se to přes švagrové dětí tak nechci aby malý je dostal
Pak mít vši už nemůžeš, na čem by se držely?
Pokud máš hlavu dohola, nemůžeš mít logicky vši
Ona psychika dělá strašně moc, ale pokud máš tu kůži svědivou, tak mám vyzkoušený šampon + balzám Hask Tea Tree ![]()
Klid bud máš suchou kůži na hlavě nebo to děl[á psychika. Ono jak ti rostou ty kratičké vlasy taky to může svědit
@shadowbabe děkuji @Markuska85 psychika @Dahlia0409 vím že by neměli na čem držet ale u těch sviní nikdy nevíte
a
@Michaela345 píše:
@shadowbabe děkuji @Markuska85 psychika @Dahlia0409 vím že by neměli na čem držet ale u těch sviní nikdy nevítea
Tak zrovna u vší je jasné, že se bez vlasů nemají kde držet
![]()
@Michaela345 píše:
@Dahlia0409 četla jsem no bez hostitele 24 h nepřežijí
Přesně tak
@Michaela345 píše:
Dobrý den chtěla bych se zeptat, nějakou dobu jsem měla vši veškeré přípravky jsem použila a nic rozhodla jsem se ostříhat hlavy až do holá ale stále cítím něco jak to napsat na hlavě i když vám hlavu do holá teď už mám pár vlásku cítím jak mě něco lechta na hlavě můžou to být vši že by se udrželi i když sem přes trojek sjela vlasy![]()
To jsi fakt uplne dohola kvuli vsim? JaSne chlapi tak chodi, ale holohlave zenske moc videt neni, samozrejme nemocne nosi satecky atd.
@Dahlia0409 píše:
Tak zrovna u vší je jasné, že se bez vlasů nemají kde držet![]()
Veš na pleši se udrží jen vší silou. ![]()
@lilith1 ano oholila je to několik roků zpět co jsem je měla a teď zas trpím uz víc jak dva roky možná i díl snažila jsem se několik měsíců se z toho dostat ale nic oholena hlava je o proti tomu nic když vím že můžu vklidu ležet ze synem a nebát se že je dostane odměnu já nosím páruku doma jsem bez je to nejlepší rozhodnutí co jsem udělala ne každý na to má odvahu
@Dahlia0409 ano je to směšné ale pokud člověk netrpí každý den na psychiku kvůli tomu tak cítí i věci které tam nejsou a já se musela zeptat jinak bych každý den neusla některé komentáře mi hodně pomohli se uklidnit
![]()