Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Petuna:poslala jsem ti soukromou zprávičku,tak mrkni,zda ti to došlo ![]()
Ahoj Petuna,tak sem malého zase v pokojíčku opustila a přestěhovala se s matrací k taťkovi zpátky do ložnice…a světe div se,dvě noci po sobě přišel jen 1-2× za noc,že ho něco vzbudilo.Flašku má na stolku vedle postele,takže si ji vezme kdykoli má žízeň.Šla jsem ho uspat a nakonec sem u něj v postýlce vytuhla taky.Vzbudila mě zima a jak se malej řehtá ze spaní
Ale od pěti jsme vzhůru a já si dělám druhý kafe stejně…absťák kofeinu ![]()
Měj se Mila
Ahoj Mílo, ahoj všichni!!
Takže si dávám druhé kafe, malá spí od 7.30 hod. Ve 4.20 jsem četli krtka, zkoušeli čurat na hrneček, třískala své 17 leté sestře na dveře, že má jít do školy atd. Pak jsme teda poslouchali Teletubiess, už ho znám nazpaměť, za chvíli budu i tak mluvit!! Fakt paráda!! Mám kruhy pod očima a přibírám na váze, protože se ráno cpu abych neusla!!
A přes den když spí, tak nejsem schopna usnout, to se jen tak válím a pak mě bolí hlava, takže to vzdávám!!
No to znám…několik kafí za den+cola a energetické nápoje jako Semtex apod. a zlatíčko taky usíná tak mezi osmou a devátou a naspává,co ráno probdil…ale pobavila si mě tím přibíráním
Mám totiž úplně stejný problém…kamarádky to nechápou,když chodím do práce,pak domů-malej,domácnost a v noci nespím,že můžu kynout!A vida,jde to!TOtiž ono to noční bdění sice spálí nějakou tu kalogii a vyždíme tě,co to dá,ale přes den mám o to větší potřebu to zase dobít
,takže se toho vaku na břiše nejspíš nikdy nezbavím ![]()
spi sama v pokoji? Ja kdyz jsem dceru kojila, spala s nami v loznici, vstavala v noci treba i 7× za noc, ona totiz nedudlala, takze chtela moje prso misto dudlika, jakykoliv pohyb ji probudil. Vubec jsem nevedela, co mam delat, byla jsem totalne grogy. Pak mi kamaradka poradila at ji dam do jejiho pokojicku a spi sama. Od osmy a pul mesicu spi sama v pokoji a od te doby spi celou noc. Prvni noc vstala jen dvakrat, dala jsem ji hermankovy caj misto prsu, a od treti noci spi celou noc. Me to hrozne pomohlo.