Vstup do bazénu s antigenem?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Terte
5.8.21 12:05

Vstup do bazénu s antigenem?

Hezký den, v Pondělí ve 2 hodiny jsem byla na antigenu.. dnes jsme chtěli jít do bazénu. Paní nás se slovy že antigen za 2 hodiny končí vyhodila. Nebo že tam můžeme být jen hodinu a pak jít. Zajímalo by mě.. fakt to tak chodí? Jako nám to bylo vlastně jedno.. jeli jsme jinam.. jen mě zajímá jak to vlastně je..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15029
5.8.21 12:06

@Terte Antigeni test plati 72hodin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20823
5.8.21 12:08

72 hodin platí ten test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Terte
5.8.21 12:11
@Cenarius píše:
72 hodin platí ten test.

To já vím. A právě že ten antigen by mě skončil ve 2 hodiny.. takže řekla že na 2 hodiny nás pustí a pak musíme odejít

• Citovat
  • Upravit
20823
5.8.21 12:15

@Terte tak nebudeš mít platný test a nemáš tam co dělat :nevim: můžeš si udělat samotest u vchodu, pokud jej mají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Terte
5.8.21 12:16
@Cenarius píše:
@Terte tak nebudeš mít platný test a nemáš tam co dělat :nevim: můžeš si udělat samotest u vchodu, pokud jej mají

Jo to já samozřejmě chápu. A nechci porušovat pravidla. Ale říkám si co by se změnilo kdybychom tam na ty dvě hodiny šli.. a potom odešli?

• Citovat
  • Upravit
53518
5.8.21 12:17
@Terte píše:
To já vím. A právě že ten antigen by mě skončil ve 2 hodiny.. takže řekla že na 2 hodiny nás pustí a pak musíme odejít

Tak pak je vše v pořádku. Teda je to na hlavu, ale prostě vypršela lhůta a smůla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15029
5.8.21 12:20

@Terte Nezměnilo by se nic, ale paní která pracuje v bazénu nemůže za to jaká pravidla vymyslela naše vláda, dela jen to co musí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Terte
5.8.21 12:20
@Russet píše:
Tak pak je vše v pořádku. Teda je to na hlavu, ale prostě vypršela lhůta a smůla.

Já to chápu. Ale zase si říkám že třeba když by někdo na tom samotestu vyšel pozitivně tak by to horší než kdyby tam byl někdo testovány o hodinu déle..

• Citovat
  • Upravit
Terte
5.8.21 12:21
@Alušáček píše:
@Terte Nezměnilo by se nic, ale paní která pracuje v bazénu nemůže za to jaká pravidla vymyslela naše vláda, dela jen to co musí.

Ano. A já paní nenadávám.. jen se na to ptám

• Citovat
  • Upravit
Terte
5.8.21 12:22
@Alušáček píše:
@Terte Nezměnilo by se nic, ale paní která pracuje v bazénu nemůže za to jaká pravidla vymyslela naše vláda, dela jen to co musí.

Nehledě na to že paní sama řekla že neví jestli to tak je. Ale že si to myslí

• Citovat
  • Upravit
15029
5.8.21 12:23
@Terte píše:

A no co se vlastně ptáš? :D Vis, ze antigeni platí 72h, pak si musíš udělat další, tak co víc potřebuješ vědět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
5.8.21 12:23
@Terte píše:
Já to chápu. Ale zase si říkám že třeba když by někdo na tom samotestu vyšel pozitivně tak by to horší než kdyby tam byl někdo testovány o hodinu déle..

Chodí jim tam hygiena. Nechce mít problémy. Ty můžeš být hodinu po testu už taky pozitivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64838
5.8.21 12:28
@Terte píše:

Na co se ptas, kdyz vis, jak dlouho antigen plati.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4394
5.8.21 12:30
@Russet píše:
Chodí jim tam hygiena. Nechce mít problémy. Ty můžeš být hodinu po testu už taky pozitivní.

No jako co si budem povidat, pozitivni muzes byt i pred vyprseni 72 hod, ty hodiny jsou opravdu tak orientacni… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová