Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Cenarius píše:
72 hodin platí ten test.
To já vím. A právě že ten antigen by mě skončil ve 2 hodiny.. takže řekla že na 2 hodiny nás pustí a pak musíme odejít
@Terte tak nebudeš mít platný test a nemáš tam co dělat
můžeš si udělat samotest u vchodu, pokud jej mají
@Terte píše:
To já vím. A právě že ten antigen by mě skončil ve 2 hodiny.. takže řekla že na 2 hodiny nás pustí a pak musíme odejít
Tak pak je vše v pořádku. Teda je to na hlavu, ale prostě vypršela lhůta a smůla.
@Terte Nezměnilo by se nic, ale paní která pracuje v bazénu nemůže za to jaká pravidla vymyslela naše vláda, dela jen to co musí.
@Russet píše:
Tak pak je vše v pořádku. Teda je to na hlavu, ale prostě vypršela lhůta a smůla.
Já to chápu. Ale zase si říkám že třeba když by někdo na tom samotestu vyšel pozitivně tak by to horší než kdyby tam byl někdo testovány o hodinu déle..
@Terte píše:
Ano. A já paní nenadávám.. jen se na to ptám
A no co se vlastně ptáš?
Vis, ze antigeni platí 72h, pak si musíš udělat další, tak co víc potřebuješ vědět?
@Terte píše:
Já to chápu. Ale zase si říkám že třeba když by někdo na tom samotestu vyšel pozitivně tak by to horší než kdyby tam byl někdo testovány o hodinu déle..
Chodí jim tam hygiena. Nechce mít problémy. Ty můžeš být hodinu po testu už taky pozitivní.
@Terte píše:
Ano. A já paní nenadávám.. jen se na to ptám
Na co se ptas, kdyz vis, jak dlouho antigen plati.
@Russet píše:
Chodí jim tam hygiena. Nechce mít problémy. Ty můžeš být hodinu po testu už taky pozitivní.
No jako co si budem povidat, pozitivni muzes byt i pred vyprseni 72 hod, ty hodiny jsou opravdu tak orientacni… ![]()
Hezký den, v Pondělí ve 2 hodiny jsem byla na antigenu.. dnes jsme chtěli jít do bazénu. Paní nás se slovy že antigen za 2 hodiny končí vyhodila. Nebo že tam můžeme být jen hodinu a pak jít. Zajímalo by mě.. fakt to tak chodí? Jako nám to bylo vlastně jedno.. jeli jsme jinam.. jen mě zajímá jak to vlastně je..