Šly byste do vztahu?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
2.8.21 08:17

Šly byste do vztahu?

Chtěla jsem se zeptat na názory. Příbuzný 32 let, nejmladší ze tří sourozenců, zůstal na baráku. Ostatní se už odstěhovali a mají své rodiny. Celý dům prošel rekonstrukcí, vnější hotová, dodělává vnitřní prostory pomalu, co výplata a hypotéka jednoho člověka dovolí. Samozřejmě je tu to ale…v přízemí domu žije jeho mamka, důchodkyně. Byl by pro vás problém jít do vztahu s takovým klukem jen proto, že dole žije tchýně??? Žádná sekýrnice, s partnery starších dětí vychází v naprosté pohodě…
Díky za názory, jen zjišťuji nakolik by ho tento fakt mohl omezit v získání životní partnerky.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35435
2.8.21 08:20

Společný bydlení už nikdy. Ať se jedná o vlastní rodiče, nebo partnerovi i když jsou vztahy dobrý. Vlastní je vlastní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12519
2.8.21 08:26
@Anonymní píše:
Chtěla jsem se zeptat na názory. Příbuzný 32 let, nejmladší ze tří sourozenců, zůstal na baráku. Ostatní se už odstěhovali a mají své rodiny. Celý dům prošel rekonstrukcí, vnější hotová, dodělává vnitřní prostory pomalu, co výplata a hypotéka jednoho člověka dovolí. Samozřejmě je tu to ale…v přízemí domu žije jeho mamka, důchodkyně. Byl by pro vás problém jít do vztahu s takovým klukem jen proto, že dole žije tchýně??? Žádná sekýrnice, s partnery starších dětí vychází v naprosté pohodě…
Díky za názory, jen zjišťuji nakolik by ho tento fakt mohl omezit v získání životní partnerky.

Těžké já sama ne, ale v moji rodině žijí ve vilce takto teta, to je ta tchyně, žije v přízemí sama, strejde už umřel a její syn s manželkou a už dospěl. dětmi žijí nahoře. Májí vše samostatné. Samozžejmě jsem jim tam nesvítila, ale teta je super ženská a pokud vím tak se snášejí naprosto v pohodě..vím, že snacha ji celá líéta pomáhá a ona zase pomáhala jim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3439
2.8.21 08:28

Na začátku vztahu bych to neřešila. Mají oddělené vchody, měřidla vody, tepla atd.? Já bych se do bála spíše rozpočítání poplatků, také toho že za tchýni budou chodit vnoučata a já je v konečném důsledku budu hlídat, pak boje o zahradu atd. Rozbroje kvůli dělení majetku - pokud není dům už přepsán na majitele. Samotná tchýně by mi vadila/nevadila podle toho jak bysme si padly do oka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5655
2.8.21 08:30

Nešla. Vztah s tchyni by se stejně časem změnil v horor. Rozdílné názory na úklid, vaření, na výchovu… :roll: Já třeba svou tchyňku miluju nejvíc na světě, beru ji jako vlastní mámu, ale jsem ráda, když konečně odjede :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
meduzka23
2.8.21 08:30

Tohle společné bydlení nikdy nedělá dobrotu. Já mám skvělou tchýni, ale bydlet nad ní bych opravdu nemohla. :P

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.8.21 08:31

@roba18 dům už je samozřejmě přepsaný na příbuzného. Zakladatelka.

• Citovat
  • Upravit
2069
2.8.21 08:36

Ma oddeleny ten byt nebo spolecnou kuchyni a jine prostory?
Zije ten chlap samostatne nebo chodi dolu k mame na obed, ona mu vari, pere?
Asi bych ho neodmitla jen proto, kde bydli, kdyz by to byl jinak skvely chlap. Treba najde zenu, ktera ma svuj byt a do baraku by jezdili jak na chatu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3439
2.8.21 08:38
@Anonymní píše:
@roba18 dům už je samozřejmě přepsaný na příbuzného. Zakladatelka.

A s těmi energiemi to mají jak? Jinak těžko soudit takhle obecně. Ano říká se, že společné bydlení nedělá dobrotu. A také bych se svojí tchýni bydlet nechtěla ani za dva domy. Ale to je tím, že ona je generál a neskutečný sobec. V tomhle prostě záleží na společné povaze lidí. Šmahem bych to neodsuzovala a rozhodně bych trvala na nějakých pravidlech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.8.21 08:38

@zrnko byty jsou oddělené, vše zvlášť.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.8.21 08:44

Často tady čtu, jak vadí, když chlap nemá nic, žádný majetek…to pomalu nemá nárok na žádnou partnerku.
Tenhle má ve třiceti opravený barák-vnitřek samozřejmě voda, elektrika, topení, obklady, omítky vše nové už je, jen to není celé dovybavené…a stejně je to špatně.
Fakt jsem nečekala tolik negativních odpovědí :( zakladatelka.

• Citovat
  • Upravit
1540
2.8.21 08:50

Do vztahu ano… do společnýho bydlení ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
meduzka23
2.8.21 08:57
@Anonymní píše: Často tady čtu, jak vadí, když chlap nemá nic, žádný majetek…to pomalu nemá nárok na žádnou partnerku.
Tenhle má ve třiceti opravený barák-vnitřek samozřejmě voda, elektrika, topení, obklady, omítky vše nové už je, jen to není celé dovybavené…a stejně je to špatně.

Chtěla si názory. :nevim: Že má majetek je sice hezké, ale soukromí je soukromí.

• Citovat
  • Upravit
56505
2.8.21 08:58

Do tohoto vztahu bych nešla i když jsou vchody oddělené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3439
2.8.21 09:00
@Anonymní píše: Často tady čtu, jak vadí, když chlap nemá nic, žádný majetek…to pomalu nemá nárok na žádnou partnerku.

Na zdejším fóru nemůžeš chtít nic jiného. Tady tchýně = zabiják. A ono to tak často je, už jen kvůli generačním rozdílům.
Já osobně bych se svou tchýni nechtěla už sdílet ani na týden chatu. Ale ona je dost specifická. Co jsem měla přítele před manželem, tak jeho maminka byla úžasná. S tou bych si bydlení dovedla představit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová