Šly byste do vztahu?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
31274
2.8.21 11:23

Vztah bych neřešila, rozhodnout se s někým nechodit jen proto, že bydlí s rodičem ve vícegeneračním bydlení, je holý nesmysl.
Nicméně, během chození samozřejmě koukat, jak oni dva fungují, jeslti je chlapovi třicet a maminka mu vaří a pere a před spaním čte pohádky, tak utíkat, co nohy stačí, jeslti si jedou každý sám na sebe, tak proč ne? Ale fakt je, že společné bydlení bych dobře rozmýšlela, ono to někdy s tchýněmi bývá divoký, stejně tak s mamánky. Takže záleží kus od kusu

Já svou extchýni měla moc ráda celých dvacet let. I dnes si zavoláme, i když s jejím synem už nejsem. Ale bydlely jsme spolu asi tak první rok, a já pak chlapa tak trochu dotlačila, jít do vlastního. A udělali jsme dobře. I pro nás, i pro ni, i pro náš vzájemný vztah. Dva kohouti na jednom smetišti, to nedělá dobrotu. A to i když má každý svůj vchod :lol:
Vícegenerační bydlení není pro každého a všeho se přejí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetraKoň.
2.8.21 15:19
@JancaS84 píše:
Společný bydlení už nikdy. Ať se jedná o vlastní rodiče, nebo partnerovi i když jsou vztahy dobrý. Vlastní je vlastní.

To je pravda. Na druhou stranu, když si rodiče pořídí třeba 3 děti a více a každé bude chtít vlastní bydlení, kde budou bydlet? V paneláku dupou sousedi, viz. jiná dnešní diskuze nebo stavět vlastní dům? My bydlíme na okraji Prahy a furt se to tu zastavuje a přírody ubývá. Já bych z toho brečela. S takovou za chvíli žádná příroda nebude. :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.8.21 22:32

Tak ja kdyz zila s nejakym pritelem, tak tam byla vzdy jeho matka. Se vsemi mam dobre vztahy i dnes po tech letech. A dnes ziju s pritelem a jeho mamkou. My mame horejsek 3+1 a mamka ma svoje dole. Kuchyn mame spolecnou. Jsem spokojena, vychazime si vstric. Musis byt proste tolerantni a ustoupit v urcitych vecech, ale s tim nemam problem kdyz to mam i od ni. Jasne, jsou dny kdy nemám na ni,,naladu" třeba když vstanu po nocni, jdu se dolů najíst a ona pribehne plna elanu a zacne si se mnou povidat a muj mozek je jeste ve stavu spicim. :lol: vždy je to o slusnosti k druhým a toleranci. A pokud má dobré vztahy i s ostatnimi v rodine tak bych se toho nebala, to byl taky takovej muj ukazatel. ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová