Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Teď jsem našla tohle, ještě jsem to nečetla, takže nevím, co tam je…
bumbinka píše:Amabilis77 píše:Když nechceš, tak proč strašíš?
Nechci strašit, ale zřejmě se u vás chystatjí přezimovat…![]()
![]()
Ta představa mě fakt děsí, holky, pomóc…
Kdybyste viděly, kolik jich ještě sedí venku na baráku…
To je jak Ptáci od Hitchkoka
Akorát tu jsou v hlavní roli krvelačné berušky ![]()
Dneska jsme byli na hřišti v parku a taky jich tam byla síla. Dělali nálety na všechno a všechny.Naše ale nebyla ani jedna, bud žluté nebo červené s hodně tečkami, nebo černá s červenými skvrnami. V bytě je teda nezávidím. Ted si hledají místa kde přezimovat.
Alenka píše:
Fiha, to je dost husty ten clanek Hitchkock hadra
By mě zajímalo, jestli už se proklovaly dovnitř
![]()
Jeziiis, nestraste ![]()
Ted jsem objevila naahodou tuhle diskuzi.. Vcera se nam na balkone u kuchyne a na kuchynskych oknech objevily tuny a tuny berusek
![]()
A dneska jsou tu furt, vice tecek, takze asijsky mrchy??
![]()
Jezis marjaaaa, dneska se urcite proklovou dovnitr ![]()
Holky tak my tez mame berusky,priletaji k nam prezimovat,mame jeste stara okna-dvojita.Takze tam se usalasi pres zimu a ty co prezijou do jara pak vyprovodim ven a je ![]()
Angua píše:Alenka píše:By mě zajímalo, jestli už se proklovaly dovnitř
Fiha, to je dost husty ten clanek Hitchkock hadra![]()
![]()
Normálně lezou skrz zavřený okna ![]()
Tak mám pod oknem v kuchyni vysavač a občas je vyluxuju. Zní to krutě, ale já je sem nezvala … Už za těch pár dní stačily všude nadělat „berušince“ a tváří se strašně agresivně ![]()
Vcera jsem jich mela v loznici na okne a zaclone snad 100!!Pochytala jsem je vysavacem ![]()
bumbinka píše:Angua píše:Normálně lezou skrz zavřený oknaAlenka píše:By mě zajímalo, jestli už se proklovaly dovnitř
Fiha, to je dost husty ten clanek Hitchkock hadra![]()
![]()
Tak mám pod oknem v kuchyni vysavač a občas je vyluxuju. Zní to krutě, ale já je sem nezvala … Už za těch pár dní stačily všude nadělat „berušince“ a tváří se strašně agresivně
Vidim,ze nejsem sama
,to se mi ulevilo ![]()
Holky vy s tim vysavacem…doufam, ze jste natolik prefikane, ze ten sacek bud vyhodite hned a nebo ucpete diru, aby se vam pak neusadily svi*e maly ve skrini - nebo kde mate vysavac ulozen. Ja takhle pravidelne vysavam pavouky. Nejak se jim u nas libi, je jich tu strasne moc, z pocatku jsou to takovy ty stesticka, delaji pavicun, ze by clovek neveril, co takovej prcek vyprodukuje, no a casem se ti pavoucci nejak zvetsuji. Takze je vysavam a mam sacek s uzaviracim otvorem, takze se sichruju a zaviram nebo hned vyhazuju!!!
Holky, u nas dnes zmizely, proste nebyly
Byly na tom balkone v kuchyni asi 2 nebo 3 dny a ted tahly asi dal nebo co ![]()
Kazdopadne odpoledne lezla jedna mnohoteckovana beruska uvnitr
obyvaku, tak jestli si to jen nenamlouvam a nepresunuly se o par oken dal
![]()
Alenko, máme taky sáček se zavírací dírou, tak je tam zavírám, potvory
.
Jinak u nás ještě pořád jsou…
![]()
ZelvaVeruna píše:
Holky, u nas dnes zmizely, proste nebylyByly na tom balkone v kuchyni asi 2 nebo 3 dny a ted tahly asi dal nebo co
Kazdopadne odpoledne lezla jedna mnohoteckovana beruska uvnitrobyvaku, tak jestli si to jen nenamlouvam a nepresunuly se o par oken dal
![]()
Že by pomrzly? ![]()