Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
beruska2× píše:
nj to je tezky.. nekdo ma „rozum“ na rodinu ve 20ti nekdo ve 30ti je mimo…
mas to tezky, ale asi bych brala za byl nekolik mesicu mimo ..ale az bude zitra schopnej tak mu malou strc v kocare… o tom zadna..jednou je tata tak at se stara, nech mu jeste par dni na celkovy srovnani a pak to res,…
no zitra si domluvyl neake grilovani u nas na zahrade suse mi to oznamil jen ad stim proste pocitam ja mu ji fakt strcim a konecne se prospim jenze myslim ze to nevydrzi a strci ji jeho matce nebo ji veme sebou do hospody na zahradku
a bacha uz je tady
![]()
Já bych už dnes nic neřešila, jsi už moc nasr… akorát se budete hádat a k ničemu nedojdete. Radši se na to vyspi, ráno bude líp. A zítra si v klidu zkuste promluvit a vše to probrat, říct mu, že chápeš, že byl dlouho pryč, že se taky musí srovnat s rolí otce, ale aby se taky vžil do tvé situace, že ho potřebujete doma, že už je to holt jiný život a určit si třeba něějaká pravidla - hodpoda 1-2× týdně apod. Přeji hodně štěstí
Zuzka a verunka 2mesice píše:monopolicek píše:no tak jsem se zpletla neprisel domu volala jsem mu zeptala jsem se ho kde je a on ze na kluzu ze dopije pivko a dojde tak jsem mu to zavesila volal nazpatek a rekl ze proc jsem mu to zavesila tak jsem mu rekla ze rikal ze si jde jen zahrad a on ze ja vim tak jsem mu rekla ad si uvedomi ze ma rodimu a on na to ty si myslis ze to nevim ja mu rekla tak proc se tak nechovas a uplne narogantne mi rekl ja vas zabezpecuju nasrane jsem mu to zavesila
no, podívej se na mé vedlejší téma uvidíš že 25 let zase o tolik ničem nesvědčí bohužel
jo, penize jsou dulezity, chlap potrebuje relax, starosti ma, ale vse ma sve meze..
penize taky nejsou vsea ten cas s prckem mu nikdo nevynahradi..
promluv s nim v klidu az bude ok ne po opici.. zahraj na jeho otcovske pudy, pychu…bez si radsi ted odpocinout ![]()
beruska2× píše:Zuzka a verunka 2mesice píše:jo, penize jsou dulezity, chlap potrebuje relax, starosti ma, ale vse ma sve meze..monopolicek píše:no tak jsem se zpletla neprisel domu volala jsem mu zeptala jsem se ho kde je a on ze na kluzu ze dopije pivko a dojde tak jsem mu to zavesila volal nazpatek a rekl ze proc jsem mu to zavesila tak jsem mu rekla ze rikal ze si jde jen zahrad a on ze ja vim tak jsem mu rekla ad si uvedomi ze ma rodimu a on na to ty si myslis ze to nevim ja mu rekla tak proc se tak nechovas a uplne narogantne mi rekl ja vas zabezpecuju nasrane jsem mu to zavesila
no, podívej se na mé vedlejší téma uvidíš že 25 let zase o tolik ničem nesvědčí bohužel
penize taky nejsou vsea ten cas s prckem mu nikdo nevynahradi..
promluv s nim v klidu az bude ok ne po opici.. zahraj na jeho otcovske pudy, pychu…bez si radsi ted odpocinout
d jsem si snim promluvyla je uplne srizlivem a skoncilo to vsechno tak ze jsem mu rekla ze jestli nevi co to je mit malou 24hodin dene a on na me hned vystartoval ze prej pekne kecam ze cele tri a pul mesice jsem ji dvacetctiri hodin nemela ze lzu ze ji kolikrad hlidala jeho matka ze mi rekl ze byl tri mesice v prdlely a ze chce bit taky s rodinou ze me a malou bere automaticky jako rodinu a ja mu rekla takze ty myslis jako s rodinou s tvoji rodinou ze a on rekl jo tak to byla posledni kapka tak jsem mu rekla ze tim padem se spolu nemame o cem bavyt tak se otocil a odesel do loznice
ráno moudřejší večera. tohle na chlapa vybalit pozdě v noci … to se dalo čekat asi ![]()
monopolicek píše:
ráno moudřejší večera. tohle na chlapa vybalit pozdě v noci … to se dalo čekat asi
no jenze to nejde ja mu rekla ze to vsechno chapu ze ad si uziva jenze on se hned nasral tedka lezi v posteli a veceri sla jsem dat male cumel protoze plakala a snim to ami nehlo a to se stacilo jen naklonit
Zuzka a verunka 2mesice píše:monopolicek píše:no jenze to nejde ja mu rekla ze to vsechno chapu ze ad si uziva jenze on se hned nasral tedka lezi v posteli a veceri sla jsem dat male cumel protoze plakala a snim to ami nehlo a to se stacilo jen naklonit
ráno moudřejší večera. tohle na chlapa vybalit pozdě v noci … to se dalo čekat asi
Ahoj Zuzko, pamatuju si te z minule diskuse jak jsi jela do te nemocnice skrz tu cystu a krvaceni? a on se takhle chova i po tom co jsi prijela z nemocnice? nepomaha a pritom se flaka? ja si taky takhle nechala .....na hlavu az pak pohar pretekl.a slovo hospoda, na to jsem vubec alergicka, neb jsem zazivala to same, bohuzel.nesnesu takove chovani od chlapa, kor kdyz tam figuruje male dite.zase je pravda, ze mluvit s nim o tom vecer po prichodu z hospody,to se ti chlapi vzdycky akorat nas…zkus si s nim promluvit rano a uvidis.
bohuzel mi pripada, ze posledni dobou se tu nejak roztrhl pytel s prispevky a diskuzemi o chlapech co se nekdy chovaj k zensky jak ke kusu hadru a naopak, i zensky k chlapum, je to fakt smutny co se deje…preju ti at to vyresite ![]()
beruska7908 píše:Zuzka a verunka 2mesice píše:Ahoj Zuzko, pamatuju si te z minule diskuse jak jsi jela do te nemocnice skrz tu cystu a krvaceni? a on se takhle chova i po tom co jsi prijela z nemocnice? nepomaha a pritom se flaka? ja si taky takhle nechala .....na hlavu az pak pohar pretekl.a slovo hospoda, na to jsem vubec alergicka, neb jsem zazivala to same, bohuzel.nesnesu takove chovani od chlapa, kor kdyz tam figuruje male dite.zase je pravda, ze mluvit s nim o tom vecer po prichodu z hospody,to se ti chlapi vzdycky akorat nas…zkus si s nim promluvit rano a uvidis.monopolicek píše:no jenze to nejde ja mu rekla ze to vsechno chapu ze ad si uziva jenze on se hned nasral tedka lezi v posteli a veceri sla jsem dat male cumel protoze plakala a snim to ami nehlo a to se stacilo jen naklonit
ráno moudřejší večera. tohle na chlapa vybalit pozdě v noci … to se dalo čekat asibohuzel mi pripada, ze posledni dobou se tu nejak roztrhl pytel s prispevky a diskuzemi o chlapech co se nekdy chovaj k zensky jak ke kusu hadru a naopak, i zensky k chlapum, je to fakt smutny co se deje…preju ti at to vyresite
je ahoj
no stou sytou uz to mam dobryy znovu jsem jela na vysetreni a mela jsem i hone prokrvenou delohu a mela jsem ji hodne dole mas pravdu vcera jsem to snim resila a dneksa rano sam od sebe rano vstal udelal mi snidani obstaral malou a ted je sni a rika mi ze jestli nepojedem do toho mesta nakoupit co potrebuju a podobne no jsem hodne zvedava jak dlouho tohe vydrzi dala jsem mu totiz ultymatum ze bud rodina a nebo flamovani a hospoda razene sel spat a asi se mu to v hlave rlezelo nebo ja nevim
nechci se neak radovat predcasne
To už bude fajn.Potřeboval se vyblbnout ale ted ví,že ti to vadí,tak pokud není úplnej debil,bude to dodržovat.A občas s klukama zajít na pokec a pivko může ne?A ty jdi s holkama taky,pěkně si to spravedlivě rozdělte
.Hezký nakupovací den
![]()
Zuzka a verunka 2mesice píše:beruska7908 píše:je ahojZuzka a verunka 2mesice píše:Ahoj Zuzko, pamatuju si te z minule diskuse jak jsi jela do te nemocnice skrz tu cystu a krvaceni? a on se takhle chova i po tom co jsi prijela z nemocnice? nepomaha a pritom se flaka? ja si taky takhle nechala .....na hlavu az pak pohar pretekl.a slovo hospoda, na to jsem vubec alergicka, neb jsem zazivala to same, bohuzel.nesnesu takove chovani od chlapa, kor kdyz tam figuruje male dite.zase je pravda, ze mluvit s nim o tom vecer po prichodu z hospody,to se ti chlapi vzdycky akorat nas…zkus si s nim promluvit rano a uvidis.monopolicek píše:no jenze to nejde ja mu rekla ze to vsechno chapu ze ad si uziva jenze on se hned nasral tedka lezi v posteli a veceri sla jsem dat male cumel protoze plakala a snim to ami nehlo a to se stacilo jen naklonit
ráno moudřejší večera. tohle na chlapa vybalit pozdě v noci … to se dalo čekat asibohuzel mi pripada, ze posledni dobou se tu nejak roztrhl pytel s prispevky a diskuzemi o chlapech co se nekdy chovaj k zensky jak ke kusu hadru a naopak, i zensky k chlapum, je to fakt smutny co se deje…preju ti at to vyresite
no stou sytou uz to mam dobryy znovu jsem jela na vysetreni a mela jsem i hone prokrvenou delohu a mela jsem ji hodne dole mas pravdu vcera jsem to snim resila a dneksa rano sam od sebe rano vstal udelal mi snidani obstaral malou a ted je sni a rika mi ze jestli nepojedem do toho mesta nakoupit co potrebuju a podobne no jsem hodne zvedava jak dlouho tohe vydrzi dala jsem mu totiz ultymatum ze bud rodina a nebo flamovani a hospoda razene sel spat a asi se mu to v hlave rlezelo nebo ja nevim
nechci se neak radovat predcasne
no cus, tak hlavne ze zdravotne jsi v poradku
no, tak uvidis jak se bude chovat dneska. ja uz jsme taky poucena, ze rejpat do chlapa vecer kdyz prijde z hospody je vicemene na nic.oni ti chlapi nas vetsinou stejne poslou nekam a bavit se o necem nechteji. pokud to nebude tak, ze se kazdej den bude zezirat jak dobytek, tak to bude snad dobry, preju ti at to vyresite a drzim palce.
![]()
tohle je opravdu tezky, ale jak rikaji vsichni zivot s miminkem se zmeni hlavne pro zenskou u chlapa je to stale stejny. Vetsinou nemaji na nic cas a hlavne vetsinou bohuzel ti jejich kamaradi jsou pro ne hrozne duleziti. Drz se hodne stesti
Nechápu, že si spousta chlapů myslí, že je dostatečné, když nosí domů výplatu a její část padne na potřeby manželky/partnerky a dítěte.
Toto mě absolutně vytáčí a je to názor hodný nepřemýšlícího primitiva. Čmž nechci říct, že je tvůj partner primitiv. Třeba to po vysvětlení pochopí. Někdo jedná ze zvyku a on byl dlouho pryč a možná is ještě neuvědomil situaci.
Musíte si domluvit pravidla.
My to máme tak, že akce ve volném čase a beze mě a dětí je maximálně 3× týdně. Já to mám stejně.
Sany80s píše:
Nechápu, že si spousta chlapů myslí, že je dostatečné, když nosí domů výplatu a její část padne na potřeby manželky/partnerky a dítěte.
Toto mě absolutně vytáčí a je to názor hodný nepřemýšlícího primitiva. Čmž nechci říct, že je tvůj partner primitiv. Třeba to po vysvětlení pochopí. Někdo jedná ze zvyku a on byl dlouho pryč a možná is ještě neuvědomil situaci.
Musíte si domluvit pravidla.
My to máme tak, že akce ve volném čase a beze mě a dětí je maximálně 3× týdně. Já to mám stejně.
je to ja bych brala taky ale neznam tady nikoho takze jsem porad zavrena stejne doma jako me je jedno ze jde ven ale ze proste je to pro nej automaticky ja mu marne vysvetluju ze proste chci at se taky zapoji dneska napr mi v obchode koupil boty ktere jsem chtela a on to vedel a vedel ze si je cci koupit sama ze si na ne nasetrim a on proste mii je dal dal mi tolik zbytecnych veci proste si me kupuje a to se mi taky nezamlouva proste mi tak zacpe hubu a mysli si ze je vse ok ale neni
Myslím, že bys mu měla dostatečně důrazně vysvětlit rozdíl mezi slovem SPONZOR a slovem OTEC..
Ale možná, že chce aby k němu dítě za pár let chodilo jen pro prachy..Chce???
no tak jsem se zpletla neprisel domu volala jsem mu zeptala jsem se ho kde je a on ze na kluzu ze dopije pivko a dojde tak jsem mu to zavesila volal nazpatek a rekl ze proc jsem mu to zavesila tak jsem mu rekla ze rikal ze si jde jen zahrad a on ze ja vim tak jsem mu rekla ad si uvedomi ze ma rodimu a on na to ty si myslis ze to nevim ja mu rekla tak proc se tak nechovas a uplne narogantne mi rekl ja vas zabezpecuju nasrane jsem mu to zavesila