Vůbec ho nepoznávám

Napsat příspěvek
Velikost písma:
halalik
24.4.11 17:08

Názor

Říkám to jako chlap nerad, ale ten člověk je duševně nevyzrálý. Každopádně bych ale ještě nelámal být ženskou nad tím hůl, zkusil bych psychologii a strategii kompromisu. Pokud chodí rád do hospody, tak je na něj na místě otázka, kam to ti jeho hospodští kumpáni vesměs dotáhli (=vesměs nikam) - a zda to tam tedy jako chce dotáhnout taky. A pak nastavit nějaká pravidla, pokud možno kompromisní, aby měl pocit, že si něco vydobyl i pro sebe. Např. 2× týdně „volný večer“, + max. 2× do měsíce bianco večer - občas se vyskytne zkrátka „veledůležitá akce“, kde 25letý chlap musí být, a nemá smysl, mu v tom bránit. Na tak mladého člověka mají stále dost velký vliv vlastní rodiče, takže i když je to trochu podpásovka, doporučuji diplomaticky využít i jejich služeb, ať mu občas udělají kázání a propláchnou hlavu rozumama (ne ale otevřeně, na to je každý chlap alergický) - určitě je i jejich zájmem, aby synáček spořádaně vedl rodinu. Však on vpadne do lajny…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.11.13 16:28

Ráda bych oživila tuto diskuzi, mám to trošku složitější. Mám roční dítě, žiju s přítelem který není otec dítěte, poslední dobou není vůbec doma, chodí z práce až večer, pořád někde lítá, pro svoji rodinu by se rozkrájel, a já jenom sedim doma a věčně čekám až se příjde najíst! Např. dnes končí v práci o dvě hodiny dýl pak se nažere a jde do hospody.. Nechodí do hospody často, ale doma není věčně a když už je doma tak sedí u PC. Kvůli tomu že to není otec mého dítěte se bojim cokoliv říct. Můžu to říkat milionkrát že na mě kašle, ale jediný čeho docílím je že je nasranej a já si připadám jako náká histerka! Jak to mám řešit když se s nim nedá mluvit?

• Citovat
  • Upravit
5411
28.11.13 16:32
@Anonymní píše:
Ráda bych oživila tuto diskuzi, mám to trošku složitější. Mám roční dítě, žiju s přítelem který není otec dítěte, poslední dobou není vůbec doma, chodí z práce až večer, pořád někde lítá, pro svoji rodinu by se rozkrájel, a já jenom sedim doma a věčně čekám až se příjde najíst! Např. dnes končí v práci o dvě hodiny dýl pak se nažere a jde do hospody.. Nechodí do hospody často, ale doma není věčně a když už je doma tak sedí u PC. Kvůli tomu že to není otec mého dítěte se bojim cokoliv říct. Můžu to říkat milionkrát že na mě kašle, ale jediný čeho docílím je že je nasranej a já si připadám jako náká histerka! Jak to mám řešit když se s nim nedá mluvit?

A proc s nim teda jsi??? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
28.11.13 16:38

Když se s ním nedá mluvit, tak se na něj vy.er :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1490
28.11.13 16:57
@Denis11 píše:
A proc s nim teda jsi??? 8o

Ono je to mozna slozitejsi a tohle se lehce rekne. Zakladatelka muze mit ruzne duvody, at uz financni nebo kvuli diteti, kteremu nechce vzit dalsiho tatinka…tim nechci rikat, ze by s nim mela zustat, to urcite ne, ale najit silu odejit muze trvat dyl a ja doufam, ze zakladatelka tu silu najde…pokud partner odmita o problemech diskutovat, je to vzdy zacatek konce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
28.11.13 16:59

Tak neseď doma, nečekej na něj a už vůbec mu nedělej večeři..zajdi aspoň ke kamarádce na kafčo a nejlépe tak, aby tě doma nenašel, až se vrátí, bude koukat kde má večeři a ženu ;)

• Citovat
  • Upravit
Hr4sek22
28.11.13 17:16
  • Citovat
  • Upravit
Crystalline
28.11.13 18:08

A proc s nim vlastne jsi? Me by takove chovani tedy vadilo. Hodne stesti

• Citovat
  • Upravit
MarkétkaBeruška
28.11.13 18:10

Já…asi bych se s ním rozešla. Určitě seš fajn žena a najdeš si lepšího. držím Ti palce :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.12.13 13:11

Hezké názory, ale já nejsem zakladatelka pouze jsem tuto diskuzi obnovila. Já s nim jsem protože ho Miluju, jen netuším proč se někdy chová tak že mu na nás nezáleží… Já od něj nechci odejít jen chci aby si nás začal všímat víc.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky