Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Popravdě?Hodně blbá sranda a ty by jsi mu měla vysvětlit jak moc ti to ubližuje a vadí
![]()
Nechápu,že to mají někteří chlapi za potřebí ![]()
Podle mě je to dost neohleduplné vůči tobě ať už je to sranda nebo ne ![]()
A do kolikáté třídy chodí???? ( blbý vtip, ale vystihuje situaci)
Pokud nechápe, že flirtování na chatu s jinými v období těhotenství partnerky není OK, tak je idiot..
A před tím se ti zdál inteligentní , spolehlivý a zodpovědný??
No právě že já mu to říkám už po několikátý že nemá city či co že mi to vadí a jaký by to bylo jemu ale on ne a ne to pochopit
No a to je mu skoro 25 let
Já už fakt nevím co s tím mam dělat - nejradši bych mu dala košem, ale zase nejde to…
Tak je s prominutím hlupák.Promiň,ale když si s někým udělám dítě tak předpokládám,že bude rozumný a chovat se dospěle,ale ne chovat se jako puberťák co zjistil na co slouží to co má mezi nohama ![]()
Pěkně bych ho seřvala a dala mu ultimátum,je to tvůj partner.Ty pro něj máš být sexy a krásná.A ne aby takhle básnil o nějaký kolegyni(což je podle mě jěště horší než kdyby to byla nějaká neznámá z netu).
No právě proto mě to tak trápí, protože je to kolegyně z prác
Já jako pořád nechápu co mu zdá tak vtipný na tom psát nějakým holkám jak jsou krásný a tak
Já si myslím že to stejnak myslí vážně… Ach jo asi si s nim budu muset vážně promluvit i když už jsem s nim promlouvala několikrát a výsledek je že to dělá pořád dál… ![]()
Já už jsem mu i řekla, že začnu dělat to samé co on, ale pak jsem si řekla jestli by to k něčemu vedlo… jen blby oplácení to by to možná jen zhoršilo… ![]()
Anonymní píše:
Já už jsem mu i řekla, že začnu dělat to samé co on, ale pak jsem si řekla jestli by to k něčemu vedlo… jen blby oplácení to by to možná jen zhoršilo…
to by jsi klesla na jeho úroveň a to přeci nechceš ![]()
Pokud to trvá delší dobu tak bych mu jasně dala najevo,že teda může jít za tou úžasnou,sexy kolegyní ![]()
Rozkopala bych mu vajca.Ze by sa mu zazdalo o certach.Je to hnup a sjela bych ho na tri doby ![]()
No včera jsem právě omylem viděla jak si píšou - no oni už i před tím po vzkazech laškovali, ale to se mi zdálo být nevinný… až když mu ta krůta psala že se rozvádí..
já bych jí a jeho tak nejradši propleskla oba a hlavně že je ona o 4 roky starší než on a má 8 letého syna
můra jedna… já mam taky 100 chutí mu říct ať si jde za ní když je tak krásná a sexy a když je škoda že je zadaný
Karllicka píše:
Rozkopala bych mu vajca.Ze by sa mu zazdalo o certach.Je to hnup a sjela bych ho na tri doby
Tak si dupni a ukaž že si to nenecháš líbit,i za cenu hádky nebo tichý domácnosti bych si to vyříkala a to velice důrazně!! ![]()
Lizbeth píše:
A do kolikáté třídy chodí???? ( blbý vtip, ale vystihuje situaci)
Pokud nechápe, že flirtování na chatu s jinými v období těhotenství partnerky není OK, tak je idiot..A před tím se ti zdál inteligentní , spolehlivý a zodpovědný??
s tímhle naprosto souhlasím…
beruska7908 píše:Karllicka píše:
Rozkopala bych mu vajca.Ze by sa mu zazdalo o certach.Je to hnup a sjela bych ho na tri doby![]()
moje rec. i kdyz mam zkusenost, ze nekdy takhle chlapi proste blbnou a potrebuji si dokazovat ze jsou stale zadouci
mne osobne by to vadilo, ani ne tak to chatovani, to bych jeste skousla,ale to CO napsal.ze je skoda, ze je zadany
to bych asi vecer rozpoutala hadku
myslim samozrejme nevinne chatovani, i kdyz jako Lisbeth si myslim, ze v tehotenstvi je to svinarna. taky bych si to s nim vyrikala, cim dal tim vic se ujistuju, ze chlapi jsou na tri veci, za nic, na h…o a navic ![]()
Chlapi jsou svine,tohle se nedela,a bohuzel jsem takoveho tky znala,a musim priznat ze mi je z toho jeste ted blivno,poradne mu proliskej smradovi jednomu chlupatemu
![]()
Ahojky holky, jdu se možná spíš jen vypovídat.(Omlouvám se za anonymitu, ale chodí sem moji příbuzní a kamarádky a nepotřebuji, aby to věděli.
Mám přítele, se kterým jsme už skoro 2 roky, já miluji jeho a on(DOUFÁM) mě také, ve vztahu všechno jinak klape jak má, ale máme jeden jediný problém a já nevím, co s ním.Takže začalo to tak že jsem hledala něco u nás v pc v historii, protože jsem chtěla najít nějakou stránku a nevěděla jsem jak se jmenuje a najednou jsem tam objevila že chodí na chat a píše si s nějakýma holkama. Tak jsem si řekla že to snad bude ok a že třeba potřebuje jen pokecat taky s někym jinym, no jenže on teď sehnal novou práci, má teď teda novou kolegyni které ovšem píše nehezké věci.. bohužel jsem se to dozvěděla nechtěně - máme 2 PC a on se na tom mém přihlásil na Facebook a pak už se neodhlásil a šel na svůj psát si s ní na Facebook a já viděla všechno co si píšou
Že prý je sexy a nádherná žena, že je škoda že je zadaný a tak jo a ještě tohle mi udělal ještě s jinou holkou ale ji psal snad jeste horsi veci tenhle tyden je to podruhy a vzdy kdyz se ho zeptam co to ma znamenat tak mi odpovi ze je to sranda a ze ho to bavi:( Nejhorší je, že čekáme miminko
Omlouvám se za sloh ale potřebovala jsem se vypovídat. Ale samozřejmě uvítam i rady a vaše zkušenosti