Nepochopím chování mého přítele

Anonymní
23.4.11 08:30

Nepochopím chování mého přítele

Ahojky holky, jdu se možná spíš jen vypovídat.(Omlouvám se za anonymitu, ale chodí sem moji příbuzní a kamarádky a nepotřebuji, aby to věděli. :huban: Mám přítele, se kterým jsme už skoro 2 roky, já miluji jeho a on(DOUFÁM) mě také, ve vztahu všechno jinak klape jak má, ale máme jeden jediný problém a já nevím, co s ním.Takže začalo to tak že jsem hledala něco u nás v pc v historii, protože jsem chtěla najít nějakou stránku a nevěděla jsem jak se jmenuje a najednou jsem tam objevila že chodí na chat a píše si s nějakýma holkama. Tak jsem si řekla že to snad bude ok a že třeba potřebuje jen pokecat taky s někym jinym, no jenže on teď sehnal novou práci, má teď teda novou kolegyni které ovšem píše nehezké věci.. bohužel jsem se to dozvěděla nechtěně - máme 2 PC a on se na tom mém přihlásil na Facebook a pak už se neodhlásil a šel na svůj psát si s ní na Facebook a já viděla všechno co si píšou :cry: Že prý je sexy a nádherná žena, že je škoda že je zadaný a tak jo a ještě tohle mi udělal ještě s jinou holkou ale ji psal snad jeste horsi veci tenhle tyden je to podruhy a vzdy kdyz se ho zeptam co to ma znamenat tak mi odpovi ze je to sranda a ze ho to bavi:( Nejhorší je, že čekáme miminko :cry: Omlouvám se za sloh ale potřebovala jsem se vypovídat. Ale samozřejmě uvítam i rady a vaše zkušenosti :huban: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17310
23.4.11 08:37

Popravdě?Hodně blbá sranda a ty by jsi mu měla vysvětlit jak moc ti to ubližuje a vadí :think: :think:

Nechápu,že to mají někteří chlapi za potřebí :zed:

Podle mě je to dost neohleduplné vůči tobě ať už je to sranda nebo ne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
23.4.11 08:37

A do kolikáté třídy chodí???? ( blbý vtip, ale vystihuje situaci)
Pokud nechápe, že flirtování na chatu s jinými v období těhotenství partnerky není OK, tak je idiot..

A před tím se ti zdál inteligentní , spolehlivý a zodpovědný??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.4.11 08:40

No právě že já mu to říkám už po několikátý že nemá city či co že mi to vadí a jaký by to bylo jemu ale on ne a ne to pochopit :-( No a to je mu skoro 25 let :nevim: Já už fakt nevím co s tím mam dělat - nejradši bych mu dala košem, ale zase nejde to…

• Citovat
  • Upravit
17310
23.4.11 08:51

Tak je s prominutím hlupák.Promiň,ale když si s někým udělám dítě tak předpokládám,že bude rozumný a chovat se dospěle,ale ne chovat se jako puberťák co zjistil na co slouží to co má mezi nohama :cert:

Pěkně bych ho seřvala a dala mu ultimátum,je to tvůj partner.Ty pro něj máš být sexy a krásná.A ne aby takhle básnil o nějaký kolegyni(což je podle mě jěště horší než kdyby to byla nějaká neznámá z netu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.4.11 08:54

No právě proto mě to tak trápí, protože je to kolegyně z prác :cry: Já jako pořád nechápu co mu zdá tak vtipný na tom psát nějakým holkám jak jsou krásný a tak :-( Já si myslím že to stejnak myslí vážně… Ach jo asi si s nim budu muset vážně promluvit i když už jsem s nim promlouvala několikrát a výsledek je že to dělá pořád dál… :cry:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.4.11 08:56

Já už jsem mu i řekla, že začnu dělat to samé co on, ale pak jsem si řekla jestli by to k něčemu vedlo… jen blby oplácení to by to možná jen zhoršilo… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
17310
23.4.11 08:59
Anonymní píše:
Já už jsem mu i řekla, že začnu dělat to samé co on, ale pak jsem si řekla jestli by to k něčemu vedlo… jen blby oplácení to by to možná jen zhoršilo… :nevim:

to by jsi klesla na jeho úroveň a to přeci nechceš :wink:

Pokud to trvá delší dobu tak bych mu jasně dala najevo,že teda může jít za tou úžasnou,sexy kolegyní :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
23.4.11 08:59

Rozkopala bych mu vajca.Ze by sa mu zazdalo o certach.Je to hnup a sjela bych ho na tri doby :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.4.11 09:02

No včera jsem právě omylem viděla jak si píšou - no oni už i před tím po vzkazech laškovali, ale to se mi zdálo být nevinný… až když mu ta krůta psala že se rozvádí.. :nevim: já bych jí a jeho tak nejradši propleskla oba a hlavně že je ona o 4 roky starší než on a má 8 letého syna :-? můra jedna… já mam taky 100 chutí mu říct ať si jde za ní když je tak krásná a sexy a když je škoda že je zadaný

• Citovat
  • Upravit
beruska7908
23.4.11 09:06
Karllicka píše:
Rozkopala bych mu vajca.Ze by sa mu zazdalo o certach.Je to hnup a sjela bych ho na tri doby :cert:
:mrgreen: :palec: moje rec. i kdyz mam zkusenost, ze nekdy takhle chlapi proste blbnou a potrebuji si dokazovat ze jsou stale zadouci :cert: mne osobne by to vadilo, ani ne tak to chatovani, to bych jeste skousla,ale to CO napsal.ze je skoda, ze je zadany :pocitac: to bych asi vecer rozpoutala hadku :cert:
  • Citovat
  • Upravit
17310
23.4.11 09:07

Tak si dupni a ukaž že si to nenecháš líbit,i za cenu hádky nebo tichý domácnosti bych si to vyříkala a to velice důrazně!! :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
23.4.11 09:07
Lizbeth píše:
A do kolikáté třídy chodí???? ( blbý vtip, ale vystihuje situaci)
Pokud nechápe, že flirtování na chatu s jinými v období těhotenství partnerky není OK, tak je idiot..A před tím se ti zdál inteligentní , spolehlivý a zodpovědný??

s tímhle naprosto souhlasím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
beruska7908
23.4.11 09:10
beruska7908 píše:
Karllicka píše:
Rozkopala bych mu vajca.Ze by sa mu zazdalo o certach.Je to hnup a sjela bych ho na tri doby :cert:
:mrgreen: :palec: moje rec. i kdyz mam zkusenost, ze nekdy takhle chlapi proste blbnou a potrebuji si dokazovat ze jsou stale zadouci :cert: mne osobne by to vadilo, ani ne tak to chatovani, to bych jeste skousla,ale to CO napsal.ze je skoda, ze je zadany :pocitac: to bych asi vecer rozpoutala hadku :cert:

myslim samozrejme nevinne chatovani, i kdyz jako Lisbeth si myslim, ze v tehotenstvi je to svinarna. taky bych si to s nim vyrikala, cim dal tim vic se ujistuju, ze chlapi jsou na tri veci, za nic, na h…o a navic :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
marra
23.4.11 09:10

Chlapi jsou svine,tohle se nedela,a bohuzel jsem takoveho tky znala,a musim priznat ze mi je z toho jeste ted blivno,poradne mu proliskej smradovi jednomu chlupatemu :cert: :cert: :cert:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky