Vulgární učitelka

4.10.22 17:09

Vulgární učitelka

Ahoj, mám na Vás dotaz. Dcera v 7. třídě domů chodívá s tím, že jejich učitelka vulgárně nadává na tělocviku, nejen u holek, ale i u kluků. Například jednou, když se nacházely na chodbě po zvonění, učitelka je měla na začátku hodiny tak seřvat, každé druhé slovo sprosté. A také, když se třeba stane, že nechytnou míč, nebo se netrefí do koše, se jim učitelka vysměje do očí. Nevím jak Vy, ale učitelka, která má být zároveň i výchovným poradcem, co jsem se tak dozvěděla, by se asi měla chovat jinak. :think: Mimochodem, tato učitelka je taky nechvalně známá tím, jak známkuje. Děcka nosí domů samé trojky, čtyřky, pětky. Co si o tom myslíte? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20890
4.10.22 17:18

Nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1260
4.10.22 17:26

Děti nosí z tělocviku trojky, čtyřky, pětky…
Ty musí být velmi sportovně založené. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65147
4.10.22 17:27
@evajandova píše:
Ahoj, mám na Vás dotaz. Dcera v 7. třídě domů chodívá s tím, že jejich učitelka vulgárně nadává na tělocviku, nejen u holek, ale i u kluků. Například jednou, když se nacházely na chodbě po zvonění, učitelka je měla na začátku hodiny tak seřvat, každé druhé slovo sprosté. A také, když se třeba stane, že nechytnou míč, nebo se netrefí do koše, se jim učitelka vysměje do očí. Nevím jak Vy, ale učitelka, která má být zároveň i výchovným poradcem, co jsem se tak dozvěděla, by se asi měla chovat jinak. :think: Mimochodem, tato učitelka je taky nechvalně známá tím, jak známkuje. Děcka nosí domů samé trojky, čtyřky, pětky. Co si o tom myslíte?:
že jsi troll
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5757
4.10.22 17:30
@nuklear90 píše:
Děti nosí z tělocviku trojky, čtyřky, pětky…
Ty musí být velmi sportovně založené. :think:

A ty to máš od narození nebo se něco takového dá chytit :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24643
4.10.22 17:35

Nevěřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
4.10.22 17:36

Nikdy jsem nepochopila smysl znamkovani vychov, za mych dob to jednu dobu nebylo, jeden z mala dobrych napadu ve skolstvi, bohuzel se zjevne moc neujal. Znamku bych snizovala pripadne jen tem, co na to zjevne pecou.
Co se tyce chovani…no, pokud je to pravda, tak je to na :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
4.10.22 17:43

Co si o tom máme myslet? Buď dcera trochu přibarvuje realitu, velkou nešikovnost/lenost omlouvá tím, že za to může učitelka, že dává špatné známky. Nebo vám, rodičům, nic nebrání tomu, abyste uvědomili vedení, které může učitelčin slovník zkrotit nebo podniknout jiné kroky. Ale trochu bych brala s nadsázkou to, co dcera říká. U nás v 7. třídě podepsala polovina holek stížnost, že je učitel při tělocviku osahává. Nic takového nebyla pravda, dodnes nechápu, co se holkám honilo hlavou. Ale učitel z toho měl nepříjemné oplétačky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6913
4.10.22 17:43

Co bych si o tom měla myslet? Řeš to tam, kde je třeba. Ideálně v ředitelně. Pokud je to pravda, je takové chování nepřípustné (vulgarita), ale to asi tušíš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1260
4.10.22 17:45

@Aglája75
Pochybuji o tom, co píše zakladatelka.
Pokud nechápeš ironii, tak raději nereaguj. Blahoslavení chudí duchem, neboť jejich je království Nebes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
4.10.22 17:50

Naše tělocvikářka se taky nerozpakuje dát špatnou známku, pokud se nevejdou do jejích výkonových tabulek. Takže já ti věrím…je dost podobná tvému popisu, akorát teda nenadává sprostě…dcera je teda sportovec, takže nosí jedničky, ale rozhodně jí nemá ráda a kvůli ní teď nemá ráda ani tělocvik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5757
4.10.22 17:57
@nuklear90 píše:
@Aglája75
Pochybuji o tom, co píše zakladatelka.
Pokud nechápeš ironii, tak raději nereaguj. Blahoslavení chudí duchem, neboť jejich je království Nebes.

Ironii mám velice ráda. Jen je s ní problém u lidí bez smyslu pro humor a nadsázku, navíc bez špetky sebereflexe. Citát také ráda používám, ale tady se hodí spíš Štrosmajer :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
4.10.22 18:21
@evajandova píše:
Ahoj, mám na Vás dotaz. Dcera v 7. třídě domů chodívá s tím, že jejich učitelka vulgárně nadává na tělocviku, nejen u holek, ale i u kluků. Například jednou, když se nacházely na chodbě po zvonění, učitelka je měla na začátku hodiny tak seřvat, každé druhé slovo sprosté. A také, když se třeba stane, že nechytnou míč, nebo se netrefí do koše, se jim učitelka vysměje do očí. Nevím jak Vy, ale učitelka, která má být zároveň i výchovným poradcem, co jsem se tak dozvěděla, by se asi měla chovat jinak. :think: Mimochodem, tato učitelka je taky nechvalně známá tím, jak známkuje. Děcka nosí domů samé trojky, čtyřky, pětky. Co si o tom myslíte? :lol:

Pokud by s tímto přišla dcera, tak požádám o konzultaci přímo učitelku a nebudu si zakládat profil a kdákat na eMiminu 🤷🏻‍♀️ Takže si o tim nemyslím nic.

" Vážení rodiče, nevěřte všemu, co vám děti řeknou o školce. My také nevěříme všemu, co nám řeknou o vás "… něco na tim bude :mavam:

• Citovat
  • Upravit
74217
4.10.22 18:22

Že každý den je tady nový vymyšlený příběh o nějaké škole. Už to začíná být trapné, okaté.
Když chce někdo vymýšlet příběhy, ať si dá víc práci a je to věrohodné 🍑 ✌️️.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1260
4.10.22 18:23
@Aglája75 píše:
Ironii mám velice ráda. Jen je s ní problém u lidí bez smyslu pro humor a nadsázku, navíc bez špetky sebereflexe. Citát také ráda používám, ale tady se hodí spíš Štrosmajer :mrgreen:.

Pokud se nudíš, kup si medvídka mývala. Ptala se na názor, napsala jsem ho- ty ne. Jen plevelíš diskuzi. Svou zapšklost si vylévej někde jinde. Hezký večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí