Vulgární učitelka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
66815
8.10.22 21:15
@e-Surfařka píše:
To vůbec neni pravda, tak nevim, proč takovou blbost píšeš. Ty s těma komisema býváš?

no, ja u maturitnich komisi vysedela dulek. Pred rokem 2011 byly slohove prace pripraveny k nahlednuti. Predseda komise tudiz mohl nahlednout, ne zpochybnovat hodnoceni. Od roku 2011 jsou statni maturity hodnoceny body a nebyvaji pri ustni zkouskach k nahlednuti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65148
8.10.22 21:16
@matkabagristy píše:
no, ja u maturitnich komisi vysedela dulek. Pred rokem 2011 byly slohove prace pripraveny k nahlednuti. Predseda komise tudiz mohl nahlednout, ne zpochybnovat hodnoceni. Od roku 2011 jsou statni maturity hodnoceny body. Do roku 2020 byly hodnoceny mimo skoly, texty nebyly pri ustnich zkouskach v mistnosti.

když maturovala moje dcera, tak dokonce část děcek dostala výsledky písemných částí až po maturitních večírcích :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
8.10.22 21:18
@vokishka píše:
když maturovala moje dcera, tak dokonce část děcek dostala výsledky písemných částí až po maturitních večírcích :mrgreen:

je to tak. Jako centralni hodnotitel jsem mela terminy, po mne to nekdo kontroloval. Kdekoli se to mohlo zaseknout i diky technice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65148
8.10.22 21:19
@matkabagristy píše:
je to tak. Jako centralni hodnotitel jsem mela terminy, po mne to nekdo kontroloval. Kdekoli se to mohlo zaseknout i diky technice.

no ten rok kolem toho byl docela humbuk, takže ted už platí, že to musí vědět před ústní maturitou. Dcera maturovala rok, kdy byly palačinky do časopisu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2923
8.10.22 21:23
@vokishka píše:
on je tam na ústní část, ne na písemnou

No samozřejmě, ale u tý ústní ty slohovky byly a on si je procházel a kamarádka vždycky říkala, že pětky ze slohů dává strašně nerada a jenom, když je tam úplně blbě naprosto všechno, že ty pětkový se vždycky zkoumaj, že ty si předseda vytahuje vždycky. Zbytek spíš namátkově. A vsadila bych se, že rozhodně mluvila o tom, že změna známky by možná byla, kdyby komise došla k tomu, že pětka byla neoprávněná. Budu se jí muset zeptat, ale teď jsem jí neviděla už několik let…

Příspěvek upraven 08.10.22 v 21:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@evajandova píše:
Ahoj, mám na Vás dotaz. Dcera v 7. třídě domů chodívá s tím, že jejich učitelka vulgárně nadává na tělocviku, nejen u holek, ale i u kluků. Například jednou, když se nacházely na chodbě po zvonění, učitelka je měla na začátku hodiny tak seřvat, každé druhé slovo sprosté. A také, když se třeba stane, že nechytnou míč, nebo se netrefí do koše, se jim učitelka vysměje do očí. Nevím jak Vy, ale učitelka, která má být zároveň i výchovným poradcem, co jsem se tak dozvěděla, by se asi měla chovat jinak. :think: Mimochodem, tato učitelka je taky nechvalně známá tím, jak známkuje. Děcka nosí domů samé trojky, čtyřky, pětky. Co si o tom myslíte? :lol:

Znám takové osobně. Vždy říkám:" Neřeš to s kamarádkami, ale s vedením školy. Jedna hospitace za rok to nespasí a potřebují zpětnou vazbu."

• Citovat
  • Upravit
66815
@vokishka píše:
no ten rok kolem toho byl docela humbuk, takže ted už platí, že to musí vědět před ústní maturitou. Dcera maturovala rok, kdy byly palačinky do časopisu :mrgreen:

z palacinek jsem rostla, zadani pro sestaky. I tak to z nekterych skol bylo tristni. Ted uz tam zase maji 100% uspesnost. Pokud jim do toho nezasahne predseda 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
8.10.22 21:24
@e-Surfařka píše:
No samozřejmě, ale u tý ústní ty slohovky byly a on si je procházel a kamarádka, vždycky říkala, že pětky ze slohů dává strašně nerada a jenom, když je tam úplně blbě naprosto všechno, že ty pětkový se vždycky zkoumaj, že ty si předseda vytahuje vždycky. Zbytek spíš namátkově. A vsadila bych se, že rozhodně mluvila o tom, že změna známky by možná byla, kdyby komise došla k tomu, že pětka byla neoprávněná.

tady je to marne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati