Výbavička ??

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1461
4.8.05 14:09

Výbavička ??

Ahojky,

opět má velkou prosbu. Je sice ještě strašně brzy na kupování výbavičky, ale penízků není moc a tak se snažím shánět už nějaké drobnosti teď.

Chtěla bych se zeptat. Jaká je normální velikost látkových plen ?? Na www.pleny.cz je docela slušná nabídka, ale mají tam dvoje velikosti 70×70 a 80×80. Jaké se používají ??

Pak ohledně dětských lahviček. Po nedávné aféře s levnými lahvičkami mám strach kupovat levné ,,šunty,, a chystám se koupit nějakou značku. Přemýšlela jsem Avent anebo Chicco. Poradíte co je lepší ??

Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
4.8.05 14:15

Nám moc vyhovují lahvičky od Aventu dobře se čisti a dudlíky se dají koupit i pro kojené děti velikost 1 je tam jenom malá dirka takže mimčo pak neni líné sát i od mamči

• Citovat
  • Upravit
3743
4.8.05 14:19

Pokud budeš plínky používat jen na podkládání a utírání, případně zpočátku na široké balení, v pohodě Ti stačí vel 70×70cm. Náš malý neblinkal, široké balení nepotřeboval, nakonec jsme točili jen 8 plínek, ale doporučuje se jich mít cca 30.
Otázka lahviček je široká, každému vyhovuje něco jiného. My používali od 6M jednu lahvičku NUK, později při přechodu na UM jsme si koupili láhve Avent.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
4.8.05 14:53

Ahoj Miki,

nemůžu říct, že bych znala úplně detailně nabídku Chicca, ale na začátku jsem se rozhodla pro Avent a moc se mi osvědčil. Zaujal mě širokou nabídkou všech možných krmících potřeb /dudlíky, lahvičky, hrnečky, skvělá odsávačka, ohřívačka…/ - a jak už tu dneska v jedné diskusi proběhlo - všechno je kompatibilní. Nenapadá mě fakt nic, co bych té značce mohla vytknout. Mají výborné dudlíky s velikostí dírky podle věku, takže se nemůže stát, že by se mimi odstavilo díky snadnější manipulaci s lahvičkou. O odsávačkách Isis už tu taky nějaká diskuse byla- samá chvála. Na druhou stranu je fakt, že každému mimi vyhovuje něco jiného, takže uvidíš v praxi, jestli nakonec nebudeš muset značku teprve po předvedení děťátku změnit!

Pa

Viťka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
4.8.05 16:04

Ahojka, k plínkám tu bylo řečeno všechno, já mám cca 15 ks 70×70 a 5 ks těch větších, ty používám na koupání (líp se mi v ní malej drží ve vaně) a naprosto to stačí.
Co se týče flaštiček, nechala jsem se přemluvit a nekupovala nic dopředu. Kamarádka si nakoupila avenťáckou :,-(u za hříšné prachy, ale pak v pohodě kojila a syn pak přešel plynule od prsu rovnou k hrnečku:-)
Lahvičky se dají dokoupit vždycky, pokud bys měla s kojením problém.
Takže moje rada, nekupuj zbytečně moc věcí dopředu, pak můžeš v pohodě dokupovat podle aktuální potřeby:-)

Pohodové těhu přeje
Linda a Matýsek 3m a 1týden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
4.8.05 16:45

Já sice od začátku kojím, ale mám 2 lahvičky, které už jsem mockrát využila - na odstříkané mléko pro manžela nebo babičku, když hlídali, příp. na cestování, když jsem věděla, že bude problém s kojením. Takže i když předpokládáš, že budeš jenom kojit, určitě bych si 1-2 lahvičky koupila.

Viťka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital