Agolutinová inejkce a BT ???

3126
4.8.05 09:09

Agolutinová inejkce a BT ???

Ahoj holky,

potřebovala bych poradit. Dnes jsem 40 DC :cry: 38 DC jsem byla u své lékařky na injekci na vyvolání MS. Ta zatím nikde. Vím, že bych jí měla dostat do 10 dnů po píchnutí jehličky. :oops: Moje dr mi dělala UTZ, aby zkontrolovala zda není někde nějaká cysta atd. To prý ne. Děložní sliznici mám prý krásně narostlou. Dle mých grafů BT jsem měla ovu až hodně pozdě ke konci cyklu. Nějaký 29 - 30 DC. Po ovu mi teplota stoupá nejdřív 36.7, pak 36.8, ted se několik dní držela na 36.9 a dneska mám 37.1. Tak nevím co si mám o tom myslet. Zda je to jen následek té injekce nebo by se mohlo jednat o těhu ??? Těhu testíky jsem dělala sámo od myšleného prvního dne vynechané MS. Jenže to jsem neměla ještě ani ovu, takže sámozřejmě negativní.
Ráda bych věděla zda může injekce zvýšit BT ? :?
Jinak mne už od OVU stále pobolívá podbříšek na MS. Je to dost nepříjemné :evil:

Všem předem díky za rady.

Kačka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6165
4.8.05 09:18

Ahoj Kačko, nevím jestli tě tedy poradím, ale je fakt, že kdyby jsi byla těhu, tak by to doktorka mohla 38.den asi jen těžko poznat. Nicméně ovulace 29-30den mi přijde až téměř nemožná, ikdyž už bych se nedivila ničemu. Progesteron může lehce BT zvýšit, měř dál ať vidíš jestli nezačala klesat, pokud se bude ještě alespoň 8 dní držet u 37, tak to vypadá velmi nadějně. Ta injekce by ti mohla pomoci, kdyby jsi těhu byla aby se mimísek stačil uhnízdit :lol: , protože normálně by neměl skoro žádnou šanci :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3126
4.8.05 09:29

Ahojky Zuzko,

díky za odpověď. Já jsem brala na 3 měsíce HA a dle dr se po vysazení může cyklus hodně rozházet. Tu HA mi předepsal minulý dr. nechápu moc proč. Ale loni jsem o dva mimísky přišla. :cry: :cry: :cry:
Injekce by pomohla mimískovi ???? jak to ?? tý jo já nevím věcí :lol: :lol:
Já si myslím, že těhu nejsem. Ale bylo by to moc příjemné překvapení. 8O

Kačka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
656
4.8.05 09:46

Ahoj Kacko,

souvislost mezi Agolutinem a BT neznam, ale v cervnu jsem si u dr taky pro jednu vcelku sla. Byla jsem 36DC, normalne 28-30. Rekla mi doslova ze pokud tehu nejsem, do 10 dni prijde MS (prisla za 2), ale ze se nemam bat, pokud bych byla tehu, ze Agolutin mimisovi pomuze se udrzet. Tak se nestresuj, vsechno bude v poradku.

Anina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
4.8.05 10:25

to som si mohla myslet ze to je tvoja otazka :lol: :lol:

agolutin ma podobnu funkciu ako utrogestan, duphaston, atd. podporuje tehu. budem kecat ale myslim ze to je zcasti progesteron - agolutin. v 2. faze cyklu je nizsia hladina estrogenu a vyssia progesteronu. zvyseny progesteron sa prejavuje zvysenou bt. to je moja dedukcia po x vysvetleniach mojho dr

hlavne klid 8) , to hovorim stale. si v poriadku a to je najdolezitejsie. dostanes ms alebo nie, to je predsa fuk. sama si povedala ze do siat chces schudnut. a ticha dohoda je ze do toho ideme spolu :wink:

danka

• Citovat
  • Upravit
3126
4.8.05 10:39

ahojky Dancul :lol: :lol: :lol:
no do svatby chci zhubnout jen pokud nebudu těhu . Jinak na hubnutí kašlu !! :lol: :lol: :lol:
A do čeho jdeme spolu ??? Do těhulkovství ? :lol: No já vím. Však se přece obě snažíme :oops:
Ale vysvětlila jsi mi to perfektně 8)

K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1718
4.8.05 13:21

Ahoj Kacko,
smazáno autorkou
Držím moooc palečky
 Lila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3126
4.8.05 13:50

Lilo,

ani nevíš jak moc bych si to přála !!!!!!! :lol:
Tvá odpověď mi udělala radost, ale zatím nebudu dělat ukvapené závěry :lol:

DEKUJU MOC !!

Kačka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5248
5.8.05 09:35

ahojky, ja jsem dostala taky agulutin injekci, a po ni se mi bt zvedla hodne az mi to na fertility vyhodilo ovulace,skok byl z 36,5 na 36,9 druhy den, pak se to celou dobu tak drzelo ms mi mela prijit do 14dni, ale neprisla a tak jsem testovala a byla jen /, takze nic, zasla jsem za dr,a ta rekla ze to je nadejne a ze jeste tyden pockame ale ja to 15dc dostala, takze to nevyslo. po Agulutinove injekce si bt nema smysl merit, protoze je umele zkreslena,a da se podle ni vypozorovat jen to jestli ms prijde, me se teplota zacala snizovat asi 3dny pred ms. drzim palecky at to vyjde..a at hlasis // :lol: :lol: :lol: kdybys byla tehu, tak to jen napomuze tomu aby se mimi udrzelo, je to jako ponojeni miminka :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí