Výbavička k látkování

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2242
27.4.19 23:06

@Káťa19 Diky moc! Takze 4 ks novorozeneckych kalhotek by pro zacatek mely stacit? Jsem rada, ze PUL je asi lepsi, me se vic libi ty vzory :D
A latkujes 100%? Me kamaradky to kombinuji, pry na noc a na ven je lepsi jednorazovka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
28.4.19 09:40

@Kikipi ja latkovala dve deti, za mesic zacnu treti :mrgreen: a davam teda na noc jen papirovku, ekologickou. Na ven, proc, zbytecny, jen si nachystam dve plenky na prebaleni. V cem by byla lepsi, podle me pohodlnost :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
28.4.19 10:02

@Káťa19 A v cem nosis ty pouzite plenky? Mas ty specialni pytlicky/tasticky?
Koukala jsem na web Breberky, take by to mely byt ceske plenky. Nemas zkusenost? Uz se tesim az si sednu za chvili k pocitaci a budu vybirat vzor svrchnich kalhotek :mrgreen: (ctverce mam uz rozhodnute ty xkko stare casy).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
28.4.19 10:19

@Kikipi jo ty jsou take chvalene a ceske :palec: osobni zkusenost nemam.
Mam jeden pytlicek, staci bohate ;) pouzitou plenku tam dam a doma jen vysypu do kybliku, zadna veda ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
28.4.19 10:26

Jeste nezapomen na separacni plenky
Bud celulozove nebo bambusove, davaji se nahoru na slozenou plenku a kdyz se pokaka, tak ji vyhodis a nemusis cistit plenu od stolice. Kdyz se pocura, tak ji vyperes s plenama, vydrzi nekolik prani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
28.4.19 11:58

@Káťa19 Moc Ti děkuji za všechny tipy! Před chvílí jsem udělala nákup. Ty kalhotky jsou krásné :kytka:, není pak trochu závislost dokupovat nové vzory :mrgreen:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
28.4.19 12:46

@Kikipi no je :mrgreen: asi musim taky nutne objednat naky breberky, maji krasne vzory :srdce: kde jsi objednavala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
28.4.19 12:51

@Káťa19 Na breberky.cz ;) Pohlavi bude prekvapeni, tak jsem vybirala tak, aby to sedlo i klucikovi (prece jen holka v modre mi prijde OK, ale ruzova k chlapeckovi mi tolik nepasuje). Vzala jsem 1 novorozenecke s balony a zviratky a 1 ty rostouci s pandou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí