Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@Káťa19 Diky moc! Takze 4 ks novorozeneckych kalhotek by pro zacatek mely stacit? Jsem rada, ze PUL je asi lepsi, me se vic libi ty vzory ![]()
A latkujes 100%? Me kamaradky to kombinuji, pry na noc a na ven je lepsi jednorazovka…
@Kikipi ja latkovala dve deti, za mesic zacnu treti
a davam teda na noc jen papirovku, ekologickou. Na ven, proc, zbytecny, jen si nachystam dve plenky na prebaleni. V cem by byla lepsi, podle me pohodlnost ![]()
@Káťa19 A v cem nosis ty pouzite plenky? Mas ty specialni pytlicky/tasticky?
Koukala jsem na web Breberky, take by to mely byt ceske plenky. Nemas zkusenost? Uz se tesim az si sednu za chvili k pocitaci a budu vybirat vzor svrchnich kalhotek
(ctverce mam uz rozhodnute ty xkko stare casy).
@Kikipi jo ty jsou take chvalene a ceske
osobni zkusenost nemam.
Mam jeden pytlicek, staci bohate
pouzitou plenku tam dam a doma jen vysypu do kybliku, zadna veda ![]()
Jeste nezapomen na separacni plenky
Bud celulozove nebo bambusove, davaji se nahoru na slozenou plenku a kdyz se pokaka, tak ji vyhodis a nemusis cistit plenu od stolice. Kdyz se pocura, tak ji vyperes s plenama, vydrzi nekolik prani.
@Káťa19 Moc Ti děkuji za všechny tipy! Před chvílí jsem udělala nákup. Ty kalhotky jsou krásné
, není pak trochu závislost dokupovat nové vzory
?
@Kikipi no je
asi musim taky nutne objednat naky breberky, maji krasne vzory
kde jsi objednavala?
@Káťa19 Na breberky.cz
Pohlavi bude prekvapeni, tak jsem vybirala tak, aby to sedlo i klucikovi (prece jen holka v modre mi prijde OK, ale ruzova k chlapeckovi mi tolik nepasuje). Vzala jsem 1 novorozenecke s balony a zviratky a 1 ty rostouci s pandou.