Výbavička látkových plen

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
673
12.5.14 21:42

Milé maminky, 27.5. v úterý od 18.00 se bude konat další a na delší dobu poslední (blíží se mi termín porodu:) setkání a povídání o látkových plenkách na Praze 6, tentokrát v klubovně kmene Walden v ulici Zikova 7, přímo u výlezu z metra Dejvická. Budu mít na ukázku různé druhy, značky a typy plen. Ukážeme si sklady ze čtvercových plen, z vícevrstvých. Plenky kalhotkové, AIO i SIO různých značek. Plenky noční. Údržba a praktická stránka látkování. Kolik čeho do výbavičky…Další doplňky a alternativy jako jsou přebalovací podložky, vložky do podprsenky, alternativy vlhčených ubrousků Pokud byste se chtěly přijít podívat, jste vítané, jen se dopředu nahlašte na tereza. chmelova@email.cz…Setkání podpořil eshop Veselé pleny, pro ty, kteří budou mít zájem, je připravená i sleva na nákup…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
21.6.14 09:25

Dobrý den, chtěla bych poradit. Koupila jsem tyto dvoje kalhotky a ani po roce jsme je nazačali používat (vyzkoušeny tak dvakrát) a teď bych je chtěla prodat, ale nepamatuji si k čemu přesně jsou a kolik že vlastně stáli. Prosím tedy o radu co napsat do inzerátu a kolik si za ně mohu říct? Moc děkuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68928
21.6.14 10:18

Ty vlevo netusim, nemaji na sobe nejaky napis? Jsou jakoby dvojite (zevnitr flis, zvenku ta modra vrstva) a da se do nich zezadu neco vlozit? Jestli jsou zcela bez oznaceni, prodavala bych je tak za 80, max. 100 Kc. Jestli maji jen jednu vrstvu, tak jako schvrchni kalhotky. Jestli jsou dvojite, tak jako kapsovou plenku bez vnitrnich vkladacek. pokud maji nejakou znacku, napis.
Naopak ty druhe jsou ceske svrchni kahotky Bamboolik, starsi model bez potisku, a pokud jsi je kupovala nove a sama jen dvakrat vyprala, rekla bych si za ne 280-300 Kc.
Snappi sponku dole za 30 Kc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
11.10.14 15:08

Ach jo :zed: chtěla bych také látkovat ale jsem úplně v pasti, absolutně tomu nerozumím. Každopádně bych nejraději začala se čtvercama (kdoví jak dlouho mi to vydrží) a také je to nejlevnější varianta. Akorát nevím co všechno k těm čtvercům koupit. :nevim: Četla sem toho už tolik ale stejně se v tom neorinetuji :cert: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68928
11.10.14 20:18

Pokud chces ctverce, tak dokup snappi sponku (nebo dve), aspon troje KVALITNI svrchni kalhotky a cesem budou treba vkladacky na zvyseni savosti. Najdi si na webu jednotlive sklady a studuj, napr. tady:
http://www.latkovepleny.cz/skladani-plenek
Pokud te to nechytne, existuji i podstatne jednodussi (a pochopitelne drazsi) moznosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hacho
7.11.14 20:08
@ArumLily0 píše:
Ach jo :zed: chtěla bych také látkovat ale jsem úplně v pasti, absolutně tomu nerozumím. Každopádně bych nejraději začala se čtvercama (kdoví jak dlouho mi to vydrží) a také je to nejlevnější varianta. Akorát nevím co všechno k těm čtvercům koupit. :nevim: Četla sem toho už tolik ale stejně se v tom neorinetuji :cert: :zed:

Pokud jste toho už hodně načetla a přesto se neorientujete, máte nejlepší si nechat přímo poradit od někoho, kdo plenek hodně vyzkoušel a nabízí látkové poradenství. Minimálně s Vámi projde, jaké všechny typy plenek jsou, jaká jsou Vaše očekávání a podle toho Vám pomůže sestavit základní výbavičku. Tohle poradenství bývá zdarma. Pokud to někdo dělá v místě Vašeho bydliště, máte to nejlepší i s ukázkou „naživo“, ale mně třeba paní poradila moc ochotně i přes net a daly jsme to dokupy k mé velké spokojenosti.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure