Výběr bot pro 2,5letého

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69142
20.3.14 08:49

@ivana-domca ten prvni odkaz mi bohuzel nejde otevrit, ten druhy mi prijde jako klasicka vyska Fare a tam to teda dcera mela vzdy nad kotnik, akorat ted ma jeste nizsi, ale jak pisu, ona s kotniky problemy nema.
Opravdu nezbyva nez vyzkouset, my kupovaly boty vcera a bylo to utrpeni, i kdyz vyber veliky, byt jejim jedinym problemem je trochu sirsi noha. Superfity ji dobre nebyly zadne, Fare ji sedne, ale bez vyzkouseni je to tezky.
Kazdopadne on je clovek asi zhyckany zimnima botama, ktere jsou hodne vysoke, ty celorocky, i kdyz kotnikove, proste nizsi jsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5154
20.3.14 09:08

Já si naivně představovala jak malej dostane tyhle http://shop.fare.cz/…robnosti.php?… no a nakonec sme v prodejně strávili přez hodinu, vyskoušel několik bot a přez to že má malej úzkou nožku padly mu až tyhle http://shop.fare.cz/…6301_600.jpg májí pěkně kulatou špičku, dost místa pro prstíky a daj se pěkně stáhnout, mají pevnou kvalitní tkaničku a jsou i moc pěkné :).Ale jedno vím jistě radší celej den vybírat boty než koupit trošičku hůř padnoucí :).

Příspěvek upraven 20.03.14 v 09:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
20.3.14 09:09

@ugluk tak si zadej do vyhledavace boty fare 822201 ;-) Každopádně je budeme zkoušet, ale na prodejně pořád mají minimální výběr, tak mi bylo řečeno, že jestli mám opravdu zájem, tak ať se podívám na stranky sante a fare, vybrat si, oni mu pak změří nohu a objednají je. Až přijdou tak je vyzkoušíme a uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
20.3.14 09:13

@wewa ty na odkazu se mi nelíbí :oops: Ale ty na obrazku jsou fakt pěkný :palec: Ale na internetu v katalogu jsem si jich nevšimla :think: Nevíš to objednávací číslo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69142
20.3.14 09:14

@ivana-domca uz jsem nasla. Me prijdou vysoke az az, zas jak je to celokozene, aby mu v tom nebylo vedro, ty, ktere sem davala o prispevek vys Wewa mi prijdou lepsi, ale zase - fakt nemam zkusenost s danou vadou kotniku. Ale prijde mi zvlastni, ze ortoped doporuci jednu jedinou znacku, na trhu je jich kvalitnich spoustu a co noha, to original.
S tim objednanim predem je to tezke, no, dcera vcera vyzkousela snad 10 paru (a to nepocitam ty, co jsem si nadsene vybrala dle vzhledu a prodavacka zkusenym okem mrkla a rekla - to ani nebudu nosit, to ji bude uzke).
Tak hodne stesti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
20.3.14 09:16

@luji78 já se omlouvám, mě se nelíbí :oops: Na dětské boty jsem náročná, samozřejmě že nekoupím boty, které se mi líbí, ale nebudou mu sedět. Jestli to tak půjde dál, tak vezmu první boty, které mu padnou a bude klid :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5154
20.3.14 09:17

Tak já ty první chtěla sladit s vestou :oops:.Tohle by myslím mělo být ono 2126301 jinak v tom katalogu je maj do velikosti 22- na prodejně sem koupila 25ky ;) byla jsem teda vyloženě v prodejně Fare na Želivského.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69142
20.3.14 09:17

Jo a nakonec koukam, ze jsem poridila to, co mela vyhlidle Wewa, i kdyz ja naopak chtela vyssi celokozene bez membrany, ale tohle ji sedlo nejlip :)
http://www.ceskedetskeboty.cz/…-Fare-814151
Tak tomuhle ja rikam nizka bota, to bych pri problemech s kotnikem neporizovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5154
20.3.14 09:20

@ivana-domca Jinak teda mě se ty červené líbili taky z důvodu goretex membrány ale ty co sem nakonec koupila jsou fakt lepší, hezčí a jsem moc ráda že je tam měli váhala jsem ještě nad těmahle http://shop.fare.cz/…02_600_2.jpg ale tam zase prostě prohrál design :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59487
20.3.14 09:24

@wewa ty jsou hezký ale pokud má úzkou nohu tak právě fare nic moc, ty jsou pro širší nohu a vyšší nárt proto malá od fare mít nemůže, měla richtry, zimní superfity a ted jarní má ecca ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5154
20.3.14 09:24

@ugluk jj taky jsem se na vastní oči přeasvědčila že nízkou btu ještě mít nemůže, takže i letní sandálky budu řešit vysokou botkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69142
20.3.14 09:25

@wewa tohle mela dcera loni jen v ruzove, moc se mi nelibily, ruzovou fakt nemusim, ale kdyz to byly jedine boty, co ji sedly, vyber uz byl strasne probrany, tak uz po hodine zkouseni vezme clovek naprosto cokoliv, v cem se diteti dobre chodi :oops:
Jo a membrany nelituj, dcera v nich cestou z obchodu vymetla prvni hlubokou louzi a jak jsou nizke, vodu nabrala vrchem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
20.3.14 09:25

@ugluk jo ty modré od @wewa jsou moc pěkné, ale bohužel jsem je v katalogu neobjevila. Já se v botickach moc nevyznám. Dr. doporučil sante, možná za to má provize, na prodejně mi řekli, že i fare má kvalitní boty. Nějaké superfity si myslím, ze ani neznají. No každopádně jsou to poslední boty co tam budu kupovat a to jen z toho duvodu, že tam máte ten poukaz. Najdu si jinou prodejnu, kde mají větší výběr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5154
20.3.14 09:27

@Markéta80 zimní měl superfity a dobrý a tyhle fare jsou ještě lepší, vidím to protože v ní mnohem líp chodí a to konečně i do schodů :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
20.3.14 09:28

@wewa oni jsou i přímo prodejny 8-o No tak to se podívám, jestli tady taky nějakou nemáme, protože vybírat přes katalog je něco šíleného :roll: Když si představím, že mě to čeká ještě jednou, tam mě berou mrakoty :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí