Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@ugluk
vojta potěšil a ze dne na den přestral vymetat kaluže
.Já jen že já sama nosím ráda obuv s membránou tak jsem chtěla,,dopřát´´ i prckovi ![]()
@ivana-domca jsem z prahy tady jsou snad tři a pak maj určitě i v jiných větších městech ![]()
@ivana-domca urcite, kvalitnich bot jsou pomalu desitky druhu, kdyz jde clovek do specializovane prodejny detske obuvi, nestaci se divit, namatkou krome Superfitu (to je opravdu vyborna znacka, byt se dost casto prodejny zaobiraji jen tou prumernou sirkou) a Fare treba Protetika, KTR, DPK, richter (naopak uzsi)… no pisu ted z hlavy jen to, co dcera vcera zkousela, je toho opravdu mnohem vic, co respektuje zasady spravneho obouvani, ale v realu ma stejne clovek vyber hodne omezeny svym ditetem. Ja bych si fakt netroufla objednat boty po netu jen dle toho, ze na ne vsichni peji chvalu. To neni vubec narazka na tebe, ale kolikrat tu clovek cte - mame tyhle, ty jsou nejlepsi. Mozna nejlepsi pro dane dite, ja kolem regalu s prekrasnyma superfitama jen prochazim a zatinam zuby, protoze dle vzhledu bych si opravdu vybrala ![]()
@wewa hm, tak ja se obavam, ze u dcery vymetani kaluzi hned tak neprestane, to uz je po mnoho mesicu nejlepsi venkovni zabava. Dokud se v nich nevali, toleruju ![]()
@wewa my jsme z Ústí nad Labem, tak snad tu taky něco bude, se mrknu na net
Jé ty máš taky Vojtíška, to je náš benjamínek ![]()
@wewa tady normální prodejna fare není
Jen jedna smluvní a to je ta, kam chodíme ![]()
@ivana-domca jj
myslím že v ústí by prodejna být měla
máme v ústí část rodiny
.
Holky můžete ještě poradit ty značky bot? Zaregistrovala jsem Fare, Superfit a Ecc a pak teda ty Santé ![]()
@ivana-domca Teď jsme kupovali dceři KTR-celoroční kožené http://www.e-detska-obuv.cz/…2-oliva.html
@alexsona píše:
Nemůžu si stěžovat na boty ad Nike a Adidas. Nejlepší boty pro děti.
Myslíš ty většinou naprosto neohebné tenisky? Zkus si něco přečíst o zdravém obouvání.
@ivana-domca santé mě přijdou dost tvrdé, ještě richter ale ty jsou na úzkou nohu, primigi a ted hodně chválené české jonap
@wewa ty z fotky modré jsou fakt krásné ale holčičí už se mě tolik nelíbí. no já ted ani na boty raději už nekoukam, Vali má jarní ecca takže ted nejdřív až sandálky na léto ![]()
@ivana-domca Essi,Peddy, Pegres, Superfit, Viking, Richter, Primigi, Kenn, KTR, Geox a určo ještě nějaké ![]()
@mikinka18 moc pěkný
Růžovou nesnáším, v modrém by byly super, ještě že mám 3 syny a žádnou dceru ![]()
Musím říct že já si oblékání syna užívám až teď co chodí
a naopak na neteří jako holčičce miminku si užívám tu růžovou a není měsíc aby nějakej pěknej bonbon kus nedostala od nás
ale růžové boty se mi taky nelíbí teda rozhodně ne celorůžové.