Výběr bot pro 2,5letého

47759
19.3.14 11:33

Výběr bot

Hezký den všem :kytka: Mám problém s výběrem bot pro 2 a půl letého synka. Synovi se bortí kotníky. Vím že musí mít pevnou kotníkovou obuv, ale nevím jestli musí mít ten vykrojeny obloucek na kotník a jestli může mít i vyšší kotníčkové boty. Ortopedovi se bohužel nemůžu dovolat. Na stránkách santé je výběr bot velice žalostný a teď mají převážně jen sandále, ale já bych ráda celoročky. Na strankach fare mají slušný výběr, ale na žádných ve vel. 25 už není ten vykrojený kotník, tak si nevím rady. Poradíte někdo? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4228
19.3.14 11:57

A co Superfity, koukala jsi se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
19.3.14 12:06

@hvězdička25 nekoukala jsem, protože ortoped nám doporučil přímo botičky od firmy santé. Zda jim dělá tímto způsobem reklamu a má z toho nějaké provize to netuším. Bohužel u nás ve zdravotních potřebách mají jen sante a fare, jsou mi schopný i botky objednat, jenomže minulý měsíc jsme na tom byli dobře, tak když neměli ještě jarní boty a já jsem nechtěla aby se peníze rozfofrovaly, tak jsem jim tam dala 600,– a vypsali mi poukaz. Já vím jsem blbá, ale vždycky jsem tam byla s nákupem spokojená. Chtěla jsem stejné boty jako nosil minulý rok, protože se mu v nich strašně dobře chodilo, bohužel už je nevyrábějí :cry:
První boty viz foto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
19.3.14 12:12

Já bych se koukla na ty Superfity nebo ještě Ecco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
19.3.14 12:25
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
19.3.14 12:33

@hvězdička25 ty druhé vypadají dobře, ale zase je to o tom, že nevím, jestli může mít boty bez vykrojeni na kotniku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
19.3.14 12:48

Zkus toho ortopeda ještě dovolávat, třeba má dovolenou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
19.3.14 12:50

Jo jinak ty druhé jsem tady dala, protože jsme je měli, v kotníku jsou opravdu pevné a výkroj ač to tak nevypadá není nejmenší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
19.3.14 12:53

Respektive, ještě je máme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
927
19.3.14 15:56

Nemůžu si stěžovat na boty ad Nike a Adidas. Nejlepší boty pro děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
19.3.14 17:28

@alexsona ale ty nemají vůbec nic společného se zdravotní obuví, kterou potřebuje můj syn ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5149
19.3.14 23:54

Naš malej bude mít kotmíkovky zhruba do 3 let, nemá pevné kotniky. Má mít vyšší botičku a prej na tkaničku kterou mu nožku zpevním. Bohužel neporadím s tím vykrojením kotníku máme fare, vykrojený kotnik nemaj ty je maj pouze u nízké obuvi co jsem koukala.Ale zatím fakt spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69023
20.3.14 00:24

Jinak bacha, superfity jsou vetsinou k sehnani jen na uzsi nohu (aspon v tech par obuvich, kde jsem se ptala, sice existenci sirsich pripustili, ale nevedli), zatimco Fare jsou naopak na sirsi. Dcera nosi Fare, Superfity jsou na ni moc uzke. Sante teda netusim, nezkousela jsem, ale brala bych v potaz i tento aspekt. Ja dnes poridila nizke fare, ale zadny zdravotni problem dcera nema.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
20.3.14 08:33

@ugluk @wewa mám vyhlédlé 2 boty od fare, které vypadají dobře.
http://shop.fare.cz/…robnosti.php?… tyhle se mi strašně moc líbí, vypadá, že mají dost místa pro prsty a jsou dělané i na vysoký nárt, který syn má, ale bojím se, aby ho to netlacilo vzadu na nožičce :nevim:
http://www.eshop.klubmesicek.cz/…i-obuv-/1520 pak ještě tyhle, ale ty mi u nártu připadají strašně nízké :think: A už je dokonce ani nemají v nabídce 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1985
20.3.14 08:44

@ivana-domca Taky máme problém s nožkama a vyšší nárt. Celoroční máme tyto od Fare http://detska-obuv.heureka.cz/…specifikace/#… Naprostá spokojenost, jsou bezvadný. Dcerka v nich má i ortopedickou vložku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí