Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Medičkaa Spousta e-shopů, třeba little shoes, boty beránek nebo outdoorkids teď nabízí nadstandardní asistenci při výběru bot na dálku, třeba i s použitím fotografie nohy. Jinak bych se nebála toho koupit stejné jako vloni, jen větší, pokud jste byli spokojení. Já obouvám barefoot i na běžné nošení, jelikož syn se do klasických bot vůbec nevejde. Dceři jsem je teď objednala taky (stejné jako synovi, maj podobné nohy), snad jí budou sedět. Sandále kupuji klasické, ať nemají pořád jen barefoot. V těch je i tak více prostoru pro prsty.
@Medičkaa Protetiky Barefoot pokud si pamatuji z podzimu z obchodu nemají vůbec pevný opatek oproti D.D.Step. Bez vyzkoušení těžko radit, asi objednat víc typů a zkoušet doma a nehodící vrátit. My ještě týden počkáme a pokud se nic nezmění, tak taky budeme muset koupit přes e-shop.
@Medičkaa Ja bych vzala ty DD stepy. Starsi syn mel oboje a ty DD stepy mi na sirokou nohu prisli lepsi. Dobre sedi rada 015, ale ta konci velikosti 23/24. Dvoje boty bych nekupovala, za chvili to maji okopane. Ja porizuji vzdy jeden par na sezonu a zatim mu to staci.
@Medičkaa
Mně přijdou lepší DDstepy. Ale vrátit půjdou po vyzkoušení všechny.
Děkuji za rady, to mě vůbec nenapadlo vzít oboje a jedny vrátit, fakt nemám zkušenost s nákupem oblečení nebo bot na internetu… Jinak taky se mi líbí víc ty DD stepy ale právě jsou o něco menší, tak se bojím aby mu zas vydržely aspoň do léta… A o číslo větší koupit nemůžu protože prý tento typ končí 24 a od té 25 ty větší velikosti zase bývají o něco užší což s těma jeho nohama nechci… Ach jo, no uvidím, určitě vezmu ty DD stepy a kdyby neseděly, vrátím a budu vymýšlet dál… Děkuji