Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
No vybrala bych si, ted mám zase v merku firkon verano long, jsou na něj vynikající recenze, i hodnocení v nějakém testu a ta cena ![]()
http://www.detske-kocarky.cz/…darek-p-7706
@Oz
Ahojky, ta cena je drsná.. pokud jsou na něj dobrý recenze, tak bych do toho i šla.. Koukám, že se dá za super cenu dokoupit i autosedajda v barvě..
Akorát bych ho šla možná okouknout ještě někam do obchodu, je to určitě lepší..
Je teda fakt, že my ten náš Dorjan taky kupovali „na slepo“, ale měla jsem ho malinko ošahanej od kámošky, která měla loňský model, takže skoro stejnej..
@Lejaa to určitě, já se zatím jen tak rozkoukávám. A nevrže Dorjan? Na ten Firkon jsem se dočetla, že umí vrzat
To nesnáším.
@Oz
Tak to nevím, máme ho novej… Ale když jsem jela s tím kamoščiným, tak jsem si žádného vrzání nevšimla.. Tak snad ne..:-) Mě se u toho našeho hlavně líbí, že má velikou korbičku.. Přijde mi, že jak děti malinko povyrostou, že jsou v některých kočárcích takoví napresovaní..
Firkon verano nedavno propadl v dtestu, dostal tusim jen 37%.. ![]()
@Lejaa to je fakt těžké, proč nemůže být prostě dokonalý kočárek??? za dobrou cenu, ty dizajnovky za 25 tisíc mě nelákají. Nemám ráda, když se třeba ten sporťák nedá napolohovat, jen se naklání celá ta skořepina.
@stříbřenka píše:
Firkon verano nedavno propadl v dtestu, dostal tusim jen 37%..
Nekecej, byl nějký test MF a tam prý vyšel dobře, ale možná loňský model…
Zkusím se naživo podívat na ten abc design viper, jestli je ten sporťák fakt tak malý
jinak se mi hodně líbil, splňoval všechny moje požadavky a navíc Němec…
@Oz
No, to by bylo super, dokonalý kočár:-) No, musím říct, že my když chodili po obchodech a vybírali, tak ty drahý, třeba za těch 25 tis. mi právě přišly otřesný.. Hroznej dizajn a tak celkově obludný ![]()
Co bych nikdy nekoupila jen trojkolák a kočár bez nafukovacích kol.. Když někdy vidím ty maminy, co jedou s těma plastovejma kolama, kočár se celej klepe div se nerozpadne, dítě klepe zubama, tak mám husí kůžu ![]()
Každopádně my šli do toho Dorjanu i právě proto, že jsem se bála těch míň známých značek, protože je nikdo z mého okolí ani neměl. Akorát jedna kámoška měla jakejsi, fakt nevím co:( A právě se mi zdál takovej mrňavej..
Ale na druhou stranu musím říct, že švagrová si nechala dovést nějakej „No Name“ z Polska a je spokojená.. Za málo peněz.. říkala, že když se rozpadne, tak si koupí další ![]()
Holky, tady jsou ty testy, jestli se chcete juknout. http://www.dtest.cz/…test-kocarku
Koukala jsem, že dorjan vyšel vcelku dobře, za ty prachy
.. Škoda, že netestovali X lander, na ten mám zálusk já..
A to je jen hlubokej nebo kombinace..? kamarádka měla taky tako, nevim jaký, je jich hrozně moc a s hlubokou byla spokojená, ale sporťák prodala a koupila jinej, protože řikala, že byl dost těžkej, velikej
a tak celkově těžkopádnej..
@stříbřenka je to kombinace a jsou tezsi no, ale kazdy kocarek ma neco no.
To je pravda, ideální kočár snad dneska ani nenajdeš, a že jich v nabídce je..
Ale na každym se něco najde, pokud člověk chce.. ![]()
@stříbřenka jj,kazdy ma neco, bohuzel ne vse co chceme my
asi musime slevit z naroku ![]()