Výběr kočárku - rady

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4411
4.10.18 14:32

Mrkni na roan marita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24992
4.10.18 14:34

geisslen z bazaru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
@Ivčis píše:
Mrkni na roan marita.

Dekuji mrknu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
@Ivčis píše:
Mrkni na roan marita.
:palec: Klidne i bazarovej, vydrzi vsechno!!!!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
4.10.18 14:45
@Ivčis píše:
Mrkni na roan marita.

Souhlas. Druhy takový držák je inglesina magnum (dnes už jen bazarový).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
4.10.18 14:46
@nunyqq píše:
Dekuji mrknu

Vypada uzasne dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
4.10.18 14:54

asi neporadím konkrétní typ kočárku ale doporučuji investovat do gelových koleček. Spousta známých musela už řešit pichle kolo u kočáru a náš kočár s gelovýma kolama - krasnal nexxo, zvládnul sjet všechno možné včetně Sněžky :) (je to sice obyčejný Polák a i s gelovými koly stál nový 10000 ale funguje parádně, i když zatím jezdíme jen v hluboké korbě)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1366
4.10.18 15:28

Roan marita je super a inglesinu magnum i když bazarové bych se taky nebála. měla jsem ji na syna a mám schovanou na druhé dítko, nejlepší kočárek prostorný, houpací a terén zvládá na 1 :palec: jo a není to žádný těžký tank

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
4.10.18 16:26
@Medičkaa píše:
asi neporadím konkrétní typ kočárku ale doporučuji investovat do gelových koleček. Spousta známých musela už řešit pichle kolo u kočáru a náš kočár s gelovýma kolama - krasnal nexxo, zvládnul sjet všechno možné včetně Sněžky :) (je to sice obyčejný Polák a i s gelovými koly stál nový 10000 ale funguje parádně, i když zatím jezdíme jen v hluboké korbě)

Nesmysl. Jezdím na nafukovacích polem, lesem, loukama už čtyři roky a nikdy jsem nepíchla. I tak sada na opravu duší stojí pár korun, to se gelovky nezaplatí. Jinak souhlasím s ostatními, pořiď roan maritu. Ale pořiď si větší kola z nabídky a nekupuj ji jako trojkombinaci, sedačka Millo stojí za houby. Dají se na maritu pořídit adaptéry a v bazaru pořídíš vajíčko Maxi cosi nebo Cybex do 1500 v super stavu.

• Citovat
  • Upravit
141
4.12.18 19:41

Prosim o radu

Ahoj holky jsem v ocekavani poprve a nevim jaky kocarek je dobry kterej jen hezky vypada ale zase nechci neco strasne drahyho :D poradte co nebo kde hledat jsem uz zoufala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
4.12.18 20:39

Nejdřív musíš definovat, kde ten kočárek budeš používat. Jestli ve městě nebo na vesnici, potřebuješ kočár do terénu nebo skladný do auta… Univerzální kočár neexistuje a takhle se opravdu poradit nedá.

• Citovat
  • Upravit
474
5.12.18 07:28

Ahojky, taky si moc nevím rady, ale koukám hodně po bazarech a do skupin na FB, maminky nabízejí celkem pěkné a zachovalé kočárky a asi do toho půjdu, mám to jen na trajdání tady po městě a hlavně, aby šel složit do kufru, at můžu cestovat za rodiči. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3120
5.12.18 11:12

@adelka-adela Ja měla bazarovy na první dítě a mám bazarovy kočárek i teď na druhé,nevidím na tom nic špatného. Slouží na 100% ;) Usetreno spousta peněz ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
5.12.18 17:08

@Katus44 Souhlas. Jen toho člověk musí projít docela dost, než najde něco použitelnýho. My to řešili vystaveným kočárkem z prodejny u kterého jsme dostali slevu asi 50% (z internetové ceny). Tyhle kočárky lze také najít na internetu, třeba na https://www.rozbaleno.cz/golfky (jde převážně o vrácené zboží z MALL.cz) nebo https://www.slewik.com/…dej/kocarky/ (vybrané). Jediným nedostatkem je neoriginální obal, ten ale člověk stejně nepotřebuje. Jinak záruka je klasická 2 roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
11.12.18 23:23

Ahoj, já u prvního dítěte měla kočárek z druhé ruky Dorjan. Bydlím na vesnici a s kočárkem jsem jezdila i do lesa. Teď máme nový kočárek, v říjnu se nám narodilo mimčo a ten jsem kupovala na eshopu *** a musím říct že se mi sním jezdí perfektně i v lesním terénu :srdce: :srdce: :srdce:

edit admin - odkaz smazán

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4