Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky, zajímalo by mě, jestli jde z bankomatů Komerční banky a České spořitelny vybírat např. 2100 Kč? U GE Money Bank mi šlo vybírat jen násobky 200 např. 2000 nebo 2200 Kč. Moc děkuji za odpovědi. Pěkný den.
Ahoj kmacku,
KB má výběry jen po 500 a u ČS je to po 200. Určitě ti u žádného bankomatu nepůjde vybrat 2100.
Já jsem právě na youtube.com viděla, že se dá vybrat z bankomatu ČSOB 100 Kč, tak mě zajímalo, jak je to jinde
.
u čsob si klidně můžeš vybrat 1900 i 2100 pokud bude mít bamkomat tyto bankovky. U komerčky jde fakt jen po 500kč ![]()
Příspěvek upraven 02.08.10 v 10:08
kmacku tak to mě překvapuje. Já teda u ČSOB vybírala jen jednou, ale tky tam byly násobky 200 ![]()
Já bych řekla, že i jedna banka může mít různě nastavené bankomaty, podle toho jakými bankovkami jsou nakrmené.
Ještě jeden dotázek, zatím jsem nikdy neplatila bankovní kartou v obchodě, pokud mám na účtě disponibilní zůstatek např. 2355 Kč (MBank), půjde mi zaplatit nákup za 2350 Kč? Nemusí na účtě zůstat nějaký minimální stav? Abych pak neměla v obchodě nějaké nepříjemnosti
. Děkuji děkuji
M-a-j-a píše:
kmacku tak to mě překvapuje. Já teda u ČSOB vybírala jen jednou, ale tky tam byly násobky 200
Tady je důkaz: http://www.youtube.com/watch?… ![]()
ČSOB je snad jediná banka, kde jdou vybírat i 100,–… naposled jsem tam vybírala minulý týden.
Kmacku, půjde, MBanka nemá žádný povinný minimální zůstatek.
kmacku záleží na tom, zda musíš dodržovat minimální kreditní zůstatek. Nejlepší je přečíst si podmínky banky.
U nás jde v jednom bankomatu KB vybírat i násobky 200, u druhého v centru jdou vybírat jen násobky 500,–.
Takže někde to jde jinde ne
kmacek píše:
Ahojky, zajímalo by mě, jestli jde z bankomatů Komerční banky a České spořitelny vybírat např. 2100 Kč? U GE Money Bank mi šlo vybírat jen násobky 200 např. 2000 nebo 2200 Kč. Moc děkuji za odpovědi. Pěkný den.
Jen pro doplnění - u KB jde buď 500 nebo 200 - záleží na konkrétním bankomatu. Já osobně si vždycky najdu na stránkách KB konkrétní bankomat, ze kterého budu vybírat a tam je info, jaké „minimální“ bankovky vydává… ![]()