Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky.Mám takový dotaz. ![]()
Někde jsem slyšela, že první náušničky by měly být zlaté.
Pak, že si je můžeme vyměnit/což je jasné
/
Jde mi o to, jestli, když malé píchnou uši, jestli jí tam můžu dát stříbrné ![]()
Líbí se nám víc, ty zlaté mi přijdou už jako docela postarší model ![]()
Zlaté musí být z důvodu,že tělo na ně nereaguje špatně. Stříbro naproti tomu bývá přijímáno hůře a tím je větší pravděpodobnost,že se to bude špatně hojit.
Pokud se vám líbí barva stříbra, volila bych zlato bílé.
Ahojky! nebo dej z chirurgické oceli. Prý je tělo přijímá stejně jako zlaté, ale odzkoušené to nemám!
![]()
Nadruhou stranu nevím, z čeho jsou dělané naušničky,které se nastřelují, ale ze zlata to asi nebude ![]()
Já jsem z tohoto důvodu dávala dceři z bílého zlata. Já sama nesnesu v uchu nic jiného než zlato nebo stříbro (je pravda, že chirurgickou ocel jsem nezkoušela) a zlato prý bývá méně často problematické. Ale někomu zas prý vadí zlato a může mít stříbro.
Anežce jsem nechala náušničky nastřelit, takže nejdřív nosila tu chirurgickou ocel.
cancerka píše:
Zlaté musí být z důvodu,že tělo na ně nereaguje špatně. Stříbro naproti tomu bývá přijímáno hůře a tím je větší pravděpodobnost,že se to bude špatně hojit.
Pokud se vám líbí barva stříbra, volila bych zlato bílé.
Nápodobně.My teda měly také zlaté,ale pak se nám rozbyly a koupily stříbrné a taky je snesla.Má švagrová zase nesnese zlato,ale stříbro jí nevadí.Je to buď,a nebo.
To není špatný nápad ta chirurgická ocel, ale jaký je výběr malinkých pro prcky?
mě se zlato taky nelíbí..tak jsme dali bílé zlato - to v dětském mají
vypadá to jak stříbro a je klid ![]()
yvanovna píše:
To není špatný nápad ta chirurgická ocel, ale jaký je výběr malinkých pro prcky?
Ségra je malé nachala nastřelit. U nás je nastřeluje jedna paní a prý měla víc jak stovku naušniček sebou k výběru - všechny z chirurgické oceli. I s nastřelením jí to vyšlo na cca 600,–
Ahoj, taky budeme volit bílé zlato
mnohem víc se nám líbí. Už jsem pár obchodů prošla a je celkem slušný výběr ![]()
Právě to jsem taky chtěla jí je nechat nastřelit, ale tady v těch končinách asi nic takovýho neexistuje ![]()
Takže musim u zlatníka kouknout, jaká je nabídka ![]()
Jen mě zajímá, jestli někdo koupil pěkné malinké z oceli a měli tam ještě výběr ![]()
U nás nastřeluje přímo obvodní lékařka zlaté.I s naušnicema předloni chtěla 300CZK.
cancerka píše:
Nadruhou stranu nevím, z čeho jsou dělané naušničky,které se nastřelují, ale ze zlata to asi nebude
Je to pozlacená chirurgická ocel jestli se nepletu ![]()
yvanovno - pokud se ti nelíbí žluté zlato tak dej bílé ![]()
Ahojky, obě naše holky mají nastřelené naušnice. Naušničky jsem koupila z chirurgické oceli přímo u dr.