První zlaté náušničky?

167
1.8.10 20:56

první zlaté náušničky?

Ahoj holky.Mám takový dotaz. :nevim:
Někde jsem slyšela, že první náušničky by měly být zlaté. 8-o Pak, že si je můžeme vyměnit/což je jasné :-D /
Jde mi o to, jestli, když malé píchnou uši, jestli jí tam můžu dát stříbrné :oops:
Líbí se nám víc, ty zlaté mi přijdou už jako docela postarší model :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2986
1.8.10 20:58

Zlaté musí být z důvodu,že tělo na ně nereaguje špatně. Stříbro naproti tomu bývá přijímáno hůře a tím je větší pravděpodobnost,že se to bude špatně hojit.
Pokud se vám líbí barva stříbra, volila bych zlato bílé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
1.8.10 20:59

Ahojky! nebo dej z chirurgické oceli. Prý je tělo přijímá stejně jako zlaté, ale odzkoušené to nemám! :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
1.8.10 21:01

Nadruhou stranu nevím, z čeho jsou dělané naušničky,které se nastřelují, ale ze zlata to asi nebude :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
1.8.10 21:02

Já jsem z tohoto důvodu dávala dceři z bílého zlata. Já sama nesnesu v uchu nic jiného než zlato nebo stříbro (je pravda, že chirurgickou ocel jsem nezkoušela) a zlato prý bývá méně často problematické. Ale někomu zas prý vadí zlato a může mít stříbro.

Anežce jsem nechala náušničky nastřelit, takže nejdřív nosila tu chirurgickou ocel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
1.8.10 21:05
cancerka píše:
Zlaté musí být z důvodu,že tělo na ně nereaguje špatně. Stříbro naproti tomu bývá přijímáno hůře a tím je větší pravděpodobnost,že se to bude špatně hojit.
Pokud se vám líbí barva stříbra, volila bych zlato bílé.

Nápodobně.My teda měly také zlaté,ale pak se nám rozbyly a koupily stříbrné a taky je snesla.Má švagrová zase nesnese zlato,ale stříbro jí nevadí.Je to buď,a nebo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
1.8.10 21:09

To není špatný nápad ta chirurgická ocel, ale jaký je výběr malinkých pro prcky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.8.10 21:11

mě se zlato taky nelíbí..tak jsme dali bílé zlato - to v dětském mají :palec: vypadá to jak stříbro a je klid :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
1.8.10 21:13
yvanovna píše:
To není špatný nápad ta chirurgická ocel, ale jaký je výběr malinkých pro prcky?

Ségra je malé nachala nastřelit. U nás je nastřeluje jedna paní a prý měla víc jak stovku naušniček sebou k výběru - všechny z chirurgické oceli. I s nastřelením jí to vyšlo na cca 600,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2832
1.8.10 21:15

Ahoj, taky budeme volit bílé zlato :palec: mnohem víc se nám líbí. Už jsem pár obchodů prošla a je celkem slušný výběr :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
1.8.10 21:16

Právě to jsem taky chtěla jí je nechat nastřelit, ale tady v těch končinách asi nic takovýho neexistuje :think:
Takže musim u zlatníka kouknout, jaká je nabídka :nevim:
Jen mě zajímá, jestli někdo koupil pěkné malinké z oceli a měli tam ještě výběr :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
1.8.10 21:17

My máme taky náušničky z bílého zlata :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
1.8.10 21:18

U nás nastřeluje přímo obvodní lékařka zlaté.I s naušnicema předloni chtěla 300CZK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
1.8.10 21:19
cancerka píše:
Nadruhou stranu nevím, z čeho jsou dělané naušničky,které se nastřelují, ale ze zlata to asi nebude :nevim:

Je to pozlacená chirurgická ocel jestli se nepletu :nevim:

yvanovno - pokud se ti nelíbí žluté zlato tak dej bílé :palec:

• Citovat
  • Upravit
1901
1.8.10 21:22

Ahojky, obě naše holky mají nastřelené naušnice. Naušničky jsem koupila z chirurgické oceli přímo u dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová