Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Starší dcerka měla uši píchané a dostala zlaté náušnice a bylo to bez problémů, mladší měla nastřelené nějaké plastové , ze začátku to vypadalo lépe než ty píchané zlaté, ale nesměly se vytahovat 6 týdnů. Asi po pěti týdnech začaly uši hodně hnisat, tak plastové (i když moc hezounké kytičky ve stylu swarovski) letěly ven a místo nich nachystané zlaté klasické a ušička se rychle zhojily. Ty plastové nastřelovací byly hodně tlusté (měly velký průměr) a použít se znovu nedají, protože na konci mají hodně ostrý hrot. Takže určitě doporučuji zlato, je na něj nejméně alergických reakcí (se stříbrem už je to horší), ale pokud se ti více líbí vzhled stříbra, tak určitě je možné koupit náušničky z bílého zlata.
Máme naušničky z bílého zlata, ale je mozné dát z chirurgické ocely. Tělo ji přijímá lépe než zlato (to je třeba můj problém) Musíme z toho mít i snubní prstýnky. ![]()
My jdeme na nastřelení teď ve středu. A pak koupíme bílé zlato, nebo ocel - kroužky. Ale ocelové jsou trošku těžší než zlaté … Já sama žluté zlato v uchu nemůžu, bílé jsem nezkušela, stříbo černá, tak mám ocelové a jsou super a nestojí moc ![]()
Jinak bych řekla, že nastřelení je lepší než píchnutí
![]()
při výběru koukej i na prostor pro laluček, některé naušničky bývají udělané dost blbě a lalůček se tam pak třeba i mačká apod. Taky prstem zkoušej ostrost hran, aby se o to mimčo nepoškrábalo a aby to nezachytávalo o oblečení.
My máme pro obě stejné naušničky, každá má jen jinou barvu, jsou to srdíčka, ale mají zaoblené hrany.
Díky za upozornění ![]()
To je důležitý vědět.určitě si dám pozor a srdíčka jsou dobrý nápad ![]()
Ahoj holky ![]()
Tak už máme naušničky.Nakonec jsme vybrali stříbrné berušky ![]()
Ouška máme zahojené a moc nám sluší
.V nemocnici mi radili, čistit lihem, když se to trošku podebralo, mazala jsem infadolanem a bylo
/zázračná mastička/.Ještě jedno díky všem za rady ![]()