Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ono to zase až tak anonymní není, když je ten příspěvek na FB pod Vaším jménem, ale je to teda šílené…
![]()
No, pul roku jsem ve svem byte nebyla a ocekavam neco podobneho
navic se nechteji odstehovat ![]()
Příspěvek upraven 17.06.14 v 22:20
Moc anonymní to teda není.
No nejste první, ani poslední
děje se to pořád. ![]()
Já jsem fakt ráda za to, že byt pronajímáme slušným lidem, kteří se nás ptají úplně na vše… Tohle je fakt hnus. ![]()
Já myslela anonym tady, aby se právě nespojilo mé jméno s přezdívkou ![]()
@pikola
Tebe to potkalo taky?
pamatuji si, že mi na Tebe dávala kontakt Weru myslím, když jsme sháněli byt, to mě tedy mrzí… Ono se může stát, že se člověk dostane do fin. tísně, ale nějaké krátkodobé a navíc teda takhle vybydlet byt… to je hnus… ![]()
@Anonymní píše:
Já myslela anonym tady, aby se právě nespojilo mé jméno s přezdívkou
@Anonymní píše:
Já myslela anonym tady, aby se právě nespojilo mé jméno s přezdívkou
To už je asi jedno, ne ![]()
@_Kaczenkaa_ píše:
@pikola
Tebe to potkalo taky?pamatuji si, že mi na Tebe dávala kontakt Weru myslím, když jsme sháněli byt, to mě tedy mrzí… Ono se může stát, že se člověk dostane do fin. tísně, ale nějaké krátkodobé a navíc teda takhle vybydlet byt… to je hnus…
No ja tam nebyla, videla to pani z realitky a moje sestra a
nikoho tam posilat nechci, jsou schopny je napadnout a ja tam ted nemuzu. Mam podanou zalobu a cekam
ja nechapu, co je to za lidi..
@Krasavicaa píše:
To už je asi jedno, ne
Tak třeba jí sem chodí nějací „známí“, kteří nemusí vědět vše, známe to… ![]()
@pikola
Tak to je mi líto teda, že si narazila na takovýhle…
To čekáš teda, až Ti milostivě ze soudu dovolí je vystěhovat, jo? To jsou zákony tohle… ![]()
Nejedná se mi o anonymitu k tomuto příspěvku, ale k tomu, co tady píšu celkově, píšu tady sem tam soukromé postřehy z práce nebo něco o rodině, tak nechci, aby se moje přezdívka zde spojila s mým pravým jménem ![]()
no holky je to „radost“, ale nejsmutnější je, že v tomhle bytě žily děti
když se s nimi manžel zkoušel domluvit na zaplacení dluhu, tak posílali ke dveřím děti, nebo ty děti zvedaly telefon ![]()
@Anonymní píše:
Nejedná se mi o anonymitu k tomuto příspěvku, ale k tomu, co tady píšu celkově, píšu tady sem tam soukromé postřehy z práce nebo něco o rodině, tak nechci, aby se moje přezdívka zde spojila s mým pravým jménemno holky je to „radost“, ale nejsmutnější je, že v tomhle bytě žily děti
když se s nimi manžel zkoušel domluvit na zaplacení dluhu, tak posílali ke dveřím děti, nebo ty děti zvedaly telefon
To mají děti nádherný základ do života… Bych tyhle fotky odeslala na OSPOD, ať si s nima poradí…
![]()
Edit.: překlep.
No to byli prasata. Se divím, že jim děti ještě nesebrala sociálka. Jinak jsem to sdílela.
Nevím, zda to zde úplně patří, ale stala se nám nemilá věc, kdy nám nájemníci vybydleli byt a my bychom to rádi šířili dále, kdyby na tuto rodinu náhodou narazil někdo další. Chtěla jsem se zeptat, pokud má někdo podobnou zkušenost, kde všude se dá náš „příběh“ sdílet? FB skupiny, internetové stránky…
Pokud @admin nevadí, vkládám i odkaz na příspěvek, pokud vadí, smažu.
https://www.facebook.com/…532971109579
Poprosím o zachování anonymity, vzhledem k tomu, že vkládám odkaz s citlivými údaji.
Děkuji