Mikroplyšové povlečení pro dítě

36
17.6.14 08:22

Mikroplyšové povlečení pro dítě

Ahoj holky, chci koupi našemu zmrzlíkovi 3 roky mikrovláknové povlečení. Máte nějaké zkušenosti, jak se v tom spí atd.?
Moc děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1957
17.6.14 08:37

@Nanda-N1 já mám pro sebe na spaní v zimním období prostěradlo z mikrovlákna (taky jsem zmrzlík) a musím říct, že osobně bych povlečení nechtěla. ač jsem o něm původně uvažovala. materiál hřeje sice pěkně, ale taky se díky němu občas dost zapotím. přece jen je to umělina a nedýchá tak dobře. takže za mě povlečení ne. tím pádem bych ho nebrala ani prckovi.
určitě se najdou ale tací, kteří budou chválit. i já narazila kdysi na dost diskuzí, kde byly pozitivní ohlasy. nebyla jsem si ale jistá, proto jsem to vyřešila nejdřív tím prostěradlem na zkoušku, že potom uvidím, zda se to osvěčí nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
17.6.14 08:57

@Nanda-N1 Máme ho a jsme spokojení, na příští zimu ho koupím i malému.. V zimě máme rádi an spaní fakt zimu takže míváme tak 17st. a na to je to ideální, v létě nevyvětráme na víc než 19-20 a to už je docela dost teplé..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58833
17.6.14 09:04

@Nanda-N1 mám pro sebe i pro děti a všichni jsme spokojení. A děti si ho moc pochvalují a pořád se ptají, kdy zase budou mít to chlupaté povlečení :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
17.6.14 09:13

Já to miluju, spala jsem v něm až do dubna, máme jich několik.
Manžel to nesnáší, ani na to nesáhne. Dítě to má rádo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
17.6.14 09:18

Mrňous spí normálně v péřových duchnách a ještě pod tou peřinou má deku z toho mikroplyše a je úplně rád, tak právě uvažuji o tom povlečení. Docela mají krásné vzory, český výrobce, zdravotně atestované a za krásnou cenu. Tak ho asi zkusím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
17.6.14 20:16

Holky ještě jaký je rozdíl mezi mikroplyšem a mikrovláknem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný