Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Fuj je mi z toho zle!!! jak může být někdo takový dobytek a v takovým bytě mít malý děti??!!! To je příšerná vizitka tý,,ženský,, ![]()
Příteli se teď stala levárna podobnýho rázu, kterou mu udělal známej, tak na fcb obeslal zprávou všechny přátele toho známýho a udělal mu teda slušnou ostudu, když už nic jinýho. nešlo by něco podobnýho v tomhle případě? a řešila bych to i s policajtama
@marie1986 bohužel nevíme, zda FB má, protože manžel je viděl jen při nastěhování a už si nepamatuje moc dobře obličej, tak bychom neradi poškodili cizího člověka. A trvalé bydliště má napsané u nás, dnes už k tomu nepotřebuje povolení majitele
takže ho nemáme jak pořádně dohledat, napadlo nás to zatím jen touto cestou.
Jinak policie tohle odmítá řešit, protože on tam měl smluvně povolen pobyt, tudíž se nedopustil trestného činu, byl by to vandalismus v případě, že by tam nebydlel. Takže nás čekají soudní tahanice o náhradu škody.
Tak to je škoda, že si nepamatujete obličej, ale zkusila bych to - tolik lidí stejnýho jména snad na fcb nebude, koukněte kdyžtak i do přátel, jestli by odpovídalo bydliště a tak, jestli to teda nebudou mít zamčený..
Oni mají u vás trvalák??? to se dá? tak to se dost změnily zákony
ale i tak, máte to nafoceno, byt byl pojištěný? podala bych ofiko stížnost na policii, podepisovali vám nějakou nájemní smlouvu ne? Pak byste měli mít čísla občanek, aspoň jednoho z manželů… ![]()
@Anonymní píše:
Jinak policie tohle odmítá řešit, protože on tam měl smluvně povolen pobyt, tudíž se nedopustil trestného činu, byl by to vandalismus v případě, že by tam nebydlel. Takže nás čekají soudní tahanice o náhradu škody.
to jako fakt?? a jak se teď řeší výpověď z trvaláku? nebo oni ho tam pořád mají? rozhodně bych se nevzdávala, čuňata, tohle jim nesmí projít ![]()
No, TVL!!! Když si vzpomenu, jak jsme odcházeli z našeho posledního pronájmu a já ve druhým měsíci těhotenství skákala po židli a myla okna, odtahovala válendy a luxovala za nima a děsně se styděla ukázat domácí mastný flek na zdi, který se nám nepodařilo překrýt ani třemi vrstvami barvy a čekala, kolik si za to strhne z kauce…
Asi jsem fakt divná, že mě by mě hanba fackovala, kdybych na předání byt nevydrhla ![]()
A být zakladatelkou, tak udělám těm lidem takovou „reklamu“, že je ubytujou tak max pod mostem.
@marie1986 písemnosti jsou všechny v pořádku, takže to už si je úřady dohledají. Jeden toho jména by i podle psa odpovídal, ale jak jsem psala, neradi bychom poškodili cizího člověka, na profilu skoro nic nemá.
S tím trvalým bydlištěm přesně nevím, jak to je, on ty byty má manžel s tchýní, takže se v tom nevyznám, ale když jsem se ho ptala, tak mi říkal, že už to přes majitele vůbec nejde.
@marie1986 jo, tak teď čtu, že se stačí prokázat platnou nájemní smlouvou
Právě jsem to teď taky sdílela, tohle se prostě nedělá a tečka. Budu vám držet palce, ať se domůžete spravedlnosti, protože když tyhle lidi nikdo nepotrestá, budou si myslet, že můžou cizí majetek ničit kdykoliv se jim to zlíbí. a nevzdávejte to ![]()
@Anonymní píše:
@marie1986 jo, tak teď čtu, že se stačí prokázat platnou nájemní smlouvou
jako stačí se prokázat, aby měl člověk na danym místě trvalý pobyt?? hele já rozhodně nechci spochybňovat tvé názory, ale připadá mi to zvláštní.. opravdu sem doteď žila v domnění, že přihlášení k trvalému pobytu musí písemně podepsat a na úřadě potvrdit majitel bytu ![]()
Ono totiž ten trvalý pobyt neni sranda, kdyby na ty super nájemníky byla vedená exekuce, tak můžou jít po vašem majetku..
ještě to s manželem prověřte
A proto pronajímám být zásadně s 3měsíční kaucí - a pokud skončí doba trvání nájemní smlouvy, v další den bych je stěhovala - a bylo by mi fuk, jestli mají 5 dětí a čokly!
@marie1986 http://www.mvcr.cz/…-996765.aspx
z tohoto chápu, že stačí nájemní smlouva. Před předáním bytu je sepsán veškerý nábytek a spotřebiče, které tam jsou, tak to by snad exekutor zabavit nemohl. To netuším, jak to přesně je, ale určitě je to nějak ošetřené.
@karfice správně! se mnou se ( když sem byla v roli nájemce ) nikdo nikdy nebavil! Kauce 2 nebo tři měsíce, při opouštění bytu, pokud bylo vše v pořádku, jsme se domluvili, že si buď kauci odbydlím anebo mi bude vrácena oproti nepoškozenému bytu. důvěřuj, ale prověřuj!
@marie1986 exekutor muze zabavit kde chce co chce a nezalezi na nejakem pobytu. Me oblepil byt kvuli jeho manzelce, ktera tam nikdy nebydlela. Vitej v realite.