Vyčerpaný rodičovský příspěvek
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@mamka716 píše: Více
Tak proč si RP nenatáhneš na celé 4 roky? Žádné jiné příspěvky nedostaneš, max tak soc. dávky (příspěvek na bydlení….).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dítě se narodí/narodilo kdy? Teď od 2024 je rodičovská max.do 3 let věku dítěte. Pak je nárok na to jít do práce nebo se musí povynasnažit manžel.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Doufám, že na nic mít nárok nebudeš. Nevidím důvod, proč by tě měl stát živit.
Chceš být doma? Buď. Ale za svý … Nebo ať tě živí manžel.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Šmoulice Dobrý večer,
samozrejme mi nejde o nič nerobenie, ja mám TPP, ale že keď nieje rozložený RP. Tak či mám nárok na uhradenie zdravotky a soc. Len sú určite okolnosti že zvažujeme možnosti a tak zistujem. S pozdravom ![]()
- Citovat
- Upravit
Nahlas se na pojišťovnu jako pečující osoba o dítě do 7 let a zdravotní mít placené budeš. Péče o dítě do 4 let se na důchod počítá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další diskuze na téma jestli dostanu víc peněz, jako nechápu co se dneska děje
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ka2ka Čítala ste si vôbec čo som písala? Nechapem vašu negatívnu reakciu.
- Citovat
- Upravit
ano vyčerpat peníze dřív a pak kdopak mi co dá stejná diskuze jako už tu dneska byla
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ka2ka Vy musíte byť veľmi negatívne naladená. Keď mi nechcete poradiť, ale haniť tak nereagujte a starajte sa o svoje blaho. Frustrovaná pani. Ďakujem za neradu
- Citovat
- Upravit
Já se nedivím, že paní takto reagovala, takové dítě už může chodit do školky a Vy do práce…zaměstnavatel má povinnost Vám držet místo do 3let věku dítěte…naše už po druhých narozeninách chtěla jít do školky, chtěla se učit a být mezi kamarády…je to citlivé téma, můžete si to najít na internetu, je to nadstandard, který si máte zaplatit ze svého
- Citovat
- Upravit
Sice máš smazaný profil ale můžeš nakouknout na další odpovědi.
Nediv se, že tu dostaneš čočku. Máš jít do práce a ne chtít sociální dávky. Dítko už může jít do školky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dahlia0409 píše: Více
Protože nedostala kladné odpovědi. Chtěla by se válet doma a k tomu ještě vyžebrat sociální dávky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý deň,
chcem sa informovať. Mám záujem ostať s baby doma 4 roky. Ale neviem či budem mať nárok na nejaké príspevky keď vyčerpáme RP skor. Neviete mi poradiť?
Ďakujem krásne