Vychladlý příkrm - mám ho znovu ohřívat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
mackA159
10.11.20 09:23
@marlin11 píše:
@Cenarius je to jídlo pro miminko, které má trochu jiný žaludek než dospělý člověk, zkuste si hrát na ekologii v jiných sférách a ne u prvních prikrmu pro deti, kde dáváte dítěti základ výživy a zdraví pro celý zivot…nebudu odkazovat na to, co píše výrobce u kupovaných prikrmu na skleničce ohledně ohřátí, to jste si určitě přečetl, o tom vůbec nepochybuju

Chudáci moje děti, já to dokonce ohřívám v MIKROVLNCE!!! :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Eva.asdfghjkl
10.11.20 09:46

Neohřívám.. a s těma skleničkama. já jsem teda dávala i další den, proč by ne? co by se tomu stalo v lednici? nenapadlo vás, že je to jen tah od výrobce, abyste pokaždé vzali novou? tam je tolik konzervantů, že se tomu nemůže nic stát. pokud samozřejmě nenecháte okorat, stát v teple atd.

• Citovat
  • Upravit
136
10.11.20 09:59

@mackA159 tak v tom případě jsou chudáci i moje deti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
10.11.20 10:05

@ivašot. Na skleničce to chápu tak, že co se jednou ohřeje, tak se znovu neohřívá. Pokud to někdo dá opětovné ohrate svému dítěti, je to jeho věc. Ja vzdy ohřála půl skleničky a pokud chtěly děti ještě, doohrala jsem zbytek. Do druhého dne jsem neohraty zbytek ve sklenicce normálně nechávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6161
10.11.20 10:11

Tak když se do jidla strká olíznutá lžička, tak se to nemat nechávat do dalšího jidla. V ramci jednoho krmení bych úplně v klidu dohrala, i to delam :nevim: a otevrenou sklenicku případně likviduji až třetí den, ne druhý. Dítě mi ji malo. Tak když uz to otevřu, je na třikrát. Saham do toho jen čistou lžičkou. Nevidím problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.11.20 10:15

Syn to jedl i vychladlý, ale chtěla jsem aby to měl trochu teplejší, ale pokud to nejni problém že to sní i studený tak to tedy asi řešit nebudu. Jinak má kupuvanou, začala jsem domácí ale ty mi nejedl… 😣tak děkuji za názory…

• Citovat
  • Upravit
22892
10.11.20 10:22

Já tedy skleničky skoro nekupovala, holky to nechtěly. Druhá vlastně vůbec.
Ale ohřála bych polovinu a pak bych šla ohřát druhou, pokud mu vychladlé jídlo vadí a hlavně pokud mu to trvá sníst.
Moje holky když byly malé, otvíraly pusu jak kapříci a snědly vše ještě teplé. Později, když se krmily a patlaly samy, klidně jedly už vychladlé jídlo bez problému.

Jinak si myslím, že přihřátí již ohřívaného jídla po chvilce nevadí, ale ohřát celou skleničku, dát jí do lednice a pak jí zase ohřívat..to už bych nedělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.11.20 10:26

Samozřejmě ohřátý jídlo bych do lednice nedala, jde mi jen o tu porci co právě jí..

• Citovat
  • Upravit
24798
10.11.20 10:52
@Berry77 píše:
Tak to už je spíš o jiném stylu výchovy, když děti klidně jí studené jídlo, protože si „musí dohrát“ :nevim:

No ale já to taky tak dělám, řeknu „Za chvíli bude oběd, dohrejte si. / Už si nerozdělávej to puzzle, za 5 minut bude jídlo hotové.“ Za chvíli děti dojdou, já jim nandám jídlo. Ne že nandám a pak je jdu honit, aby honem teď šly ke stolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6161
10.11.20 11:13
@Pipet píše:
No ale já to taky tak dělám, řeknu „Za chvíli bude oběd, dohrejte si. / Už si nerozdělávej to puzzle, za 5 minut bude jídlo hotové.“ Za chvíli děti dojdou, já jim nandám jídlo. Ne že nandám a pak je jdu honit, aby honem teď šly ke stolu.

V klidu. Berry s detma nediskutuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
10.11.20 12:00
@Pipet píše:
No ale já to taky tak dělám, řeknu „Za chvíli bude oběd, dohrejte si. / Už si nerozdělávej to puzzle, za 5 minut bude jídlo hotové.“ Za chvíli děti dojdou, já jim nandám jídlo. Ne že nandám a pak je jdu honit, aby honem teď šly ke stolu.

Přesně tak jsem to myslela ;) Když už to má syn po pěti minutách malinko chladnější a dojídá studené, tak mu to vůbec nevadí. Zatímco tohle tchyně nechápe, proto jsem ji zmiňovala, že někomu se asi příčí jíst zchládlé jídlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eva.asdfghjkl
10.11.20 12:20

Dospělí to mají stejně - někdo chce vždy čerstvé jídlo, ohřáté by nesnědl. nedej bože jíst něco 2 dny. někomu nevadí ani studené :nevim: každopádně ať to iděláš jak chceš, ublížit mu nemůžeš.

• Citovat
  • Upravit
6161
10.11.20 12:53
@Berry77 píše:
Ty to víš nejlíp, žiješ s námi, že :lol:

Neziju, ale uz jsem s tebou par diskuzi o výchově cetla i se jich účastnila. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
10.11.20 12:58

Ohraty prikrm v misce nebo sklenicce dej do vetsi misky s horkou/teplou vodou, pak ti nevychladne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6161
10.11.20 13:16
@Berry77 píše:
Tak mám asi jiný styl výchovy, než ty. A :nevim:?
A ano, určitě bych nečekala, než si děti dohrají a taky bych je nenechala jíst studené jídlo. Jak to dělají ostatní je jejich věc.

A nic :lol: jen jsi potvrdila, ze jsem napsala pravdu. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky