Vychladlý příkrm - mám ho znovu ohřívat?

Anonymní
10.11.20 03:33

Vychladlý příkrm

Ahoj, asi blbá otázka ale, když mi vychladne příkrm během krmení, mám ho znovu prihrivat? Teprve začínáme a malý si u toho dává načas a pak to má studený..?! :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2650
10.11.20 05:13

Sice zatím nepřikrmuji, ale když malé v půlce jídla vychladne mlíčko, tak ho prostě doohřeju. Ona by ho hlavně studené nikdy nepozřela.
Takze i ten mm příkrm bych prostě trochu přihřála, pokud by ho dítko studený nejedlo. :think: Hlavně některé ty příkrmy jsou studené :poblion:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
10.11.20 06:48

Doma uvařené jídlo bych klidně jednou ohřála, ale kupovaný příkrm jednou ohřátý bych už neohřívala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
10.11.20 07:03

Jo klidně ho znovu ohreju.

• Citovat
  • Upravit
20892
10.11.20 07:09
@marlin11 píše:
Doma uvařené jídlo bych klidně jednou ohřála, ale kupovaný příkrm jednou ohřátý bych už neohřívala.

Vsak jasny, hnedka vyhodit. Ono se z toho za tech 5 minut a druhym ohratim stane smrtelne jedovata vec. At zije ekologie, kdyz se da takto plytvat jidlem, ale kdyz na to mas a penize ani ekologie te netrapi. Tak si to tak delej. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
10.11.20 07:15

@Cenarius je to jídlo pro miminko, které má trochu jiný žaludek než dospělý člověk, zkuste si hrát na ekologii v jiných sférách a ne u prvních prikrmu pro deti, kde dáváte dítěti základ výživy a zdraví pro celý zivot…nebudu odkazovat na to, co píše výrobce u kupovaných prikrmu na skleničce ohledně ohřátí, to jste si určitě přečetl, o tom vůbec nepochybuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15421
10.11.20 07:32

V rámci jednoho krmení bych naprosto bez obav ohřála i kupovaný příkrm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
10.11.20 07:33

Tak asi nejkorektnější by bylo rozdělit to na dvě dávečky a každou ohřát zvlášť, postupně. ALe zas to bude vychládat o to rychleji, jak toho bude jen malinko… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
10.11.20 07:35

Asi záleží, jak moc se ti příčí myšlenka, že to jídlo má už vychládlé. Já jsem znovu nikdy nepřihřívala. Děti to v pohodě jí i studené. Zato tchyně měla pokaždé řeči, že už to po té půlhodině musí mít studené a já jsem si jen říkala, no a? Možná je to o tom vnímání, jestli jídlo musí být celou dobu nutně teplé. Ještě k tchyni, ona nabere jídlo bez varování na talířek a pak nás žene ke stolu slovy: „Pojď (-teď hned), budeš to mít studené.“. Docela mě tímhle přístupem vytáčí, protože vím a chápu, že děti chtějí dohrát hru a ten náš nezahodí na povel všechny hračky, ale chce si třeba zaparkovat autíčka a pak jde. A ona nad ním nervózně mudruje, že s takovou to jídlo nebude mít teplé. :nevim: Nemám problém sníst něco chladného a děti jsou zvyklé, že než dojí oběd, taky to mají studené. Nikdy mě ani nenapadlo to znovu ohřívat. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15421
10.11.20 07:35
@marlin11 píše:
@Cenarius je to jídlo pro miminko, které má trochu jiný žaludek než dospělý člověk, zkuste si hrát na ekologii v jiných sférách a ne u prvních prikrmu pro deti, kde dáváte dítěti základ výživy a zdraví pro celý zivot…nebudu odkazovat na to, co píše výrobce u kupovaných prikrmu na skleničce ohledně ohřátí, to jste si určitě přečetl, o tom vůbec nepochybuju

Neni to na té skleničce spíš myšleno tak, že jednou ohřatý přikrm namáš uchovávat do dalšího jídla :nevim:. Já si opravdu reálně neumím představit, co by se s příkrmem mohlo stát pokud ho třeba během 20 minut znovu ohřeju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4062
10.11.20 07:46
@ivašot. píše:
Neni to na té skleničce spíš myšleno tak, že jednou ohřatý přikrm namáš uchovávat do dalšího jídla :nevim:. Já si opravdu reálně neumím představit, co by se s příkrmem mohlo stát pokud ho třeba během 20 minut znovu ohřeju.

Samozřejmě, že je.
Nemá se nechat vychladnout, strčit do lednice a pak znovu ohřívat k dalšímu jídlu. V rámci jednoho krmení se přihřátím fakt neznehodnotí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
10.11.20 07:54

Však není studený jen má pokojovou teplotu já jsem to nehrozila prostě to dojedla s pokojovou teplotou. Ostatně doteď má raději vlažné jídlo než teplé. Jak je to teple řekne pálí a nechce to

• Citovat
  • Upravit
7712
10.11.20 08:31

Klidne ho prihrej, ja pak prihrivala treba jen ve vodni lazni, kdyz jsem varila domaci. I sklenky jsem tak zahrivala…

Prihrivat se nema uz jednou ohrate nedojezene jidlo uchovane pak v lednici. Nema se pak znovu ohrivat a podavat. Kdyz treba sklenku rozdelis a pulku das netknutou do lednice, klidne ohrej druhy den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
10.11.20 08:40

Já nikdy nepřihřívala, dcera teda neměla problém sníst skleničku někde na výletě vůbec neohřátou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9793
10.11.20 08:58
@ivašot. píše:

Asi tak.

Já bych ho dokrmila vychladlým, pokud by jedl. Pokud ne, tak normálně doohřála. Nebo si to rozdělit na dvě části a jeden kelímek nechat stát v teplé vodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí