Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@DenisaCadovaa píše: Více
nepřeháníš to už? už sem dáváš ten dotazník minimálně po dvacáté, minimálně ![]()
@stinga píše: Více
Výsledek dnešního systému školství - VŠ studují i magoři.
@stinga
Dobrý večer,
chápu Vaši reakci a omlouvám se, jestli to působí jako spam. Máte pravdu, dávala jsem to do více diskuzí, ale vybírala jsem pouze ty, které se týkají výchovy a online světa. Pro diplomovou práci potřebuji širší vzorek odpovědí, proto se snažím oslovit více respondentů. Vyplnění je samozřejmě zcela dobrovolné a nikoho nenutím.
S pozdravem
Denisa
@DenisaCadovaa píše: Více
no ale my jsme tady pořád stejní uživatelé a když to dáte do dvaceti diskusí, nebude to číst dvacetkrát víc lidí, ale ok
@stinga
Děkuji za informaci, to jsem nevěděla. Jsem tu poprvé.
S pozdravem
Denisa
@stinga
Děkuji za informaci, to jsem nevěděla. Jsem tu poprvé.
S pozdravem
Denisa
@DenisaCadovaa Žádný dotazník ti vyplňovat nebudu. Pořiď si děti, a pak poznáš, jak se vychovávají děti v digitálním světě ![]()
Hezký den,
zakladatelka přidala toto téma do více diskuzí, tedy tuto zamykám a bude smazána. Ponechala jsem pouze 1× a téma přesunula do dotazníků.
Děkuji za pochopení
Eliška ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Milí rodiče,
vychovávat děti v digitální době je výzva, a proto v diplomové práci zkoumám, jak k tomu přistupují dnešní rodiče. Pokud máte doma školáka ve věku 7 až 18 let, prosím o chvilku vašeho času a sdílení vašich zkušeností v anonymním dotazníku. Předem děkuji za váš čas a ochotu!🌸
ODKAZ NA DOTAZNÍK: https://forms.gle/…dEV6MjENHL2A
S pozdravem a přáním hezkého dne,
Denisa Čadová