Vydání knihy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
21.12.12 09:38

¨vydání knihy

Zdravím chtěla jsem se vás zeptat jestli nevíte co je potřeba aby bylo možné vydat knih? s kamarádkou píšeme dost zajímavý příběh tak jsme o tom uvažovaly díky moc

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
300
21.12.12 09:45

Podívej se sem http://www.mamtalent.cz/, pokud se bude líbit, tak ho vydají i za tebe. Jinak je tam spousta návodů a rad a tipů, ukázek atd. Také to využívám. At se daří :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.12.12 09:46

Díky moc

• Citovat
  • Upravit
3491
21.12.12 11:03
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
21.12.12 11:13

Moje mamka chtěla vydat knížku s tématem ruční práce (v té době nebyla na trhu podobná kniha). Vše měla napsané, fotky ji udělal kamarád profi fotograf, a když pak sháněla vydavatelství, tak ji dali tak nevýhodné nabídky, že to radši zabalila. Už si nepamatuji přesně tu nabídku, ani od koho byla, ale znělo nějak takhle: My Vám dáme 50.000kč, vydáme 600 knih, rozvezeme je po ČR a když bude zájem, tak dotiskneme, ale vy už nedostanete nic.
Určitě ti doporučuji někoho k sobě, kdo má ekonomické/podnikatelské myšlení, aby Vás nevzaly na hák :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
21.12.12 11:22

Moje malá neteřinka napsala knížku a nechali jí to vydat rodiče jako samonakladateli. Mám ji teď v ruce a teda jediné, co by mohlo být nějaké vodítko, je na zadní stránce unibook.com

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
9.5.17 17:01

Pokud máte zajímavý námět, doporučuji crowfunding. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí